ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо разгроми Арда при "гостуването" си на Лаута, вече е втори в класирането
Автор: Стойчо Генов 19:38 / 11.08.2019Коментари (36)13155
Локомотив Пловдив изигра поредния си силен двубой и разгроми Арда при "гостуването" си на Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Черно-белите се наложиха с 5:2 в двубой от 5-ия кръг на Първа лига, който се проведе на стадион "Локомотив", където тимът от Кърджали домакинства, докато изгради осветление на своя стадион.

Уирис Густаво (11), Бирсент Карагарен (14), Ален Ожболт (44), Един Бахтич (52) и Йосип Томашевич (77) се разписаха за "смърфовете". Бившият капитан на Локо Веселин Марчев (56) и Деян Лозев (73) бяха точни за Арда. Така възпитаниците на треньора Бруно Акрапович изскочиха на второ място във временното класиране с актив от 10 точки, колкото имат Лудогорец (мач по-малко) и Левски.

Двубоят, който се оказа най-резултатния от началото на сезона в Първа лига, бе и генерална репетиция за пловдивчани преди реванша от третия предварителен кръг на Лига Европа срещу Страсбург, който е в четвъртък във Франция.

Още от самото начало символичните гости бяха по-активният тим и в 5-ата минута дойде първото чисто положение. Ален Ожболт се измъкна от отбраната на Арда, напредна по дясното крило и отправи силен удар, който бе избит в кортер от Иван Караджов.

Шест минути по-късно резултатът бе открит. Един Бахтич центрира от фаул в наказателното поле. Там Иван Караджов се размина с топката и Уирис Густаво засече с глава за 0:1. Това бе първо попадение за бразилеца в елита (до този момент той имаше голове за Локо в Елитната група до 19 години).

В 14-ата минута Бахтич центрира от корнер и Малембана засече с глава в мрежата. Голът обаче бе отменен, тъй като съдията Никола Попов видя нарушение в атака.

Само минута по-късно капитанът Димитър Илиев овладя пред наказателното поле и центрира към Бирсент Карагарен, който изпревари двама защитници и вкара с глава за 0:2.

В самия край на полувремето Димитър Илиев се пребори майсторски за една топка и опета прехвърлящ удар. Кълбото отиваше към Иван Караджов, но той бе изпреварен от Ален Ожболт, който го финтира и от малък ъгъл вкара за 0:3.

Малко след почивката Ален Ожболт пусна хитър пас по земя към Един Бахтич и австриецът с левия крак разстреля Иван Караджов за 0:4.

Последва леко отпускане в "черно-белите" редици, което позволи на символичните домакини да отбележат два гола. Първо бившият капитан на Локо Веселин Марчев засече с шпагат центриране от десния фланг за 1:4, а след това Деян Лозев почти от голлинията вкара за 2:4 в ситуация, при която Мартин Луков и Йосип Томашевич не се разбраха кой да отиграе топката.

В 77-ата минута обаче Локо вкара пети гол. Уирис Густаво проби отдясно в пеналта и пусна пас назад към Йосип Томашевич. Хърватинът шутира от дъгата с левия крак, пращайки топката под плонжа на Иван Караджов за 5:2.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Дейвид Малембана, Стивън ЕзеМилош ПетровичБирсент Карагарен (56- Момчил Цветанов), Петър Витанов, Уирис Густаво, Йосип Томашевич, Един Бахтич, Ален Ожболт (70- Николай Николаев), Димитър Илиев (58- Георги Илиев).

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Няма нищо по приятно от това да гледаш отбора ти как се забавлява! Само Локо ! Мачкаме френската сган в четвъртък :)
+1
 
 
Ако бяха Царско село незнам какво щехме да правим, и тая жега и тя...
+1
 
 
Браво машини,двоен празник...Царско село надупи Селско царство,а Локомотив гази наред!!!
+5
 
 
Пия си биричката и се кефя на моя Локомотив....такова густо цяло лято няма и на Канарските острови.
0
 
 
Ей нямат срам тези папагали.., всички ги бият пък те пак пишат глупости...срам сте за Пловдив жълта сган...
на 11.08.2019 г.
+7
 
 
Локомотив Пловдив играе в момента най-приятния и грамотен футбол в България. Браво машини, благодарности и на треньора Бруно Акрапович! Успех във Франция машини,само Локо и само напред и нагоре!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (7)
+1
 
 
Днес Арда легнаха на Локото, за да им построят стадиона:::)))))Иначе локото са много слаби::)))) Също, като на финала, срещу Търнава, Враца, Славия.....Чета, че все още има жълти нещастници, които си позволяват да пишат глупости, вместо просто да си замълчат!?Акрапович от "физкултурник" се оказа сериозно можещ и знаещ треньор!? Аз също съм го плюл, но човека опроверга всички!САМО ЛОКО!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 11.08.2019 г.
-1
 
 
ава апапи що не дойдехте на мача , към 50 чиляка бяхми , празин стадиона .и се чуваше само Арда,Арда
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: