ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Венци Стефанов за отборите с юноши: Позор! Срам! Стана като на Женския пазар - дай ми, на ти!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:16 / 07.06.2023Коментари (13)3283
©
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призова ръководните фактори в българския футбол да вземат крути мерки срещу отборите, излезли с юноши и резерви в решаващите плейофи от efbet Лига.

"Позор! Позор! Позор! Не съм очаквал такова нещо. Призовавам футболния съюз да анулира резултатите на отборите, които започнаха да играят с юноши и резерви. Крути мерки! Това какво е?! Подигравка! Срамно е, откъдето и да го погледнеш. Отбори излизат с юноши, другите си взимат каквото им трябва, стана като на Женския пазар в София - дай ми, на ти", избухна пред Sportal.bg ексцентричният шеф.

"Не е случайно, че УЕФА разследва три мача от елита, не е случайно. Затова казах - евала правя на Цветомир Найденов, човекът играе честно, отборът му всеки мач излиза за победа, така трябва да бъде. А не да гледаме циркове. Защитник на Локомотив София се наведе, за да може другият отбор да отбележи. Това какво е? Младите момчета и резервите на Левски се опънаха, но накрая тях ги опънаха. Трябва да се вземат мерки! Иначе това нещо може да стане рецидив в българския футбол. Догодина в някои мачове някой може да излезе на терена с част от женския отбор. Пускаш момичетата и каквото стане. Срам", допълни още Венцислав Стефанов.

"Дори да не е записано като закон в наредбата, че нямаш право на такива комбинации със състава, има морален кодекс, има принципи на честността, които трябва да се спазват. Трябват хора с панталони и чест! Само тогава ще се оправи не само футболът, но и държавата. Затова БФС трябва да накаже тези отбори, които си позволяват да излизат с юноши. Разбирам да ги пускаш тези момчета през сезона, полека-лека плавно да трупат опит, тогава ще е друго, ще имат някакъв опит вече, но тук положението е друго. Нямам думи, срамно е! Превърнаха професионалния футбол в алъш-вериш. Наистина е позорно", каза босът на най-стария столичен клуб.
Още по темата: общо новини по темата: 299
08.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
05.06.2023
02.06.2023
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Да припомня на мургавелковците за двете им победи в последния кръг в Разград срещу юношите на "Лудогорец"...Венци Корема ви е близък защото футболна България знае кои са двете тото-проститутки!!!
0
 
 
Не е незаконно, но не и морално, жълтури. Ама какъв морал от вас, остави.
-1
 
 
Горе долу това буре предизвиква 30 минутен смях със своите квичения ! Явно са му свършили огледалата в къщата, че явно не се виждал скоро в огледало ! Пътувай с кораба на Блейк ...Сбогом...Ботев може да прави каквото си иска , така както Локомотив и Левски...това не е незаконно, разбра ли ...
-1
 
 
Венци Стефанов 1: "Срам е да се налагат чернокожи, а младите български бели момчета да стоят на скамейката." Венци Стефанов 2: "Срам е отбори да излизат с българските си юноши." Скоро този ще има повече двойници от любимия си сексуален обект на онази фланелка от финала на 9 май.
-1
 
 
Бате Венци, ти ли ще се правиш на девица?!? Я иди се огледай в огледалото дърта мастийо!
-1
 
 
За съжаление е прав, но за още по-голямо съжаление, това е световна практика. Справка Испания, Италия, Германия.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: