ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ето как монтират козирката на Трибуна Изток, до 15 април трябва да е готова
Автор: Стойчо Генов 17:15 / 30.03.2023Коментари (23)10412
Бизнесменът Илиян Филипов спази обещанието си и работници започнаха днес монтирането на козирката на Трибуна Изток на стадион "Христо Ботев". Разчетите са до 15 април трибуната да е покрита с първия слой ламарина.

Покриването на източната трибуна не влиза в първия подетап от изграждането на съоръжението и няма да пречи при издаването на разрешението за въвеждане в експлоатация.

Както се очакваше, днес приключи поставянето на седалките на Южната трибуна, коята е изцяло готова.

Утре трябва да стартира работата по монтирането на седалките в сектор Г (северната трибуна), както и в сектора за гости.
Още по темата: общо новини по темата: 799
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
04.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе, хора! Защо му правите евала на тоя Стикс, та му отговаряте на невменяемите коментари? Не разбирате ли, че тука на него му е единстваната стихия в живота и вие, като му отговаряте го карате да се чувства значим?! Пълен игнор за него!!!! Накарайте го да се почувства наистина незначим и непотребен. Спрете да му отговаряте. На него само това му е екшъна в живота. Да кисне в темите на Ботев и да плюе с надеждата някой да му отговори..... Дребна душица с дребни потребности!!
0
 
 
Колкото повече напредва все по грозно става. Ужасно е.
-1
 
 
Грозна работа. По грозен и некачествен стадион едва ли е строен скоро в Европа. Индианците яко ги прецакаха с тази небивалица.
+1
 
 
В средата на 90-те години Велбъжд (Кюстендил) е поет от Георги Илиев и е преименуван на Левски (Кюстендил) в началото на сезон 1994/95. През 2001-ва собственикът на клуба Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив). На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на Локомотив и за преименуване на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.
+2
 
 
Стиксе,обеси се както обеща пред всички,а ако не го направи си обикновена на к***а....докажи,че си мъж!!!!!
-1
 
 
Конструктор Лего за 100 Милиона....Пародия...Къщичкаа на трите жълти прасенца!!!
-2
 
 
Невероятна красота! Жълтите кокошарници на “Градус” ряпа да ядат. Солидни ВиК тръби, Селски Барок, цветовете на всякакъв вид колорадски бръмбар…. И най-якото са двете точки на кривия надпис със седалките //6:отяв/….. И да ги няма написани, всичките 1912 селянки ще ги виждат ВЕЧНО! Стадионът виц става все по-точно изображение на селските комплекси. Сейрът предстои :-)
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 30.03.2023 г.
+2
 
 
Голям късметлия тоя Стикс. гледай гледай колко тръби , колко желязо има да си избира кадето му душа сака да си метне въжето . имало и щастливи цигани .
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: