ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Целият политически елит, начело с премиера Борисов, официално рестартираха "Колежа"
Автор: Васил Динев 12:37 / 28.08.2019Коментари (15)20346
Премиерът Бойко Борисов, заедно с кмета Иван Тотев, областния управител Здравко Димитров, финансовия благодетел на ПФК Ботев Георги Самуилов, шефа на БФС Борислав Михайлов, министрите Красен Кралев и Владислав Горанов преди минути дадоха официален рестарт на строителството на стадион "Христо Ботев", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Съоръжението трябва да е готово до 18 месеца след подновяването на строителните дейности и след окончателното завършване вече ще се казва "Инса Арена".

Очаквайте още новини, видеа и снимки по темата!

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Хубав ден за Пловдив и лош за някой селяндури имащи се за пловдивчани.Истинските локомотивци не мислят ,че на Ботев трябва да е зле за да са те добре.Истинските локомотивци са добре,когато и двата отбора са силни.Затова тварите,като пловдивски любимец и Wind ги наричам НЕЩАСТНИЦИ Те не са пловдивчани а някакви злобни селяни свикнали да мразят и си мислят че през това минава обичта към клуба им
-5
 
 
Ясно си личи, че Бойко е закаран там насила. Той мрази жълтите, още навремето им беше обещал, че ще ги закрие. Локото сме му много по симпатични. Вижте, че и пред жълтите не го беше страх да спомене за нас. А това за строежа на стадиона е поредната пародия.
-3
 
 
Грозно! Така бих определил днешната проява на управляващите, на градската управа и на кандидат кметове...и т-н! Грозно и срамно спрямо всички останали пловдивчани! Така щеше да е и ако това беше строежа на Локото или на който и да е друг частен ФК. Така само се отблъскват хората и нищо повече. Всички сме отвратени от предизборни обещания и несбъднати такива, но да се "яхват" групи хора по такъв начин? Гнусно! Утре ще обещаят и на Локото и на другите, но едва ли ще се случат нещата!? Така се откриват значими обекти за целият град, а не за част от него. Ще доживеем ли да открият градскя стадион? Днес никой не обели дума за него!? А пожелания, всеки клуб да има нов стадион, а и градския да стане? Това звучи супер нереалистично и тревиално. Всеки реалист го знае много добре. Затова Пловдив имаше нужда от уникалния си градски стадион, от който полза щяха да имат всички. От клубен такъв, единствено клуба на който принадлежи! Затова моля, стига с глупостите от рода "радост за Пловдив" или "нека Пловдив да има поне един свестен стадион" . Несериозно е спрямо останалите! Нека преди всичко да бъдем коректни и да бъдем пловдивчани преди всичко, а не всеки да дърпа чергата към себе си, както правят жълтите управници на града ни! Пловдив не е на ботев или Локо. Пловдив е на всички! Само тези, дето днес се изсипаха на строежа не го разбират!
+6
 
 
Нека всички пловдивски стадиони, вкл. и градския, се рестартнат и реконструират. И да не злобеем прекалено много, защото нещата могат пак да се обърнат в рамките на няколко дена. Докато не видя стадиона напълно завършен, винаги ще имам едно на ум.
+8
 
 
Днес е един прекрасен ден за Пловдив и спорта в града ни!!!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Хайде честито на феновете на "Ботев. Линейки ли чувам?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: