ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Дискусионна дузпа прекъсна уникалната серия на Локо
Автор: Стойчо Генов 16:52 / 05.11.2019Коментари (24)12023
Локомотив Пловдив завърши 1:1 при гостуването си на Славия в мач от 15-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в столичния квартал "Овча купел", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Капитанът Димитър Илиев (73-дузпа) бе точен за пловдивчани, а Галин Иванов (82-дузпа) вкара за белите.

По този начин "смърфовете" прекъснаха уникалната си серия от 7 поредни победи (6 в шампионата и една за Купата на България), но все пак остават непобедени в 9 поредни двубоя в родния елит. Възпитаниците на треньора Бруно Акрапович вече са на второ място във временното класиране с актив от 33 точки.

Първата опасност, създадена от Локомотив, дойде в 17-ата минута. Георги Илиев центрира от корнер в наказателното поле, където Диниш Алмейда засече с глава, но покрай гредата в аут. Две минути след това пловдивчани отправиха и първия си точен удар. Това стана след атака на Ален Ожболт, след чиито изстрел вратарят Георги Георгиев спаси.

Четвърт час по-късно отново Ален Ожболт пробва силен шут с левия крак от дистанция, при който топката профуча над напречната греда.

Три минути преди почивката Локо бе много близо до откриване на резултата. Атаката тръгна от Парвиз Умарбаев, който изведе Бирсент Карагарен по десния фланг. Последва центриране по земя в пеналта на домакините, където Ален Ожболт шутира също по земя, но топката рикошира в левия страничен стълб на вратата на Георги Георгиев.

В началото на второто полувреме Бирсент Карагарен се озова на стрелкова позиция и шутира опасно, при което топката се докосна в крака на Христо Попадийн и излезе в ъглов удар.

Така се стигна до 72-ата минута, когато Петър Витанов навлезе в наказателното поле на Славия и бе грубо изритан от Венцислав Бенгюзов. Съдията Ивайло Стоянов - Сватбата логично отсъди дузпа и вдигна жълт картон на Бенгюзов. Точен от бялата топка бе безгрешният Димитър Илиев, който още няма пропуск при дузпите в своята кариера. Това бе 10-о попадение за капитана от началото на сезона в шампионата.

Радостта на локомотивци обаче бе само 10 минути, защото домакините върнаха попадението също от дузпа. Тя обаче бе доста дискусионна, тъй като Йосип Томашевич посегна и може би препъна Славчо Шоколаров на границата на наказателното поле. Отделно от това самият футболист падна доста пресилено и останаха съмнения и за симулация от негова страна. Въпреки протестите на Томашевич съдията Ивайло Стоянов бе непреклонен в отсъждането си. Галин Иванов не срещна затруднения при изстрела от бялата точка и изравни за 1:1.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Дейвид Малембана, Диниш Алмейда, Стивън Езе, Йосип Томашевич, Парвиз Умарбаев (76- Уирис Густаво), Петър Витанов, Бирсент КарагаренГеорги Илиев (88- Анте Аралица), Димитър ИлиевАлен Ожболт.

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Филм със сценаристи и режисьори. Тези 2 отбора ако не направят тото, кой тогава. Сега и съдията беше много вътре. Този занаят не се забравя.
на 05.11.2019 г.
+2
 
 
Локомотив Пловдив днес не игра както обичайно,красив футбол.Ударихме греда,две несъществуващи дузпи и игра в центъра. Ако искаме да направим това за което всички си мечтаем и не го казваме,трябва да забравим тоя мач и да мачкаме наред!Вярваме във вас машини!Само Локо и само напред и нагоре!
-1
 
 
Този мръсник,който се обясняваше пред камерите,че съдиите са неподкупни,да иди пред някой друг да казва такива приказки.Вместо "Сватбата"за локомотивци ще е вече" Брадвата"И друго -Къде е бат Венци да каже сега за какво става въпрос?Вместо жълт картон за симулация-ДУЗПА.Простак отвсякъде.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 05.11.2019 г.
+1
 
 
Льоко победи ЦСКА с гол от явна засада, след това яка съдийска помощ срещу Черно море. Така че днес хич не ми ревете за дузпата. Почвате да изпускате парата, и Клошара ви го каза.
0
 
 
Индианци, в недяля ще ви стискам палци. Трябва да спрете Левски за да може Левскарите да ни отпаднат като претенденти за титлата. Трябва да остане само с Лудогорец да се борим. Да не се надупите, за да ни направите мръсно. Вие сте способни на това.
0
 
 
Уникално. 8 поредни мача без загуба. 6 победи и 2 равенства. Това е шампионски стил. Тази година само ние сме в състояние, да спрем Лудогорец по пътя към 9та титла. Можем и ще го направим. Само Локо.
+4
 
 
Стойчо, с какви очила си гледал мача!? Не видя ли симулацията на циганина Шоколаров, без да има съприкосновение и освен това извън наказателното поле!? Не видя ли кога свири края на мача сварбаря, 30 сек преди дадените 4 минути, при положение, че имаше влизане на лекарските екипи на терена и в резултат на това не се игра футбол поне минута и половина!? Сватбаря беше умрял от страх да не би Локомотив да отбележи и да не успее да изпълни поръчката на чичо Венци. Жалко, че такъв като теб е ял бял хлян от Локомотив!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 05.11.2019 г.
0
 
 
Не е дискусионна, просто нямаше дузпа. Но мача беше игран така, затова и съдията знаеше.
+4
 
 
Никаква дузпа но така е свирил съдията.Важното е че вървим напред.Само Локо ПД.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: