ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зума каза тежката си дума: Локо може да атакува титлата!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:03 / 12.11.2019Коментари (11)6645
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев - Зума даде кратко интервю пред "Тема спорт". Той говори за представянето на черно-белите дотук и възможността Георги Илиев да бъде накаран да не слага край на кариерата си и да остане за пролетта.

- Г-н Бонев, коментарът ви за отличното представяне на Локомотив дотук през сезона, на какво го отдавате?

- След загубата на Левски осигурихме вече второто място. Даже слушам от футболистите, че започват да гледат за още по-напред. Много важен ще е мачът след прекъсването срещу Лудогорец. Двубоят в Разград ще даде много отговори. Ако съумеем да ги победим там, което през миналия сезон вече направихме, а и този сме един от трите тима, които им взеха точки, тогава вече футболистите ще получат крила. И ще е съвсем нормално да погледнем към шампионската титла.

- Колко променен е отборът спрямо началото на сезона?

- С всеки изминал мач, като махнем този със Славия в София и отчасти последния с Ботев Враца, футболистите показват израстване. То е благодарение на сериозната и отговорна работа от Бруно Акрапович, който намери общ език с Георги Иванов - Гонзо. Това всичко, с отдадеността на Христо Крушарски води до очакваните резултати. Гонзо е наша рожба и защитава честта на клуба.

- Ще успеете ли да разубедите Георги Илиев да продължи в Локо и през пролетта?

- За съжаление Георги Илиев е непреклонен в решението си. И аз, и Крушарски, и Акрапович, и Гонзо сме разговаряли с него, но той е твърдо решен да сложи край. Донякъде вътре в себе си сигурно е прав, защото има три дечица, съпругата му е във Варна, а и той си е кореняк варненец. Все едно някой на мен да ми каже - ти няма да се прибираш в Пловдив. За мен това ще е равно на емигриране от България (смее се). Георги Илиев е футболист, какъвто скоро няма да видим по българските терени. Лошото е, че може би и Стивън Езе няма да остане. Той заедно с другите момчета в ариергарда направиха така, че да имаме една от най-сигурните отбрани. А благодарение на двамата Илиевци - Митко и Георги, имаме и най-доброто нападение.

- Ще успее ли спортно-техническият щаб да намери точните хора за техните позиции?

- Вярвам, че Гонзо и Акрапович ще вземат правилните хора. Дори и да не са от класата на Георги Илиев и Езе, но вярвам, че ще са горе-долу на тяхното ниво. И във времето вече да се развият. В защита е по-лесно, защото там имаме повече алтернативи - Масоеро, Густаво Уирис също може да бъде използван. Но в атака ще е по-трудно, защото искаме да вземем доказан голаджия. Ако намерим точните двама или трима играчи през зимата, то тогава вече с право ще може да атакуваме шампионската титла. Но пак казвам, мачът в Разград е много важен и се надявам да го спечелим.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 12.11.2019 г.
-1
 
 
Това класира в момента на Лигата направо ме кефи! Жалтите са с 20 точки назад . Дънни риби.
-1
 
 
Най-големия виц... Взехте една купа с късмет и вече шампионски титли бленувате. Особено начело с Крушарски, който няма една стотинка и разчита на парите от УЕФА, за да издържа отбора. Лятото, като се разпродадат футболистите, догодина ще има пак борба за неизпадане.
+1
 
 
Нека продължават положителните и стойносни игри, класирането само ще дойде. За нас, феновете , всеки един резултат в топ 3 ще си е постижение. Зума е много прав с това интервю, най-малкото защото допълнително ще даде сили и допълнително желание сред футболистите, така че такива "говорения" идват супер.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 12.11.2019 г.
-4
 
 
надяй се утко на пиян ... ! се си мисля чи лефски и цесикато ей така ше ни пуснат горе . ощи напролет ше почнат с брадви от съдии .никой не бръсне зума ,нито гонзьо саде Локо - четвъртото място ше ни мяса
+3
 
 
Христо Бонев има право да говори всичко! Той е най-големия! Така се прави!Друг е въпроса, какви са реалностите. Локото е чудото на сезона, но за титла е нужна богата селекция и голяма организация.Локомотив до момента надхвърли всички очаквания от всяка една гледна точка и място за недоволство няма!Както и да завършим, ще е успех!По-важното е, да се направи добра селекция и най-вече, да се преподпишат договорите на всички с изтичащи такива.Естествено, най-важното е, започване на изграждане на тренировъчна база и обновяване на стадиона!Тези неща са важни за доброто бъдеще на един ФК, не титлите и купите! Успех на Локото и занапред! Уникални са!
+4
 
 
Само Локо да побеждаваме мач след мач,вярвам че имаме отбор да го направим!
+4
 
 
Зума е най-голямата легенда не само на Локо, а и на целия БГ футбол, има право да говори каквото си иска. То това за титлата всички го знаем и вярваме, че сега е момента и ние сме способни да свалим Лудогорец от върха.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: