ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Робърта пречупи Локо на "Герена"
Автор: Стойчо Генов 22:20 / 24.08.2019Коментари (8)7941
Локомотив Пловдив загуби от Левски с 0:1 като гост в дербито от 7-ия кръг на Първа лига, което се игра на стадион "Георги Аспарухов" в София. Найджъл Робърта (59) вкара единственото попадение за домакините.

По този начин черно-белите останаха с актива си от 13 точки.

Двата тима започнаха двубоя със здрава битка, при която грешките бяха сведени до минимум и затова през първото полувреме почти не се стигна до чисти голови ситуации. Пловдивчани се отчетоха с един удар от разстояние на Анте Аралица, който обаче беше твърде неточен.

В самия край на полувремето Станислав Иванов центрира в наказателното поле на Локо, където Стивън Езе игра с глава. Топката прелетя високо над вратата и изненада Мартин Луков, кацайки на гредата му, а след това рикошира и в главата на Малембана, но нямаше футболист на сините, който да я засече в мрежата.

В 52-ата минута домакините удариха втора греда чрез Найджъл Робърта.

Така се стигна до 59-ата минута, когато Левски откри резултата. Живко Миланов даде остър пас в пеналта на Локо, където Стивън Езе изпусна Найджъл Робърта. Той овладя топката и с десния крак отправи силен диагонален удар за 1:0.

Малко след попадението локомотивци отправиха втория си опасен удар при първия корнер в тяхна полза. Умарбаев центрира на близка греда, където капитанът Димитър Илиев засече с глава, но покрай гредата в аут.

В 70-ата минута Локо изпусна най-доброто си положение до този момент. Димитър Илиев изведе Бирсент Карагарен в чиста позиция отдясно в наказателното поле. Нападателят шутира с десния крак, но в последния момент Иван Горанов направи шпагат и топката излезе в корнер.

В заключителните минути "смърфовете" упражниха натиск, който за тяхно съжаление не доведе до промяна на резултата.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Стивън Езе, Милош Петрович, Дейвид Малембана, Бирсент Карагарен, Момчил Цветанов (72- Йосип Томашевич), Парвиз Умарбаев (79- Един Бахтич), Петър Витанов, Димитър Илиев, Ален Ожболт, Анте Аралица (46- Георги Илиев).

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нищо трагично не се е случило. Паднахме минимално в мач за първото място срещу неслучаен съперник на неговият стадион. Говедата имаха късмет и вкараха. После паркираха рейса и се държаха страхливо до края. Радостта им, както и на Хубчев след мача доказват, колко са радосни че са победили! Е, ние можехме да изравним, но нямахме късмет при 3-4 ситуации. Няма как да бием вечно. Идва дерби, в което не бива да се мислим за фаворити, защото в него фаворит няма, а който се е помислял за такъв, в повечето случаи е губел! Добре е, че нямаме наказани и контузени.Днес се навършват 14 години откакто убиха великия Жоро Илиев!Вечна памет на най-великия пич и президент в историята ни!!! Поклон!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 25.08.2019 г.
+1
 
 
с паркиране на рейса не става. убиха ни тия. 6478саде локо
0
 
 
Жалба за съдийството,стига са мълчали...Обаче Езе е длъжник на отбора,първо можеше да си вкара 2 автогола после грешка при гола за Левски!!
-1
 
 
Отново мекерето Ивайло Стоянов се прояви .Нито един жълт картонза Левски ,нито един фал второто полувреме за Локомотив,бавене на мача повече от футболистите.При последния фал вместо жъл картон в нападение даде фал за Левски и изпрати стената на 20м.За това и Бирсент получи жълт картон,защото му измери разстоянието .Просто смешни и съдии и коментатори.Сега Гонзо си трае ,но това му е работата и трябва да се намесва при такива ситуации.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: