ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шоу в щаба на Локо! Тимът на Акрапович победи отбора на Гонзо на малки вратички!
Автор: Стойчо Генов 19:58 / 23.01.2020Коментари (1)4643
©
След днешната контрола срещу Кайсар, спечелена с 1:0, футболистите на Локомотив Пловдив получиха заслужена почивка. Щабът на черно-белите обаче оползотвори свободното време този следобед.

Старши треньорът Бруно Акрапович и спортният директор Георги Иванов решиха да разнообразят лагера и организираха мач на малки вратички.

Бруно Акрапович бе капитан на следния отбор: Ванчо Траянов, Тома Цилев (администратор), Константин Павлов (доктор), Благой Вангелов (рехабилитатор) и Здравко Драгоев (домакин).

С Георги Иванов играха: Александър Тунчев, Славчо Меченов (рехабилитатор), Николай Тънковски (пресаташе), Димитър Клисаров и специалният гост Владимир Иванов (журналист и преводач).

След дълга среща, продължила в няколко полувремена, двата отбора трябваше да изпълняват дузпи. В редовното време мачът завърши 6:6 след много технични отигравания, обрати и усмивки. В крайна сметка при дузпите отборът на Бруно Акрапович бе по-точен и се поздрави с победата.

Накраят двата тима се поздравиха и застанаха за обща снимка.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Понеже статията за пресконференцията я няма на главната страница пускам коментара си тук Защо не искате да разберете, че най-евтиния, най-достижимия и най-логичния вариант Пловдив да има стадион е ремонт на стадион Локомотив. Добър вариант, но малко по-скъп е стадион Пловдив – който би бил и НАЙ-СПРАВЕДЛИВ!!! На Източен 10 НЯМА как да има стадион. Дори и той да се построи с народни пари, то там просто няма ИНФРАСТРУКТУРА! Доказателство за това е Каменица развали ЦЯЛ ЗАВОД поради СЪЩАТА причина. Вие как си представяте там да има мач и да идат 30 000 човека! Къде ще се намери паркинг за 20 000+ коли??!!! Мислете логично! Освен това там в момента има една купчина порутен бетон и ръждива арматура насред едно блато. Това всичко трябва да се изрине и да се започне на ново. Ами представете си, че там все пак се построи стадион и вие все пак успеете да идете на мач на него – ами бихте ли си завели детето на балкона на стадион построен с ръждясала арматура! Ами какво ще стане ако този балкон се СРУТИ както се срути трибуната на Лаута?! Кой би бил виновен тогава?! Кога в тази държава ще престанат да вършат неща без да мислят?! Докога няма да има виновни!? Да не кажете после, че не сме ви предопредили?! За финал бих искал да цитирам мнението на уважаван потребител на един друг форум. Мнението е малко крайно, не е много вярно по същество: Браво момчета!!! Изцяло ви подкрепяме! Вие доказахте, че сте истински локомотивци и борци за СПРАВЕДЛИВОСТ!!! Искам само да кажа на Здравка и Здравко Тъпите, че ако бяхте по-умни всичко това можеше да бъде избегнато. Държавата се тресе от проблеми и скандали, града е пред фалит, вие искате да го забатачите още повече с МНОГОМИЛИОНЕН заем, а в същото време ПОДАРЯВАТЕ едни НАРОДНИ МИЛИОНИ на една малка група ПРОСЕЩИ същества, които не са разбрали че КОМУНИЗМА СИ ОТИДЕ!!! ЩО ЗА НАХАЛСТВО?! ЩО ЗА ПРОСТОТИЯ!!! И в същото време се опитвате да да ни залъжете с някакво си „разследване“ на една нискоинтелигентна застаряваща кака говореща на диалект от близко село и която излъга цял Пловдив от коя партия е! Абе Бойко, какви са тези СМЕШНИЦИ, които си назначил да управляват Пловдив?! Мислиш ли, че ти правят добра реклама?! Взимай мерки докато е време! Какви са тези комунистически лозунги: „На всекиму според нуждите“ И кой ги определя тези нужди?! Тези двамата дето на две магарета сеното не могат да разделят?! ИСКАМЕ СПРАВЕДЛИВОСТ И РАВНОПОСТАВЕНОСТ между клубовете в града!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: