ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Уникални кадри с Крушарски и "черно-белите" герои в ресторанта
Автор: Стойчо Генов 09:18 / 02.08.2019Коментари (43)15399
Футболисти, треньори и шефове на Локомотив Пловдив преживяха незабравима нощ след елиминирането на Спартак (Търнава) във втория кръг на турнира Лига Европа.

Наставникът на тима Бруно Акрапович призна, че в хотела ще е весело и ще се празнува с бира.

Собственикът на клуба Христо Крушарски също се присъедини към купона. Бизнесменът първо бе на терена и празнуваше с отбора пред 400-те привърженици от Пловдив. След това Крушарски посети и официалната вечеря в ресторанта на хотела, където пя заедно с "черно-белите" герои.

Гледайте уникалните кадри в прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 02.08.2019 г.
0
 
 
Някъде празнуват , пък в Маноле и Стряма много линейки - що така ?
на 02.08.2019 г.
+1
 
 
Искам да поздравя и Големия Ален,златния Ален,Ожболт ,петата на 21ви век,интелекта!Респект Алене и също Митко Илиев,в него ли е топката очаквам красота и голове! И не на последно място Биската!
на 02.08.2019 г.
0
 
 
Много комплексари гледам са налазили нашата тема. Локомотивци,машини радвайте им се,поздравявайте ботевистите,много на късмет са ни,от години още помня ,бием ли ги,4-5 мача мачкаме. Голям адреналин и сила ни дават,нека завиждат и злорадстват,ако не го правят тогава е лошо. Ние имаме нещо което те не и още по-жалкото е,че те ни го дадоха. Само Локо и само напред и нагоре!15.05
-4
 
 
Тоя крюшо е егати и клоуна май ще ражда ама кой ли му го набута ,на смешника ,а другите все селянчета около него се хилат като пу@ки
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 02.08.2019 г.
-4
 
 
таман кацам от самолета и мойто Айше не можи да повярва . саде Локо -убихми ги тия там . ама лошо чи ни една песен не можахме да изпейм ,много викат тия тарнаци бре .дажи срешу Ботив не можахме да пеем песни . сига тук обръщами Францетата и пак отивам в страсбург -тоя път с мойто Айше . юрууууш . бат Кроши малко хахо -хихи ма голям пич , кючеци, маанета ,еваларка
+1
 
 
Жълти нещастници, вашият проблем е, че сте силно ограничени умствено, злобни сте и не си правите изводи от преживяното!Затова никога няма да можете да се наречете "пловдивчани", а вечно ще си останете селяни! Селяни сте, защото поведението ви е селяндурско! Великият Алеко Константинов преди 100г. когато е писал "Бай Ганьо", все едно е правил портрет на жълтурите!Локото ще загуби рано или късно, ще отпаднем и от ЕКТ, защото Локомотив няма парите на Домуса, шампиони няма да станем, може и в шестицата да не влезем? ......В предстоящото дерби може да ни победите....но това няма да ни помрачи прекрасното настроение от 15.05.2019, нито уникалните моменти от мачовете от ЕКТ на Лаута....Тези неща няма да ви променят и вас и винаги ще си останете жълти селяндури, но болката и унижението от финала ще ви съпровождат вечно, а ние ще ви я припомняме! Хайде, със здраве.
на 02.08.2019 г.
+4
 
 
саде ботев. мъка, мъка, братя кънари. колко още ще страдаме, тия мръсни буфири когъ ша спрът да бият. бях сигурен, че ще отпаднат от Спартак, кълнях, но нищо не стана. Сега ще играят със Страсбур и цял свят ще ги гледа, пак ще напълнят стадиона с 10 000 гадни буфера, а ний ще гледаме тихо в ъгъла и ще подсмърчаме. саде ботев саде бат ачо. юруууууш канаритиеее
+2
 
 
Празнувай Локо сега го заслужи.Казах ви че Крушарски се бъзика но е пич.Каквото може го прави но няма парите на Домуса.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 02.08.2019 г.
-4
 
 
Калитковци, големи късметлии, ейййй! Но това беше краят, Страсбург е от Франция и ще ви мачка, пък и вие имате хубави спомени от френските клубове - само 1:7 от Оксер. Може да се радвате, като направите като нас 6 мача - с 3 победи, 2 равни - за сега сте под нивото нарека Дунав. Та се чудя, какво толкова е станало, та празненства, лиготии - все едно Арсенал сте отстранили. Но така е - малките хора се радват и на малко, комплексари!
+2
 
 
Кой е очаквал преди 6 месеца, такива чудеса от този отбор??? Радвайте се хора, това е най-важното от тези мачове, Локо пише история. Поклон пред Бруно и футболистите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: