ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо продължи да гази, не прости и на ЦСКА
Автор: Стойчо Генов 19:40 / 20.10.2019Коментари (59)19446
Локомотив Пловдив победи ЦСКА-София с 1:0 дербито от 13-ия кръг на Първа лига, което се игра на стадиона в квартал "Лаута", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Йосип Томашевич (16) бе точен за черно-белите. Десет минути преди края той остави тима си с човек по-малко заради втори жълт картон.

По този начин възпитаниците на треньора Бруно Акрапович останаха на трето място във временното класиране, но вече с актив от 29 точки. Освен това "смърфовете" продължиха уникалната си серия от 6 поредни победи в официални двубои (5 от първенството и един за Купата на България).

Първото чисто голово положение в мача бе създадено от гостите. В 14-ата минута Али Соу бе изпуснат от отбраната на Локо и изскочи сам срещу вратаря Мартин Луков, но шутира покрай него в аут.

Само две минути по-късно Локо откри резултата. Атаката тръгна от Георги Илиев, който успя да подаде към Парвиз Умарбаев. Таджикският национал напредна и въпреки че загуби равновесие, успя да подаде наляво към Томашевич. Той отправи мощен шут с левия крак, който матира вратаря Бусато за 1:0.

След попадението черно-белите тотално надиграваха съперника си и само липсата на късмет им попречи да вкарат още един гол. Минута преди почивката Георги Илиев отправи удар от дистанция, който затрудни вратаря Бусато и той изби топката пред себе си. Тя попадна в Бирсент Карагарен, който при добавката направи по-трудното и шутира в легналия страж на ЦСКА.

През второто полувреме Локомотив прие играта в своята половина и разчиташе предимно на контраатаки. На няколко пъти Мартин Луков спасяваше вратата си след удари от близка дистанция на съперника.

В 80-ата минута "смърфовете" получиха право да изпълнят фаул на дъгата след игра с ръка на футболист в червено. Бирсент Карагарен шутира над стената, но топката излезе в аут.

Минута преди края на редовното време след корнер на Бирсент Карагарен топката първо срещна гредата, а при добавката играч на ЦСКА изби от голлинията.

Локо игра в състав:


Мартин Луков, Стивън Езе, Давид Малембана, Диниш Алмейда, Йосип Томашевич, Бирсент Карагарен, Парвиз Умарбаев (70- Петър Витанов), Милош Петрович, Георги Илиев (77- Анте Аралица), Димитър Илиев, Ален Ожболт (86- Момчил Цветанов).

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Поредна, страхотна победа за Локомотив Пловдив! Вече само злобар и комплексар не би признал отличната визия на отбора, на Пловдив! Публиката? Фантастична! Няма по-голям кеф от това, да гледаш Локомотив Пловдив пред пълни трибуни, които заедно подкрепят любимото ЛОКО! За "гола от засада": Абсолютно спорна ситуация и нищо нередовно в отсъждането на съдията! Не е свирил-има гол! Ситуацията е 50:50 и няма как да се дават крайни оценки! Реално, Локомотив разпиля съперника си, особено през първата част, когато трябваше да води минимум с 3:0 до почивката! Чорбата също имаше 2 100%-тови положения, но и те не успяха. С оглед на положенията на двата отбора, ако бяха влезли, Локото пак щеше да е краен победител с няколко гола пред гостите! Всички го видяха. Напълно заслужена победа за Локомотив, което не подлежи на никакво съмнение! Поклон пред отбора и треньора на пловдивският любимец, Локомотив! Относно това, колко ще продължи тази черно-бяла приказка? Можем само да си пожелаем да е колкото може по-дълго. Локомотивците сме реалисти хора и знаем, че във футбола всичко е до време. Сега обаче е времето на Локото и нека всички заедно да му се наслаждаваме!
-5
 
 
С тоя платен гол няма какво да се хвалят. Засада половин метър. Затова има претенции и съмнения към съдиите. Колко им е комисионната?
+3
 
 
Всеки има право да си коментира така, както му изнася. Има факти обаче. И те показват, че литекс не е на нивото на лудогорец, левски и Локомотив! Извън фактите пък е впечатлението от играта. А то е недвусмислено, че най-атрактивният, най-зрелищният, най-модерният футбол се играе от отбора на Пловдив! Колко ще продължи това? Нямам грам идея, само мога да си пожелая да е възможно колкото си може по-дълго!
+5
 
 
Иийй тия буфери газят и ний газихми миналата гудина падахми дуспички тва онва ама тая не минава номира
+5
 
 
Успех и напред към титилата.Страхотен колектив направи Бруно,това е истината в БГ.
+4
 
 
Още не сме приполовили първенството,а вече сме на 20 точки преднина пред жълтите неградски приятелки.Густо!Локо шампион тази година,а жълтите в втора лига!
+7
 
 
Пичове аз сядам вече че масичката ме чака с водчица и биричка.....нека продължим с густото което ни доставят нашите любимци.Ай наздраве.....
+10
 
 
Ботевист съм,но умирам от густо , когато шопите се оплакват от съдийството.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: