ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо към премиера: И ние можем да блокираме булеварди! Ще бъдем безкомпромисни!
Автор: Стойчо Генов 14:47 / 08.12.2019Коментари (162)19983
©
Фенклубът на Локомотив Пловдив публикува на официалния си сайт открито писмо до премиера Бойко Борисов. Поводът е вчерашното решение на държавата да финансира и построи стадион "Христо Ботев".

Plovdiv24.bg публикува откритото писмо без редакторска намеса:

До Премиера на Република България

Г-н Премиер,

Обръщаме се към Вас, след като с дълбоко учудване прочетохме готовността Ви да изградите нов стадион на частно дружество с държавни пари. Бихме искали да попитаме какви са аргументите Ви да бъдете толкова щедър и да дадете милиони за един частен проект, затънал в мъгла и дългове? С какво този клуб е повече, от който и да било друг в Пловдив и изобщо в България, че държавата и ние, данъкоплатците ѝ, да дадем няколко десетки милиона, за да строи този стадион? Защо сте толкова щедър и отзивчив към просията на стотина лумпени, излезли да искат нов стадион, само защото смятат, че някой им е длъжен? Ние, данъкоплатците, вече веднъж платихме за изграждането на модерната им тренировъчна база в Коматево, а сега ни грози опасността да плащаме от нашите пари и за нов стадион.

Ако искате да инвестирате в спорта и изграждането на стадиони, защо такава инвестиция не бъде насочена към реновирането на ст. "Пловдив“?! Стадион, който е на всички пловдивчани и би могъл да се ползва от всички клубове в града ни, нещо, което би било прекрасна реклама за Вас и за добрите Ви намерения за града, към който имате "особено чувство“ по ваши думи. Вместо това Вие искате да го направите само за един от футболните клубове в него.

Категорично се противопоставяме на това Ваше решение, защото то не е в интерес на Пловдив!

Толкова ли просперира Пловдив и България, че държавата да проявява такава щедрост и то за частни интереси? Това ли е най-нужното на града ни, че стигнахте дотам да уреждате един частен футболен клуб с нов стадион за милиони? Пловдив има нужда от десетки по-важни проекти, които биха били от полза на целия ни град и които биха били реализирани с въпросната сума, която ще отпуснете за този опорочен стадион! С това си решение сериозно и основателно се противопоставяте на интересите на гражданите на Пловдив, докато с реновирането на градския стадион, например, с построяването на околовръстни трасета или нов мост над Марица, ефектът от разумно изразходваните средства би бил огромен и оценен от целия ни град! Сега няма как да е така!

Локомотив Пловдив от години чака "зелена светлина“ за база за ДЮШ, неведнъж изготви както идейни, така и технически проекти за база, за трибуна "Бесика“, за цялостното реновиране на стадиона си, който все още е общинска собственост, няма "тежащи“ концесии и милиони задължения, но така и не получи грам подкрепа от Община Пловдив! За разлика от затъналия в дългове футболен клуб, на който обещахте стадион с държавни пари и който бутна стадиона си, а после изпадна във финансов колапс след фалита на века на КТБ!

И въпреки всичко Вие и голяма част от държавния апарат дойдохте на крака, за да откриете рестартирането на строежа им! На стадиона, предмет на концесия, която вече не бе спазена веднъж и за която вече 5 години не са плащани нито лев концесионни такси.

Г-н Борисов, оценяваме желанието ви да помогнете на г-н Крушарски да изгради тренировъчна база за Локомотив Пловдив. Няма как да не отбележим, че такава база се оценява на 3 милиона лева, а евентуалният строеж на стадион ще струва минимум 30 милиона. Не виждаме държавата да иска да плати тези пари , пак повтаряме минимум 30 милиона, за строителството на нашият стадион. Двойните стандарти буквално крещят.

В крайна сметка , когато община и държава вземат решение да инвестират във футболни съоръжения, то нека инвестициите да са поделени по равно за двата големи пловдивски отбора.

Като граждани на най-древния град в Европа, ние няма как да приемем Вашето решение и дълбоко вярваме, че ще промените позицията си, защото то далеч не е в интерес на Пловдив и е една доста лоша реклама за Вас като премиер и радетел за равнопоставеност в държавата ни! Осъзнавате ли какво напрежение създавате в града? Кому е нужно това? Вие и подчинените ви ще носите ли отговорност за тези си действия?

От тази трибуна заявяваме, че още в понеделник сутринта, 9 декември 2019 г., избрана от нас оперативна група ще се яви пред кметството на града , за да се срещне с градоначалника и да представи официално нашето становище по въпроса.

Категорично заявяваме, че няма да допуснем толерирането на единия клуб за сметка на другия. НАСТОЯВАМЕ за равнопоставеност и при всеки опит за злоупотреба с доверието на черно-бялата част от града, ще бъдем безкомпромисни.

Не забравяйте, че ние също можем да започнем да блокираме булеварди!

Вярваме в разума и законите в тази държава!

Обединени фенове на Локомотив Пловдив

Фенклуб Локомотив Пловдив
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Вижте сега селяндури, да не ви пиша по отделно, щом стадиона ви ще става общински добре и нека държавата да ви даде пари НО стадион Локомотив е също такъв !!!! Така че след като смята бойко да дава пари от данъкоплатеца колкото на вас толкова и на нас,толкова и на другите големи отбори които са на общински стадиони !!!! Ако не правят се градските стадиони какъвто е стадион Пловдив и тогава всички са доволни !!!! Вашата селска наглост е безгранична това е ясно на всеки и че бяхте 50 глупака пред общината никой не го интересува по принцип.
+1
 
 
Цигани пробити, мръсни долни псета миризливи, вие как използвате стадион "Локомотив" от няколко години насам??? Нито наем плащате, нито концесия имате, нито тока плащате, нито терена поддържате. Всичко се прави с НАШИТЕ пари, малоумници! А самия ви клуб с какви пари се издържа бе, мангали гнусни? Крушо от къде има пари според вас?? От същото, от което и Самуилов - държавни поръчки, а за да ги взимат, оставят "рестото" за клубовете! Щели да протестират, че за какво бе, мангали? За това, че си искаме нашето, което не е достроено все още именно заради държавата ли??? Ми искайте си и вие бе, мишки! Бойко каза, че ще ви даде пари за ДЮШ, ама тва услужливо го пропуснахте, нали мърши?? Жалка, долна, гнусна, нагла, комплексирана сган! Единственото общо между нас и вас е, че всичките живеем с мисълта за Ботев Пловдив! На вас не ви пука вие дали сте добре, а живеете ние да сме зле! Вечно в сянката на ГРАНДА, жалки комплексирани джуджета-мегаломани!
+1
 
 
Ще протестирате...чудесно! Самоубийствен цигански акт! Спират държавните поръчки за Крушо и всичко за вас свършва.
-1
 
 
Стига сте се обеснявали бе помаци жълти !!!! Най нормалното нешо е хората които са от Локомотив или други отбори да не са съгласни с поредната ви нагла и безпардомна ваша претенция държавата да ви строи стадион с нашите пари на частен клуб !!!! Протести ще има до като това не се отмени !!!
0
 
 
В момента вървят делата срещу КТБ и Цветан Василев. Цялата империя от хотели на Ц.В. е конфескувана в полза на държавата. Такава съдба ще последва и базата в Коматеву, която е правена с крадени пари от мафиотската КТБ.
0
 
 
Жълтите цигани цял живот на аванта. Цял живот на помощи. Той Бойко като разбере за дълга от 52 милиона, като види клипчето където вашия Цветан Василев, призовава за размирици и бунт срещу Герб и Бойко, ще видите стадион, ама някой друг път.
+1
 
 
Жълти НЕграждани, стига сте натяквали, че вашият стадион е важен за Пловдив! НЕ не е важен! Не е важен и стадиона на Локото...! За Пловдив важен е единствено градския стадион! Да, и частните са важни, но ако клубовете могат да си ги построят! Всичко друго е една долна кражба и пилитическа угода на някой! И референдуми да се правят и каквото и да било от рода, исината е една! А тя е, че държавата не може да строи стадиони на частни клубове или по-точно един от тях! Или на всички или на никой! Държавните пари се взимат от нас гражданите, затова никой няма право да ги ползва по свое осмотрение, за да угоди на някой! Пловдив има нужда от инфраструктура, от летище и от куп други, важни проекти! Когато те се реализират ще дойдат и инвеститорите и тогава всеки да си строи стадиона! България е затънала в тиня, пенсионерите са гладни, здравеопазване няма.....нашия премиер 40 милиона за стадион ще дава? Защо?
+3
 
 
Господи Прости на невежата ромска сган, която е надраскала тези глупости! На Господата (явно празноглави) ЛокУмотивци ще им преразкажа какво каза Боко Тиквоча: Ще им направя стадион, защото съм им обещал, но при условие, че той стане общински! Демек ние вече няма да имаме стадион с нашите цветове, няма да се казва стадион Христо Ботев, а и ще плащаме голям наем на общината за да го ползваме!!! И ще се ползва от много други отбори, не само от Пловдив! Сега разбрахте ли сиганета неграмотни?! Много по-добре ще е тези пари да се дадат за ремонт на голямата къща ст. Пловдив, ама явно някои хора не искат там да имаме стадион!
на 09.12.2019 г.
+1
 
 
Само да попитам всички Ботевисти и трезво разсъждаващи честни граждани: имахте ли смелостта и търпението да прочетете тоя /предполагам/ бълвоч наречен декларация, щото аз нямах, затова и съм писал че предполагам каква поредна помия е написана от нехранимайковците в нашия град наричани нежно буфери.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: