»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
Ќовини
—порт
—правочник
Ќќ¬ќ
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утбол“енисЅаскетбол¬олейболƒругиƒёЎ‘утзал»нтервю√алерииЋичности—татистики
 ьорфишек или нещо друго? ‘ирма готова да налее 5 милиона за  олежа
јвтор: ¬асил ƒинев 15:52 / 03.01.2017 оментари (18)16203
© Plovdiv24.bg
Ѕългарска фирма, гигант в производство на цветни метали, е готова да даде 5 милиона лева за изграждането на стадиона на Ѕотев (ѕловдив).

ќще не е из€снено как точно ще се процедира и дали фирмата ще получава част от приходите от съоръжението, ако отпусне въпросната сума за изграждането, твърди —портал.

»нформаци€та изглежда доста противоречива и според не€ ръководството на Ѕотев е намерило оператор, който ще изгради стадиона. »мето на фирмата се пази в тайна, но се знае, че е една от най-добрите в този бранш.†

“върди се още, че шефовете на Ѕотев са постигнали договорка с банка за отпускането на кредит за стадиона. «а да се предприемат конкретни действи€ било нужно пром€на на концеси€та на съоръжението и об€в€ване на нова.

Plovdiv24.bg припомн€ на своите читатели, че преди половин година оттеглили€т се вече финансов благодетел на Ѕотев –умен „андъров об€ви, че за довършването на  олежа са необходими около 20 милиона лева.

ќсвен това сегашното ръководство на клуба упорито отказва да даде повече по€снени€ защо се иска прекрат€ването на концеси€та. ≈дин от мотивите е, че концесионните вноски са непосилни за клубната управа в този момент и така само се трупат дългове.

¬ началото на декември нови€т член в съвета на директорите†Ѕорис √издаков, който е и член на —дружение ѕ‘  Ѕотев, притежаващо 1 процент от акциите, призна, че "трудно н€кой ще построи стадиона при сегашната структура на клуба".

— или без концеси€ обаче, н€ма как да изчезнат твърде спорните 39 процента от акциите на клуба, за които от доста месеци насам никой в Ѕотев не говори официално.

ќще по темата: общо новини по темата: 281
18.11.2019
13.11.2019
11.11.2019
11.11.2019
10.11.2019
09.11.2019
предишна страница [ 1/47 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
-1
 
 
 ой е луд да налива пари на " √ќћЌ≈∆ј" ???????
-1
 
 
јз ще дам още 15 и ето всичко е готово. —амо ѕалийски да ми даде една сметка,че искам да остана анонимен дарител.
-1
 
 
ѕълен кенеф този колеж рЯШВрЯШВ
0
 
 
¬ъзвращаемост ще има , ако на всеки мач на Ѕотев има 10 хил. човека и цената на билета е 20 лв. !
-1
 
 
—пешни мерки заради птичи€ грип в ѕловдивска област:)
+2
 
 
ўе има възвращаемост , ако се проектира като хората за да има концерти , изложби, конференции и редица меропри€ти€ ! »наче с 5 милиона само един сектор , €вно ще изкуп€т част от акции :)
12. 03 1912 г. Ц 12. 03. 2012 г. 100 години "Ѕотев" ѕловдив Since 1912.
на 03.01.2017 г.
+2
 
 
ƒокато не го вид€ н€ма да го пов€рвам. ƒо там ни докара това ръководство и тази част от агитката, ко€то иска все на т€хното да става.
-2
 
 
 о€ фирма ще налее пари ако тези пари н€мат възвращаемост?  ато погледнат каква е посещаемоста на домакинските мачове на "Ѕотев" за последната година и се умножи по цената на билета става €сно кога ще си върнат 5те милиона.
 оментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

ѕрогнозирай
 осово U19
19.11
”елс U19
1
X
2
ƒруг тип прогноза:
ќтвори мача,
виж прогнозите
јктуални „етени “еми
ћедицински проблем за твърд титул€р на Ѕотев
“онев: 90 % от момчетата се сринаха след първите 3 мача, н€маха желание за игра
ѕокриха с найлони арматурата на " олежа"! “ова ли е кра€т за 2019 година?
Ўах с пешката! √риша √анчев привлича освободен от Ѕотев?
¬утов, ¬иана и Ѕалтанов вкараха на Ћоко (√ќ) в  оматево
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
ѕловдивчани във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2004 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Plovdiv24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Plovdiv24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—айтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
—татистика: