ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Илиян Филипов: Аз съм ботевист, връщам всички на стадиона! Ще е готов на 31 март!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:12 / 03.03.2023Коментари (23)9564
© Plovdiv24.bg
Бизнесменът Илиян Филипов, чиято компания строи в момента стадион "Христо Ботев", промени коренно решението си да поиска временно прекратяване на строителрните дейности с Акт 10.

"Имах ангажимент към Антон Зингаревич и го изпълних. В първата година събрах мои приятели бизнесмени и помогнахме финансово за издръжката на отбора. За това време стадионът трябваше да е готов. Получихме проектите на 7 ноември 2022 година и оттогава работим на пълни оборити. Разчетите са на 31 март да издам стадиона за приемателна комисия. Всичко е обсъдено. Всички забележки са отстранени на 100%. Да не говорим, че част от тях са от предишния строител“, заяви в предаването на Крум Савов по 7/8 ТВ Илиян Филипов.

"Не знам защо на една пресконференция се чудеха какво да намерят, за да не се построи стадионът. Ако искате нещо да не се случи, създайте комисия. Комисията казва ние не трябва да съставим възлагателно писмо, а тя има такъв ангажимент -  точка 2 на решението на ОбС гласи, че всички актове, протоколи и възлагателни писма по строителството са задължение на комисия, съставена от кмета с председател Тошко Тодоров. Аз съм поел анагажимент към Зингаревич и ще го изпълня. Говорих с моите юристи – какво бих загубил – това са тези 5 милиона.

Ясно казвам - аз съм ботевист, връщам всички на стадиона. Напук на хората, които искат да не се построи стадиона, аз ще го завърша.

Един от тях е Борис Гиздаков – той не иска да стане стадиона. Той днес (б.р. вчера) лично е твърдял, че не трябва да се дава възлагателно писмо. Като какъв беше той в комисията? Колкото и да иска Гиздаков да не стане стадиона и да пречи, аз казвам - стадионът ще е готов на 31 март. Гиздаков не иска Ботев да приеме Левски на Колежа. Виждам заплаха, че ако Зингаревич си тръгне, отиваме в "А" регионална група и затова Колежа ще бъде готов на 31 март тази година“, допълни още Илиян Филипов.
Още по темата: общо новини по темата: 792
29.03.2024
29.03.2024
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 05.03.2023 г.
0
 
 
Какъвто и да е Филипов ... Който се пише "ботевист", а в долната си душичка тайно се надява до няколко седмици ДА НЕ СЕ ВЪРНЕМ на "Колежа" - е ГНИДА. Долна гнида. ... Освен това на всички нормални канари им писна от цървули и прошляци "фенове", които нямат 2 лева за кафе, но докарват собственици, гонят собственици, редят ръководство , кадруват и т.н. Аман от цървули ! Давайте вие парите и тогава ще правите всичко това. До тогава - тишина !
-2
 
 
Когато дрогата не е качествена се стига до такива пародийни интервюта.
0
 
 
Този видя, че примката се затяга около врата му и изведнъж стана ботевист. Тя, комисията, ще му разкаже играта. Абе като си ботевист, защо изпълни така некачествено СМР-то, та станахте за смях на цял Пловдив?
+1
 
 
С?ПЕР КЕФ ВАВ ТЕМИТЕ ЗА Е ПАЛНО САС ЛИЛАВИ АМА ТАКА Е НИЕВИ РАЗБИРАМЕ КОМПЛЕКСИ Е ЗА ВИНАГИ.
+1
 
 
Думите на Филипов, че е "помагал в издръжката на отбора", направо са признание, че част от парите за стадиона са използвани за издръжката на отбора. Жълтите са царе да обясняват как една жена може да е хем бременна, хем девствена, но няма как хем отборът да се издържа, хем стадиона да стане. Ако стадионът се завърши, това ще значи край на парите, затова и са тези половинчати решения, които изтеглят безкрайно напред във времето приключването на стадиона. Хем ще играят на стадиона, хем няма да е завършен и все ще трябват още пари.
+1
 
 
28 дни до довършването на Срутежа. Браво на ПИМК! Така се прави! Респект! Ако може да почерпиш всичките 1912 мъдри селянки със същите наркотици…Дюнер Арена е вечен бетонен виц с уникална ВиК козирка.
+2
 
 
Незнам дали си Ботевист,но знам че си голяма гнида!
0
 
 
Я,тук коментират само превърженици на урода от Кюстендил!Що така ве?Иначе да,какъв итерес могат да имат да се построи нещо в град в който са навлеци?
на 03.03.2023 г.
0
 
 
Гиздаков да не се гласи за кмет на изборите и тогава да завършаг стадиона
+2
 
 
И Ботевист стана Браво... На 31 март. Стадиона е готов и на 1 Април Тошко Реже Лентата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: