ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Самуилов променя проекта за "Инса Арена"
Автор: Стойчо Генов 09:03 / 21.08.2019Коментари (72)28270
© Plovdiv24.bg
Ръководството на ПФК Ботев Пловдив ще направи промяна в отдавна одобрения проект за стадион "Христо Ботев", научи Plovdiv24.bg. Това ще касае най-вече централната трибуна на бъдещото съоръжение или т.нар. Сектор А.

Точно поради тази причина строителните дейности ще започнат съвсем скоро от останалите сектори. Промяната в проекта се налага, за да може стадионът, който след завършването вече ще се казва "Инса Арена", да получи четвърта категория от УЕФА. Критериите на европейската футболна централа относно категоризацията на стадионите са се променили в доста параметри от преди повече от 6 години, когато за последно бе направена козметична промяна в проекта за стадиона.

Както вече информирахме, рестартът на строежа ще бъде даден до дни, а очакванията са до 14 месеца след влизането на крановете стадионът да бъде окончателно завършен.

При всички положения обаче ще се наложи Община Пловдив също да взима ново решение относно концесията на съоръжението, тъй като по документи то трябваше да бъде завършено до март 2020 година, а това няма как да стане.
Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Мен ми стига да ви млатим още дълги години,ако ще и на стадион ,,Марица,, !!!!!!
-2
 
 
И сега като стане готов,куция ви отбор въобще няма да излиза на терена....той стадона ще бие всичко наред !!!! Как ли ще ви помогне новия стадион да мръднете по-напред от 12 място ????!!!!! Ааааааа !!!!Папагали грозни !!!!!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 21.08.2019 г.
+3
 
 
Не спират циганските изцепки. Разбираемо, боли ви много, въшкари! Едно е преходна тенекиена купа, друго е стадион-красавец 4-та категория. Няма заспиване, а? :D:D:D
+1
 
 
Нека ви припомня разликата между Ботев и пришълеца-През 2001 г.собственикът на "Велбъжд" Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на "Велбъжд" в "Локомотив". Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в "А" група. Седалището на клуба е ПРЕМЕСТЕНО от Кюстендил в Пловдив."
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+7
 
 
Тази новина, броят коментари и фактът, че повечето са на буфери е абсолютно нагледно доказателство, че тия хлебарки от задния двор на ВСИ живеят за да мразят Ботев! Тях не ги интересува, че отборът им е в сериозен подем. Пример за това е посещаемостта на мача им с Дунав. Тях ги интересува само и единствено Ботев Пловдив да не върви и Колежа да не се строи - нищо повече. Малко са като оня шопски лаф: "Не е важно на мене да ми е добре, а на Вуте да му е зле". Именно за това ще си останете завинаги втория отбор на Пловдив и 3 пъти по-малко като фенска маса. Вечно в сянката на Символа на Пловдив. Джуджета-мегаломани. Как пък един-двама адекватни черно-бели се зарадваха, че този стадион-бижу ще бъде не само на Ботев, а и на целия град и на него ще могат да се правят сума ти събития, концерти, изложби и т.н. и т.н. Ама вас какво ли ви касае, след като повечето сте от Рогош, Коматево, Куклен, Крумово и, разбира се, Столипиново?
-5
 
 
То и мустака бая обеща, а още не са им търсили паричките от КТБ дето не бяха негови.... този 20 пъти смени дати, варианти, средства ... най много една бензиностанция да Ви направи с отстъпка барем повечко ходите до доматево на домакинствата .... Майтапът на страна дано Ви направят стадион, че заради Вас има дерби само на Лаута каквато и да е тя, мизерна, сиганска и прочее .... Ама не мисля, че дербито Ви е основен приоритет този сезон, гледайте да не отидете в Б група :)
на 21.08.2019 г.
-4
 
 
ей тука стана боят вече :D :D :D :D
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: