ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Езе май остава в България, появи се изненадващ кандидат за подписа му
Автор: Стойчо Генов 11:08 / 20.11.2019Коментари (15)7343
© Plovdiv24.bg
Изненадващ кандидат се появи днес за подписа на централния защитник на Локомотив Пловдив Стивън Езе. Нигериецът има контракт с черно-белите до 31 декември 2019 година, след което става свободен агент.

До този момент се знаеше, че интерес към Езе има от клубове от Шотландия и Франция. Сега обаче от ръководството на ЦСКА-София също са влезли в преговори с мениджъра на футболиста, твърди Блиц.

Интересното е, че информацията се появява по-малко от 24 часа, след като собственикът на Локо Христо Крушарски в прав текст каза, че Езе вече е затворена страница за отбора и със сигурност напуска след 15 декември.

В ЦСКА-София търсят централен защитник, след като двама от футболистите на този пост няма да останат след Нова година - Николай Бодуров и Нуньо Томаш.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Жалко, че ни напуска такъв внуштелен мъж, като Езе. На мен лично това ми е любимия играч, трябваше да го задържат и да му дадат каквото иска само да остане.
+1
 
 
Езе трябва да идиот да отиде в по-слаб отбор от Локомотив,примерно ЦеЦка!!!
0
 
 
Новината не е хубава, но Езе ще е титуляр срещу Лудогорец и ще се раздава за Локомотив до последно! Публиката на Локомотив също ще е в Разград и ще пее за своя Пловдивски любимец, а с публиката си Локомотив е жив! За правка публиката на ботевЪ я няма и жълтите фенове заявиха, че ботевЪ е в КЛИНИЧНА СМЪРТ!!!Така че нека гледаме положително- Локомотив радва, Локомотив изпълва сърцата с вяра , Локомотив кара своите феновете да облекат свещеното черно-бяло райе на душите и сърцата си и да следват своите любимци навсякъде...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 20.11.2019 г.
-1
 
 
Езето , малко ли го пцувахми и него , както и бай Арапович ,чи и призидента -запомнил е той и затва бяга от нас
+3
 
 
Бодуров взима по 25 000 лева и е извън групата на цска вече месеци, могат да си позволят огромни заплати. При нас таванът е 7000 лева няма как да задържим Езе, дано поне не иде в друг български отбор. А в цска има огромно напрежение, заради Езе загубихме на Лаута от Коматево с гола на Кристиян от корнер. Това ако се случи на цска-левски Езе сяда на пейката заклеймен като ненужен, предател, некадърник и т.н
+2
 
 
Тва е ясно. Езе е страхотен защитник. Гадно ще е да го гледама в друг БГ клуб, но там никога няма да е това, което беше в клуба, където стана класен играч! Прави грешки, които при оранжевите или говедата няма да му бъдат простени. Пример с Чорбаджийски...Бодуров и още редица качествени играчи. Да е жив и здрав. Ще съжалява много, ако отиде в друг БГ клуб освен в Локото!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: