ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ексклузивно: Раздор в Ботев! Фенове свалиха доверието си от мажоритарния собственик!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:03 / 04.09.2017Коментари (37)15458
© Plovdiv24.bg
Напрежението в Ботев взе днес връх, след като феновете на отбора свалиха официално доверието си към управителния съвет на Сдружение ПФК Ботев.

Plovdiv24.bg отдавна информира своите читатели за високото напрежение при жълто-черните. Припомняме, че Сдружение ПФК Ботев е мажоритарен собственик на клуба с 61 процента от акциите. Съдбата на останалите 39 процента е твърде неясна на този етап.

Ето какво гласи официалното съобщение на КПБП и Бултрас:

Уважаеми ботевисти, приятели,

изминаха повече от три години, откакто любимият ни клуб и верните му привърженици са далеч от дома си. Три години, изпълнени с очаквания, дати, инвеститори, обещания, срещи, разяснения, цесии и какво ли още не. Липсваха единствено реалните действия и резултати.

Опитахме се да контактуваме с хората, поели ангажимент за завръщането ни на стадион "Христо Ботев" и разрешаването на основните пречки за това. Молихме, писахме покани, искахме да знаем какво се случва. Не получихме нито един смислен отговор, дори напоследък не получихме и желание за среща. Може би, защото обещанията свършиха. Свърши и нашето търпение.

"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" и обединени фракции "Бултрас" застават пред Вас с цялата си отговорност и загриженост за съдбата на любимия ни клуб и заявяват, че свалят доверието си от Управителния съвет на Сдружение "ПФК Ботев" и оперативното ръководство на футболния клуб.

Разбрахме, че има начини. Разбрахме, че има неизползвани възможности, разбрахме, че няма достатъчно хора в тези ръководства, подготвени и всеотдайни за постигане на основната и единствена цел - завръщането ни на стадион "Христо Ботев".

"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" и обединени фракции "Бултрас" изразяват пълната си подкрепа към треньорското ръкововодство и футболистите от отбора и заявяват, че застават напълно и всеотдайно зад тях преди предстоящите важни битки на футболния терен.

КПБП
Бултрас

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 06.09.2017 г.
-2
 
 
Декларацията е от "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" и от "Обединени фракции Bultras" ,което ще рече от всички организации на привържениците на този клуб! Всички останали сме отделни единици и който не е съгласен има своето право но той е отцепника а не те защото никъде не се е видяло ядрото да се е отделило от привлечените свободни електрони. Същите тези хора бяха на стадиона когато се изгони жадното и Чандъра,които вие тогава искахте както Ачо сега,но вече май сте ги разлюбили. Същите те сега излизат на нова битка а вас пак ви няма. Като имате различно мнение излезте на втори срещи и протести на тяхните и подкрепете идеите си. Само че няма да го направите защото сте отделни единици лаладжии,което по никакъв начин не ви прави по-малко ботевисти. Да не подкрепиш феновете за сметка на един доказан лъжец който беше изгонен от Василев за нередности по време на работата му като отговорник по строителството,който беше призован от Чандъров да си каже всичко за това как разходва и стопанисва поверените му средства и имущество това е неориентираност и тъпотия! Да подкрепяш един финансов директор,който обвързва клуба с личните интереси на фирмите в които работи за сметка на по лошо качество,да го подкрепяш при положение че ползва услугите на клинични лаборатории,на спортни мениджъри като Иво Димов който доведе всичките бразилци,услугите на фирми за спортна екипировка и да не си плаща за това,това значи че си неориентиран и глупав! Да подкрепяш едни хора които немогат да се погрижат за рехабилитационната техника в базата купена им от Василев и клубиния автобус купен им от Василев за да се стигне дотам че те вече не се използват макар да струват 1 000 000 лева и същевременно да вярваш че а утре а напролет ще строят стадион това значи,че или си неориентиран или глупав! Да подкрепяш едни хора които плащат избирателно дължимото само на една част от играчите,но същевременно бъбрят че създавали перфектни условия за страхотен колектив това е равносилно на глупост и неориентираност. Да подкрепяш едни хора които си признават че са получили 8.5 милиона за две години,но въпреки това не осчетоводяват продадените билети и държат футболистите на пици и вафли от лафки из улиците на Европа това не е нищо друго от неориентираност и свещенна тъпота! Но няма значение,ние не се отричаме от вас,както ние от нас и няма да ви пречим да си направите сбирките и митингите на подрепа към споменатите. Ние ще бъдем там и ще изгоним тези сервитьори и измамни финансисти щъкащи като лалугери нощем из канцелариите на клуба,когато Василев ги беше изгонил и когато стадиона и базата се строяха!
0
 
 
Бях голям фен на отбора, но вече не съм. То не бяха съмнителни мачове, отбора се разпродава като пазарска сергия, то и в Локото скандали, феновете на двата отбора ще се избият, едните били такива, другите онакива. Ходил съм на мачове и на двата отбора, подкрепял съм ги, ама вече - край, писна ми от циркове, както ми е писнало от циркаджийската ни държава, БАСТА !!!
+2
 
 
Изобщо ми е странна тази декларация. Някои май не можаха да се издигнат над собственото Его и сега предизвикват разкол. Какво смятат да постигнат не е ясно. Но щели да продължат да подкрепят отбора. Пълни глупости.
+1
 
 
"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" и обединени фракции "Бултрас" застават пред Вас с цялата си отговорност и загриженост за съдбата на любимия ни клуб и заявяват, че свалят доверието си от Управителния съвет на Сдружение "ПФК Ботев" и оперативното ръководство на футболния клуб". ПРОДЪЛЖЕНИЕ: Вземаме съдбата на любимия ни клуб "Ботев" в свои ръце, всеки от нас е решен да внесе по един милион лева и нещата най-после ще се оправят!
+4
 
 
Аз пък нямам доверие на разни"групи"и"групировки"и ги смятам за вредни за клуба!
+5
 
 
Така ....Първо - МОЛЯ СПРЕТЕ ДА КАЗВАТЕ ЧЕ ГРУПА ДЕГРАДИРАЛИ ПИЯНИЦИ ГОВОРЯТ ОТ СТРАНА НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ !!! ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е КАКВО ИСКАТ :) ЕДНА ЗАПЛАТКА ПОД МАСАТА. И ШАМПИОНСКА ЛИГА ДА СПЕЧЕЛИМ НЯМА ДА СА ДОВОЛНИ :)Второ - не знам къде по света има ПЕРФЕКТНО ръководство и нашето не е такова със сигурност , НО АКО НЯКОЙ ОТ ДЕГРАДИРАЛИТЕ НАРКОМАНИ И ПИЯНИЦИ е решил да помогне на клуба ФИНАНСОВО , ВМЕСТО ДА ИСКА ПАРИ ОТ КЛУБА Е ДОБРЕ ДОШЪЛ :) Палийски и Самуилов са осигурили над 8 милиона за последните 2 години :) ДЕГРАДИРАЛИТЕ ПИЯНИЦИ И НАРКОМАНИ КОЙТО ТВЪРДЯТ ЧЕ ПОМАГАТ НА ОТБОРА КОЛКО СА ДАЛИ? АКО НЯКОЙ НАМЕРИ ДА ДАВА ПОВЕЧЕ ОТ 8-9 МИЛИОНА ЗА ОТБОРА ГО ПРИВЕТСТВАМ С ОТВОРЕНИ РЪЦЕ :)Трето - Чудно ми беше как Тервел и Джиджев опразниха хазната , не дадоха една стотинка и накрая осъдиха отбора и си тръгнаха А ВСИЧКИ ОТ ДЕГРАДИРАЛИТЕ НАРКОМАНИ И ПИЯНИЦИ ГО БОГОТВОРЯХА БЕЗ НИЩО ДА СА ДАЛИ И НАПТОРИВ - ОПРАЗНИХА ХАЗНАТА В КОЯТО ИМАШЕ МАЛКОТО ОТ ОСТАНАЛИТЕ ПАРИ НА ВАСИЛЕВ !!! ЗАЩО ТАКИВА ХОРА ГИ ПОДКРЕПЯХА?? ДА НЕ БИ СЛУЧАЙНО НЯКОЙ ХОРА ДА СА БИЛИ НА ФЕНСКА ЗАПЛАТА ПРИ ТЯХ? КАКТО БЯХА И ПРИ СЕЛСКИЯ.... СЛУЧАЕНОСТ ? НЕ МИСЛа СХЕМАТА Е ЯСНА ! АКО ИСКАШ ДА РАЗВИВАШ ОТБОР В България ВЗЕМИ СИ ОТБОР БЕЗ ФЕНОВЕ! ЗА ТОВА ЛУДОГОРЕЦ СА ШАМПИОНИ И БИЯТ ЛАЦИО И БАЗЕЛ , ИГРАЯТ И С РЕАЛ МАДРИД И ЛИВЕРПУУЛ :) АКО ИСКАШ ОТБОР С ФЕНОВЕ ПРИГОТВИ СИ И ПАРИ ЗА ЗАПЛАТА "ФЕН"
+1
 
 
Стадиона ще се построи тогава, когато за всеки мач билетите свършват за два часа след пускането им. Тогава, когато на всеки домакински мач базата е пълна до краен предел, а от вънка стоят още толкова хора и подкрепят отбора. Тогава когато и на гостуванията изпълваме целият капацитет на местата. За всеки е видно, че на този етап 3000 места са ни напълно достатъчни. Та ние и тях не можем да напълним и кой нормален бизнесмен ще тръгне да ни строи стадион. Сега може да намерите безброй оправдания, че ви е далече, че ви е неудобно и куп други но истината е такава, КПБП и Бултрас..
-2
 
 
Най добре с нов лиценз на отбор от В група и БотевЬ 2018!
+4
 
 
А вчера се чудеха защо има само 100 души на стадиона....ами ей за това!!100 човека се изказват от името на всички фенове!Аз пък заставам зад ръководството!!!!
-1
 
 
Плуете нашата Круша , а Катулишкия пак ще напални бузите и ще се праеи на бит пес
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: