ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (15) | Вчера (28)
Кметът с нова информация за стадионите, в Локо и Ботев били много ревниви
Автор: Стойчо Генов 11:49 / 03.06.2020Коментари (29)12454
© Plovdiv24.bg
Кметът на Пловдив Здравко Димитров - Зико даде днес нова информация за стадионите на футболните грандове Локомотив и Ботев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Досега от Общината изтъкваха, че в Ботев са по-напред в документацията и процедурите при Локомотив ще бъдат обявени поне с месец закъснение.

Днес обаче Зико каза нещо съвсем друго - обществените поръчки за двете съоръжения ще бъдат пуснати ЕДНОВРЕМЕННО.

"Чакаме и Локомотив за проекта на стадиона и се надяваме този месец да обявим обществената поръчка. Днес има среща на Лаута, до колкото знам. Г-н Язов е там и ще го чакам след това в Общината, за да видим докъде са стигнали в клуба. Но двете поръчки ще ги пусна едновременно, за да не се сърдят. И едните, и другите са много ревниви", заяви Димитров пред камерата на Plovdiv24.bg.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Зико по темата за двата стадиона!

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Щом на папагалите всичко им е наред да строят.Ние пък ще почакаме.Да ама не защото Зико изяде парите .Изтрепа коронавируса с тях.
-1
 
 
Сериалът "Ревнивите циганки"вече надмина по баналност "Дързост и красота"и "Докато свят светува"!Тези 12 милиона са им "неочакван подарък"както самия кмет заяви...Ясно е,че за политиците циганските гласоподаватели са важни,но стига толкова!Да си пускат "Ревност"на Френки Милър и дотук!
0
 
 
Мислят схема как двата проекта за стадиони да се обединят в един проект и как да направят така, че определена фирма да спечели търга...
0
 
 
Тотално неадекватен кмет. Проекта на БОТЕВ е готов и чака само обявяване на обществената поръчка. Проекта на Локомотив е на идейна фаза като още чакат да видят какви са изискванията на УЕФА за евротурнирите. Ще минат няколко месеца (а може и година!!!) докато се съгласува по всички комисии в общината и министерствата. Отделно, че БОТЕВ имат да строят цял стадион, а Локомотив само една-две трибуни. Няма как двата обекта да започнат по едно и също време и да завършат по едно и също време защото някой си бил ревнив!!! Ако няма отпуснати пари направо да казват и да се свършва с тази сага. Омръзнахте ни вече...
+1
 
 
Пускайте кой когато е готов,какви са тия щуротии?Ревниви били....
+1
 
 
Кметът се е надявал, че техническият проект на стадион Локомотив ще е готов до месец и затова са тези изказвания. Според мен те на са си изяснили за себе си какви са им инвестиционните намерения. Дали смятат да строят изцяло нов стадион, дали една, две или три нови трибуни плюс база и т.н.!
0
 
 
Оправете стадион ЛОКОМОТИВ те ще играят в ЕВРОТУРНИРИТЕ стадиона на БОТЕВ ще стане чак за президенските избори може би
0
 
 
Явно трябва пак да се стяга автошествие и пред Общината след мача с врачани. По друг начин няма да уври тиквата на баскетболиста и другите около него...
0
 
 
Има един безспорен факт - абсолютно никой ботевист не се интересува от стадиона на Локомотив!!! За нас е важно да имаме своя дом!!! Ревността я търсете другаде!!!
-3
 
 
Черешката на тортата. В случая - простотия на простотията. А ако от Локомотив се мотат още година? Какво правим? Ще ги чакаме ли? Феновете били ревниви. Та те феновете на Локо не им пука за техния стадион. Те мислят единствено как Колежа да не стане.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пуснаха на търг фланелка на Левски, средствата отиват за юноша на Марица
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Насрочиха полуфинала за Купата на Аматьорската Лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: