ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев: Продължаваме да търпим лъжи! Отново сме в протестна готовност!
Автор: Стойчо Генов 22:36 / 16.01.2023Коментари (17)6101
©
Феновете на Ботев (Пд), представени от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив, Сдружение ПФК Ботев и Бултрас, излязоха с обща декларация. Повод за "жълто-черната" реакция за пореден път е строящият се стадион "Христо Ботев". Феновете декларираха, че отново са в протестна готовност!

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на КПБП, Бултрас и Сдружение ПФК Ботев:

Уважаеми Ботевисти,

Изминаха прекалено много години, в които сме далече от нашият дом. Години, в които израсна цяло поколение Ботевисти, познаващи врящият котел Колежа само от думи на своите братя, бащи и дядовци. Години, в които нашият храм е оставен да бъде строителна площадка заради политически и финансови проблеми, за които няма вина нито едно жълто-черно сърце.

Измина и много време от борбата, в която бяха вложени неимоверни усилия от десетки Ботевисти в битката да се намери финансиране и то да бъде усвоено по-възможно най-разумния и качествен начин в името на това в центъра на България да имаме стадион от най-висок клас по стандартите на УЕФА.

Уважаеми приятели, бяхме лъгани и продължаваме да търпим лъжи, обещаваха ни срокове, които не бяха спазени до един, бяхме подвеждани и продължават опититите си да го правят всеки един ден, потъпкваха дойстойнството ни чрез всяка медия, която обслужва интересите им и пак ще опитат.

Борим се срещу организирана система за задоволяване на лични интереси, но не и на интересите на гражданите на град Пловдив! 

В последните месеци натискът върху момчетата, които непрестанно водят битки за стадион Христо Ботев се усили, като се стигна до коментари между нас, че същите тези момчета са корумпирани от политически партии, високопоставени общински лица или видни регионални бизнесмени. Получихме много критики и обратна връзка, която осъзнахме и приехме за правилна.

Част от тези критики гласяха, че информацията относно строителството на стадион Христо Ботев не достига до всеки жълто-черен фен. В тази връзка след проведена среща между представители на Сдружение ПФКБ, КПБП и Бултрас обявяваме отворена среща за всички жълто-черни сърца в неделя на 22.01.2023г. в 11:00ч. в хотел Империал.

Момчетата имат ангажимент да синтезират цялата информация, която касае най-голямата болка на жълто-черното общество, а именно завършването на Колежа с визията от мечтания проект. След презентирането и на анализа на оскъдно предоставената информация изискана от община Пловдив по Закон за достъп до обществена информация, срещата ще бъде отворена за дискусия и задаване на допълнителни въпроси от хората в залата. Присъствието на всеки, на който му пука за Колежа, е желателно.

От днес КПБП, Сдружение ПФКБ и Бултрас са отново в протестна готовност!

Нуждаем се от всеки един!

Само Ботев!

КПБП, Сдружение ПФКБ и Бултрас
Още по темата: общо новини по темата: 826
17.07.2024
06.07.2024
04.07.2024
03.07.2024
30.06.2024
26.06.2024
предишна страница [ 1/138 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Човекът плейн да беше отскокнал до Катар да разгледа стадиони.....хубав стадион щеше да стане както го бяха обещали, но от усвояване на кинти и течове тепърва ще ядем .....я това на нищо не прилича с тия мижави козирки,срамота колко още милиона трябват за да се завърши?
0
 
 
Аз едно не мога да разбера,кой лъже Борисов,че строителството на стадиона ще му донесе някакви ползи!!!Толкова ли е тъп да налива в бездънна яма???Кой лъже Борисов,че наливането на пари в стадиони ще му донесе гласове???Колко хора ходят на мач и колко хора си водят децата на ясла,градина,училище????Не вижда ли Борисов че тези са най–неблагодарната паплач на света,колкото и да угажда все го плюят и все са недоволни???
0
 
 
Централната трибуна не прокапа, а тече.байонзи ще ходи да преплаква айшето :)))
0
 
 
Локомотив събори една трибуна, Нежния беше управник. Нежният понесе своите последствия, че е измамен. Как така нито едно жълто-черно сърце не носи ВИНА ЗА СЪБАРЯНЕТО НА ЦЯЛ СТАДИОН!!!!??? Просто всички жълти сте виновни, затова няма виновни. Всеки тартор на ботевЪ не бива да се занимава с Коматево, тарторите на ботевЪ позорят Коматево десетилетие. Полжелавам ви да няма виновни и в следващото хилядолетие, защото сте хора усмъртили отбора си...
0
 
 
Стоян канара-стрямския каза и отсече. В знак на протест щял да спре да ака.
+1
 
 
Да обърнат внимание на огромната пукнатина на трибуна изток и кривите стълби към нея! Който не вярва да отиде да види. Това нещо не може да вземе лиценз даже и да бъде завършено
0
 
 
Малииий.. сега с Нексото майката ша ни разплачат.. Вай вай вай
-1
 
 
Капвам си едно джинче, жълтите пак говорят, че хората свързани със Гомнежа крадат. По тази причина на финала бяхте повечко, крадците са повече от културните хора. Наздраве, жълти мошеници, не се правете,че нямате вина за съборения стадион. Всички строят трибуна по трибуна, само жълтите са глупаците събори ли си стадиона. Всеки тартор на ботевЪ трябва да бъде изгонен от стадиона. Когато Нежният беше измамен от Марешки с трибуна Бесика се оттегли. А според жълтите нямало виновен жълтур за СЪБАРЯНЕТО НА ЦЯЛ СТАДИОН- официална позиция на всички жълти. Само и единствено феновете на ботевЪ са виновни! Вместо да водят битка 10 години(засега)трябваше да се намесят, за да не се бута цял стадион. Но глупакът е безсмъртен и няма виновни в жълто...
+1
 
 
Хахахах индианци вижте кво хубаво стадионче-кооперацийка по реалната картинка става, и на мен ми харесва, не само на байонзи и мангал от шекера, и навесите са екстра, само единия дето не е покрит, ама карай, за проветрение хаха
-1
 
 
Случайно ли срещата е в този хотел? Защо ли и слепите биха видели някакво съвпадение. За кой ли път прозира режисура?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Минимална преднина на Локо в дербито, ето всички шампионатни мачове досега
Спираш на "Колежа" за дербито - плащаш 20 лева
Легенда на Ботев: Трябват ни 30 силни минути, за да смачкаме Панатинайкос
Треньорът на Панатинайкос: В края изпитвахме трудности, важна победа за нас
Голям фен на Локо за изказването на Лилчо Арсов: Много ниско ниво, а възпитава деца
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: