ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Достоен край на европейската приказка за Локо
Автор: Стойчо Генов 23:19 / 15.08.2019Коментари (28)10451
Локомотив Пловдив приключи достойно европейската си приказка през настоящия сезон. Това стана факт, след като черно-белите загубиха от Страсбург с 0:1 в реванша от третия предварителен кръг на Лига Европа, предаде репортер на Plovdiv24.bg от "Стад дьо ла Мюино".

Двубоят бе изгледан от 19 109 зрители, от които около 300 бяха фенове на Локо. В първия мач пловдивчани отстъпиха с 0:1 и така френският тим продължава напред с общ резултат 2:0. В предстоящия плейоф за влизане в груповата фаза Страсбург ще се изправи срещу немския Айнтрахт (Франкфурт).

Както и в първия двубой на Лаута, ужасният сценарий за Локо се повтори и сега в началото на реванша. Страсбург откри резултата буквално при първия си удар към Мартин Луков. В 7-ата минута Димитър Илиев пробва пас с пета с центъра на терена, но топката бе отнета от футболист на домакините. Последва контраатака, при която Кевин Зои бе изведен отдясно в наказателното поле и с диагонален шут прати топката покрай Луков за 1:0.

"Смърфовете" стигнаха до първия си удар към вратата в 22-ата минута. Анте Аралица напредна през центъра, като имаше възможност да подаде вляво и вдясно към Ален Ожболт и Димитър Илиев. Хърватинът обаче предпочете да шутира силно, но твърде неточно.

Малко след това Бирсент Карагарен бе изведен от Димитър Илиев и шутира с десния крак, но вратарят на Страсбург спаси.

В 63-ата минута Локо създаде най-чистото си положение до момента. Бирсент Карагарен центрира от фаул на далечна греда, където Стивън Езе засече с глава, но топката профуча покрай гредата в аут.

В последната минута Георги Илиев напредна и шутира силно към противниковата врата. Стражът на Страсбург изби, а при добавката Ален Ожболт прати топката в мрежата. Попадението обаче бе отменено, тъй като словенецът бе в засада.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Давид Малембана, Стивън Езе, Милош Петрович, Момчил Цветанов, Бирсент Карагарен (83- Елитон Жуниор), Парвиз Умарбаев (75- Георги Илиев), Петър Витанов (63- Уирис Густаво), Димитър Илиев, Ален Ожболт, Анте Аралица.

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Жълти Жалкари правете разбор на мача ЦАРСКО СЕЛО-СЕЛСКО СЕЛО 0;2 не серете в темите за Гранда Локо!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 16.08.2019 г.
+3
 
 
Още ли сте превъзбудени, чернобели лузъри? Какво постигнахте, какво ви е голямото? Бля, бля - безкрай! 2 кръга - 3 загуби. Насрани - и пак напъват да се правят на велики - ей това ако не е циганска работа и то - на! Кажете за това - 46 години нямате победа на европейски терен! И с това ли се гордеете!
+1
 
 
Страсбург не е голям отбор, но в никакъв случай не е посредствен. Гледайки този мач веднага след мача на ЦСКА се набива на очи бързото боравене с топката, точните пасове, скоростта на футболистите на Страсбург и индивидуалната им техника в сравение с футболистите на Зоря, ЦСКА и Локо в средата на терена. Както коментираха по ТВ, това са детайли, които правят качеството и разликата в класата и цената на такива футболисти. Поради тази причина играта на Локомотив бледнееше. Заради тези детйли играта на Аралица и Митко Илиев в центъра не се получаваше, противниците пипаха по-бързо и по-точно. Единствено точността при центриранията, головите пасове и удари не бяха от най-висока класа. В такива мачове като този и на Левски с кипърците си проличава, че още сме доста назад. От друга страна има и обратни примери, ЦСКА беше равностоен на Зоря.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 16.08.2019 г.
+1
 
 
машини! Кога пускат билетит за Айнтрахт ?
-2
 
 
Като цяло представянето бе на едно средно равнище;Добри мачове като домакини и посредствени като гости.Жалко,защото "Страсбург"са един посредствен отбор отбор и трябваше да бъдат елиминирани.Жалко,защото в Пловдив "Локомотив"бе ощетен,игра с един човек по-малко 80 минути,а снощи бе същото защото АРАЛИЦА не знае какво прави на терена и Акрапович би следвало да го смени рано-рано.Георги Илиев щеше да бъде много добра опция,защото е знаещ и можещ футболист и с много опит.Жалкоооо!!!
-3
 
 
Локомотив Пловдив е гордост! Дано запазим състава и треньора си!? Успеем ли, пак ни чакат много радостни моменти!
-3
 
 
Защо на фланелките логото на спонсора беше закрито!?
+2
 
 
И ние достойно отстъпихме купата за да може вие да се осерете още повече сега петучвата ви е във вашия г*з извадете я и нас не ни мислете скоро пак ще сме на върха.Честито ШАМПИОНИ видяхме к,ви ги изядахте.
-3
 
 
Браво момчета... гордостта на Пловдив...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: