ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо не успя да победи най-слабия отбор в Първа лига
Автор: Стойчо Генов 16:49 / 07.03.2020Коментари (44)9675
Локомотив Пловдив не успя да победи аутсайдера Витоша (Бистрица) и завърши 1:1 в мач от 24-ия кръг на Първа лига, който се игра на Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Анте Аралица (33) бе точен за пловдивчани, а Апостол Попов (86) вкара за гостите.

По този начин възпитаниците на Бруно Акрапович вече са с актив от 46 точки на второ място във временното класиране. Освен това "смърфовете" прекъснаха серията си без допуснат гол на Лаута, която бе спряна след 796 минути игра.

Локо бе близо до гол още в 11-ата минута. След изпълнение на корнер се получи разбъркване пред вратата на Витоша, при което Лукас Масоеро се озова сам на дузпата и шутира силно, но над напречната греда.

Малко след това Бруно Акрапович направи принудителна смяна, тъй като бразилецът Уирис Густаво се контузи и на негово място влезе Николай Николаев.

В 33-ата минута пловдивчани поведоха след красиво изпълнение на Анте Аралица. Лукас Салинас подаде към Диниш Алмейда, който с едно докосване намери Аралица на границата на наказателното поле. Там хърватинът бе с гръб към вратата, но се обърна и с елегантен шут с десния крак прати топката под сглобката за 1:0.

Половин час преди края Лукас Масоеро получи разтежение и за втори път в мача Акрапович трябваше да прави принудителна смяна.

В 86-ата минута Витоша изравни резултата. Пловдивчанинът Атанас Кабов центрира от корнер и бившият футболист на Ботев (Пд) Апостол Попов засече с глава в мрежата за 1:1.

Локо игра в състав:

Илко ПирговАкинсола Акиниеми, Лукас Масоеро (60- Валентино Пулиезе), Йосип Томашевич, Диниш Алмейда, Уирис Густаво (25- Николай Николаев), Момчил ЦветановБирсент Карагарен (82- Мирза Хасанбегович), Лукас Салинас, Димитър ИлиевАнте Аралица.

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Майната му на резултата - това, което ме шокира беше липсата на желание за победа. В моментната ситуация и шансът, който имаме да сме в тройката накрая е абсурдно да се играе така ... Според мен Крушарски не плаща заплати, нещо за което никой не говори, но подочух нещо такова ... иначе няма никаква логика. Витоша са аматьори и липсата на няколко играча не е оправдание.
+1
 
 
Да и Ливурпул паднаха 0:3 от най-слабия отбор във ВЛ след 42 мача без загуба! Страшна трагедия! Няма що. Нищо страшно не се е случило.
+1
 
 
Да и Ливурпул паднаха 0:3 от най-слабия отбор във ВЛ след 42 мача без загуба! Страшна трагедия! Няма що. Нищо страшно не се е случило.
-1
 
 
резултата е ЛОШ....НО по-важното е ,че този шампионат нямаме ЗАПОМНЯЩ се мач срещу добрите отбори ....
-1
 
 
Изгря слънце и в циганската махала на байонзи. Ама петата, петата, байонзи завинаги отзад :)))
0
 
 
Един селяни от Коматеву се притеснили за Локо ПД.Едва отстранили Гълъбово гледат в канчето на големия Локомотив.Гледайте как Венци пак ще си прави та*ак с вас селяците коматевски.Един равен за Локо ПД и толкова не е кой знае какво.
0
 
 
След 2 такива мача и отпадане от БОТЕВ за купата, ще си дойдем в изходната позиция, каквато всъщност заслужавате - Крушарски вън, Бруно физкултурник, вън некадърните балканци и т.н. Тва ви беше бездарници - еуфорията от финала свърши, пак сте си същите мърши...
+2
 
 
На циганите не им трябва нов стадион, без проблеми могат да се съберат около игрището с тая рехава публика.
+1
 
 
На калпав плувец водораслите му пречели /виж превода/На калпав Х,й вълната му пречи
+3
 
 
Бесен тигър ухапа БДЖ! Апо Попов - пловдивчанин и ботевист по навик го нахлузи три ката в селската дупара на блатните червеи зад ВСИ!! МУХАХАХ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: