ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив отново под пара! Седма поредна победа в мач за историята!
Автор: Стойчо Генов 17:53 / 29.10.2019Коментари (8)10469
Локомотив Пловдив победи Черно море с 1:0 в мач от 14-ия кръг на Първа лига, който се игра на Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят остава в историята, тъй като с него бе подобрен рекордът по участия в родния елит, след като халфът на черно-белите Георги Илиев изигра мач №455 и подобри досегашното най-добро постижение на Марин Бакалов.

Димитър Илиев (14) се разписа за пловдивчани, които повече от половин час играха с човек по-малко заради изгонването на Милош Петрович. Интересното е, че Митко вкара с № 14 в 14-ата минута на мач от 14-ия кръг.

Така "смърфовете" продължиха уникалната си серия и вече имат 7 поредни победи (6 в шампионата и една за Купата). Възпитаниците на Бруно Акрапович са на второ място с актив от 32 точки, докато варненци останаха с 21 т.

Двубоят бе изгледан от националния селекционер Георги Дерменджиев и неговите помощници Елин Топузаков и Неделчо Матушев.

Първата ситуация за гол в срещата дойде в 8-ата минута, когато Локо получи право да изпълни фаул пред дъгата. Давид Малембана стреля с десния крак над стената, но вратарят Митрович изби с една ръка.

В 14-ата минута черно-белите поведоха в резултата. Парвиз Умарбаев хвърли дълъг пас към Димитър Илиев. Нападателят овладя топката, финтира двама защитници на "моряците" и с фамозен удар с десния крак насочи топката в горния десен ъгъл, като тя се удари в гредата и влезе в мрежата за 1:0.

Малко след началото на второто полувреме Димитър Илиев комбинира добре с Парвиз Умарбаев, който бе намерен на дъгата на наказателното поле. Таджикът стреля мощно с левия крак, но топката профуча край страничния стълб на Митрович.

В 60-ата минута Милош Петрович остави съотборниците си с човек по-малко, след като фаулира Дани Кики и получи втори жълт картон.

В 78-ата минута влезлият на смяна в състава на гостите Ндонгала напредна по десния фланг и центрира към малкия пеналт. Там Илиан Илиев - младши засече с глава, но в аут.

Малко след това домакините изпълниха корнер, след който Ален Ожболт засече с глава, но вратарят на Черно море изби в нов ъглов удар.

Локо (Пд): Мартин Луков, Стивън Езе, Давид Малембана, Диниш Алмейда, Милош Петрович, Момчил Цветанов, Парвиз Умарбаев (63- Петър Витанов), Бирсент Карагарен, Георги Илиев (76- Един Бахтич), Димитър Илиев, Ален Ожболт (88- Анте Аралица).

Черно море: Миодраг Митрович, Виктор Попов (83- Лъчезар Йорданов), Даниел Димов, Димитриос Хантакиас, Цветомир ПановДани Кики (76- Аристот Ндонгала), Емил Янчев (70- Илиан Илиев), Родриго Да Силва, Васил Панайотов, Мартин Минчев, Исмаил Иса.

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Никой не може да ни спре нито съдий нито бфс, толкова сме добри,че и с 10 мачкаме наред.
+1
 
 
Каквито и суперлативи да кажем за този отбор ще са малко. Пебедата във финала на финалите и спечелетата историческа купа изстреля Локо в космоса, а Ботев се върнаха както бяха при Христолов.
0
 
 
Изключително важна, поредна победа ! Ако първенството се играе честно, можем да мечтаем за нещо голямо този сезон!? Чрез рекорда на Жоро Илиев, Локомотив записа още един славен рекорд на свой играч! Митко Илиев отново показа интелекта, който притежава не само като човек, а и като футболист! Приятно съм изненадан от посещаемостта в такъв ден и час! Отбора обаче го заслужава! САМО ЛОКО!
+4
 
 
Ами какво да ви кажа правим си густото и това е......ай наздраве пичове.
+3
 
 
Браво момчета.Какво става с тези червени картони.Само Локо пд
на 29.10.2019 г.
+8
 
 
Честита победа машини!Честито и на Жоро Илиев,записва се вечно в историята. За мача,сърцата игра,добра тактика,класен Митко Илиев,аз му честитя повиквателната за националния от сега.Трябва да си сляп да не го вземеш класа ,техника,сърце,всичко! Само Локо и само напред и нагоре!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: