ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Димитър Илиев: Преди прекъсването бяхме по-добри от Левски, длъжни сме да ги отстраним за Купата
Автор: Стойчо Генов 09:44 / 21.05.2020Коментари (0)2109
© Plovdiv24.bg
Най-добрият футболист на България за 2019 година - Димитър Илиев, разкри целите на тима до края на сезона. Нападателят разкри, че всички чакат с нетърпение подновяването на първенството и добави, че "смърфовете" са длъжни да отстранят Левски.

"Изключително тъжно е да се наблюдават мачове на празни трибуни, но обстоятелствата са такива. Всеки от нас търси начин, ако има желание, винаги ще намериш начин. Не мисля, че някои от нас играчите се е занемарил. Трябваше да се намират варианти да се тича, поддържаме ритъм, защото ако не, ще е пагубно после. Вече тренираме и мисля, че физическата ни форма не е толкова зле и смятам, че тези седмици занимания ще стигнат да изглеждаме добре. Липсата на тренировка с топка ще се отрази и ще трябва малко време, но това за всички е нещо ново. Трябва да се приспособим и да излезем бързо от ситуацията", каза капитанът на Локомотив Пловдив.

"Първата седмица наблягаме на беговите упражнения и силовите. Тези два месеца сме позагубили доста сила в краката и това трябва да се навакса. Треньорите се нагаждат също и търсят начини подготовката да върви нормално. Спазват се всички мерки, за да излезем от обстановката по-бързо. Нямам търпение да започнем да играем скоро. Не знам как ще се отрази бързия старт на новия сезон, няма как да знаем, тъй като е нехарактерна обстановката. Отделно, дай Боже да играем и евротурнири, но това ще е още по-сгъстен цикъл. Надявам се така да се дозират нещата, че да изкараме до следващата подготовка, която е чак зимата", акцентира още Димитър Илиев в предаването "Домът на футбола" по Диема спорт.

"Мачовете ще са без публика и мач на неутрален терен щеше да е удачен вариант, но уважаваме решението на БФС. Жалко е, че няма да има публика за Купата на България, тъй като там сме четирите отбора у нас с най-много фенове, но съдбата отреди да играем пред празни трибуни. Длъжни сме като носител на Купата да преборим Левски, който има много проблеми. Надявам се бързо да се реши техният проблем, защото е жалко да ги гледаме в такова състояние. Имаме шанс, чрез първенството, да се класираме за Европа, така че можем да сме оптимисти и да се подготвим. В плейофите има малко мачове и трябва да задържим темпото".

"Срещу Левски винаги е сложно да играеш, а феновете сега са плътно зад тях и знам какво е да играеш за тях, дори да ги няма на трибуните. Ако се доближим до формата от първия полусезон, като качество на игра бяхме по-добри. Говорили сме с нашия президент за финансите и той твърди, че всичко е наред. Имаше компромиси при нас, но това е нормално, така че са водени разговори и ми се иска нещата да се стабилизират", каза още капитанът на Локомотив Пловдив.

"През миналия сезон концентрирахме всичко за Купата на България, тъй като в първенството бяхме далеч от това да гоним по-предно класиране за Европа. Тогава избрахме да се опитаме за Купата, което беше оправдано. Сега смятам, че нещата са 50:50 и мисля, че и двете направления са важни за постигането на големи цели", завърши Димитър Илиев.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: