ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо изскочи на второ място след нова победа на Лаута
Автор: Стойчо Генов 19:21 / 08.11.2019Коментари (7)8641
Локомотив Пловдив победи Ботев (Враца) с 2:0 в мач от 16-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Диниш Алмейда (33) вкара за пловдивчани, доказвайки, че е най-резултатният защитник на отбора през настоящия сезон. Другото попадение бе дело на легендата и абсолютен рекордьор по мачове в елита Георги Илиев (90).

По този начин възпитаниците на треньора Бруно Акрапович продължиха серията си на 9 поредни шампионатни двубоя без загуба в първенството. Черно-белите излязоха на второ място във временното класиране с актив от 36 точки.

Първата ситуация за домакините дойде в 14-ата минута, когато Анте Аралица бе изведен отдясно в наказателното поле на Ботев. Вляво от него свободен беше Ален Ожболт, но Аралица предпочете да шутира по земя и вратарят изби с крак.

Четвърт час по-късно страничният съдия Веселин Мишев направи фрапантна грешка. Той вдигна засада на изскочилия сам срещу вратаря Ален Ожболт, въпреки че словенецът бе в половината на Локо, когато бе изведен с глава от Анте Аралица.

В 33-ата минута "смърфовете" откриха резултата след куриозен гол. След продължително разиграване пред противниковата врата Един Бахтич изведе отдясно в наказателното поле Диниш Алмейда. Защитникът проби и почти от аутлинията опита меко центриране. Топката обаче бе така фалцирана, че изненада вратаря Красимир Костов и влезе в мрежата за 1:0.

В 60-ата минута Малембана пробва силен изстрел от фаул, при който топката профуча покрай гредата в аут.

Малко след това Валери Домовчийски пропусна златен шанс да отбележи. След атака отдясно топката бе центрирана по земя в пеналта, където Домо засече с пета, но на педя от гредата в аут.

В 73-ата минута Димитър Илиев изведе за пореден път Анте Аралица сам срещу противниковия вратар. Хърватинът напредна и шутира над напречната греда.

В 90-ата минута капитанът Димитър Илиев бе изведен чудесно по дясното крило. Той напредна в пеналта, където пусна пас към Георги Илиев и той на празна врата вкара за крайното 2:0.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Диниш Алмейда, Стивън Езе, Дейвид Малембана, Един Бахтич (77- Парвиз Умарбаев), Петър Витанов, Милош Петрович (79- Георги Илиев), Димитър ИлиевМомчил ЦветановАлен Ожболт (71- Бирсент Карагарен), Анте Аралица.

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Честита победа, ЛОКОМОТИВЦИ! Трябва ни спешно 9-ка!!! Анте е ЯЛОВ и това няма да се промени! Вчера профука 3 чисти гола...ДОКОГА ще го лансира Бруно?! Срещу друг съперник щяхме да загубим!
-1
 
 
Браво машини,Локомотива продължава да гази!
-1
 
 
Кой през лятото е вярвал, че по това време Локото ще е 2-ри с цели 36 точки?....Велико!Иначе, днес Акрапович остави част от титулярите да почиват и с това затрудни лесната ни победа. Ако поне Умарбаев беше титуляр, сега щяхме да празнуваме разгромна победа. Нищо. Победителите не ги съдят! Локото е лицето на Пловдив и огромната, приятна изненада този сезон! С посредствен бюджет, с играчи "анонимници" и треньор "физкултурник" Локото е с 36 точки и най-добра голова разлика до момента! Гордея се с любимият си отбор! ЛОКОМОТИВ Пловдив! Успех на коматевци в неделя, макар че едва ли ще направят нещо, различно от кротка загуба?!
на 08.11.2019 г.
+3
 
 
Честита победа машини и наздраве!В такива мачове точките са важни,няма да го помним.Само Локо и само напред и нагоре!
+5
 
 
Честита победа на всички! Остават още малко мачове до края на календарната година, нека продължим по същия начин. Само Локо!
+8
 
 
Честита победа машини. Няма лесни мачове. Всеки отбор се бори. Това прави нашите победи още по ценни. Продължаваме да мечтаем. Всички знаем за какво. Приятна вечер и наздраве за победата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: