ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Две години Бруно в Локо! Началото бе ужасяващо, но след това дойде приказката
Автор: Стойчо Генов 09:42 / 31.10.2019Коментари (17)7191
© Plovdiv24.bg
Помните ли този ден? Точно преди две години (31 октомври 2017) Бруно Акрапович бе официално представен на пресконференция като новия треньор на Локомотив Пловдив. Босненският специалист дойде със самочувствието на човек, направил прилична кариера като футболист в германската Бундеслига.

Сам призна, че счита за свой връх в кариерата мача с националния отбор на Босна и Херцеговина срещу Испания, когато успява да неутрализира звезди като Хосеп Гуардиола и Луис Енрике, припомня Plovdiv24.bg на своите читатели.

Още тогава Бруно Акрапович смело обяви най-важната си цел - да върне публиката на Локомотив на стадиона.

Сега, две години по-късно, може да кажем чистосърдечно, че Бруно изпълни целта си. Не само, че преобрази Локомотив, но накара привържениците на черно-белите да мечтаят така, както не бяха го правили от есента на 2003 година...

Преобразяването е факт! Хубавата приказка на Локомотив се случва и в момента! Излишно е да говорим какво постигна отборът през последните месеци. Но всичко това се случи благодарение на упоритостта на Бруно и най-вече на собственика на клуба Христо Крушарски, който бе изключително смел и принципен да му гласува доверие в най-тежките моменти.

А началото на Акрапович в Локо просто бе ужасяващо. Специалистът стартира с 3 поредни загуби, без отборът му да успее да отбележи гол (срещу Левски 0:1, Лудогорец 0:3 и ЦСКА-София 0:1). Последваха още 3 поредни срещи без успех, и то срещу слабаци - Витоша 1:1, Верея 1:1 и Дунав 2:2 (с изравнително попадение в 92-ата минута). Акрапович чакаше цели 7 мача и почти 4 месеца, за да се израдва на първа победа начело на "смърфовете". Тя дойде на 18 февруари 2018 година с любимото му 1:0 срещу Пирин.

Plovdiv24.bg представя на читателите си статистиката на Бруно Акрапович като треньор на Локомотив. Босненският специалист има 78 официални срещи зад гърба си (Първа лига, Купа на България и Лига Европа). В тях записа 28 победи, 20 равни и 30 загуби, при голова разлика 100:89. С други думи Бруно печели 1,33 точки средно на мач начело на черно-белите.

Гледайте в прикаченото видео първата пресконференция на Акрапович като треньор на Локомотив!

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Наы-накраыа Крусхарски намери тоцхните хора за насхиыат клуб. Бруно е много добар треныор а Гонзо е перфектниыат цховек за махагер. Трыабва само осхте един-двама за скаути, които да оглейдат местни футболисти и да ги предлагат на Гонзо и Бруно. Само с Ванцхо Траыанов не става.
на 31.10.2019 г.
0
 
 
Реално, когато го назначиха, Бруно пое един слаб отбор с неголям бюджет за нашите стандарти. Беше мъка да ги гледам, редуваха слаби игри. Днес бюджета не е кой знае колко по-голям, не привлякахме и класни утвърдени футболисти, но тези които се развиха през годините на Бруно, вече са класа. Както и отбора. Този прогрес много малко треньори го постигат да не говорим и за създадения отличен колектив, за който постоянно говорят футболистите, въпреки тежките тренировки. За всичко това мога да кажа едно голямо благодаря, Бруно! П.П. И Крушарски има изключително точни решения във възлови моменти.
Aнонимен
на 31.10.2019 г.
+1
 
 
Голям треньор, дано дълго остане при нас!Да му се даде пълната власт,както е в Англия,мениджър който отговаря за повечето неща. Само Локо и само напред!
+4
 
 
Браво Бруно страхотна работа в Локомотив,сглоби чисто нов отбор играещ красив атакуващ футбол! !Да не забравим да благодарим и на Ивайло Петев,който те доведе в Локомотив!Успех начело на Локомотив и си пожелаваме медали тая година
0
 
 
Бруно имаше тежки дни но те отминаха.Прости им на потниците те не знаеха какво правят.Благодарности.Жив и здрав Бруно.
Aнонимен
на 31.10.2019 г.
-3
 
 
Радвайте се циганета,че догодина няма да е така.
+3
 
 
САМО ЛОКО, ЛОКО Пловдив! БРУНО ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ УСПЕХИ!!!
Aнонимен
на 31.10.2019 г.
+4
 
 
Страхотен ръководен колектив се получи в Локо. Браво, Бруно, браво, Крушарски, поклон. За мен най-важното е през зимната пауза да се намери чиста деветка и още един защитник на високо ниво, за да има взаимозаменяемост, след като футболистите от Уулвс бяха принудени да се завърнат. Оттам да се запази атмосферата на работа и да мачкаме наред!!! САМО ЛОКО!!!
+2
 
 
Много пъти съм го критикувал, но се оказа, че е много голям треньор! Добре, че Крушарски не го изгони когато почти всички искаха. Всички успехи на отбора се дължат на изключителните, треньорски и кондиционни умения на Акрапович! Без него, отбора ни никога няма да е това, което е! Някой забелязал ли е, че контузени играчи няма единствено в Локомотив Пловдив от цялата първа лига!? На всичкото отгоре, Бруно лично изгони кондиционния треньор на отбора и близо година сам се справя и с това задължение! В Локомотив няма играч, чиято липса да е фатална за отбора...да не говорим, че от пълни анонимници, Акрапович направи много добре играещи футболисти! На базата на тези факти, спокойно можем да кажем, че в България няма по-класен треньор от Бруно Акрапович! Дано е в Локомотив още дълги години!?
+3
 
 
Поклон пред Бруно. Голям профисионалист, голям човек. Името ти завинаги ще остане записано със златни букви в славната история на Пловдивският любимец.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: