ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (17) | Вчера (28)
Крушарски: Ботев дърпа за техния стадион, вместо да се обединим за градския
Автор: Стойчо Генов 15:30 / 12.06.2019Коментари (32)8763
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски каза сензационни неща относно идеята двата елитни футболни клуба в града да играят мачовете си на стадион "Пловдив", ако той бъде основно реконструиран. Преди време шефовете на Локо и Ботев имаха обща среща в общината, като застанаха зад общата кауза. Според Крушарски обаче сега от Ботев са променили мнението си и "дърпали" за довършването на техния стадион.

"Нашата цел е да вземем купата. Не се изхвърлям, трябва да не сме заспали. Целта в Лига Европа е да влезем в групите, в шампионата да си патентоваме шестото място", каза Христо Крушарски по време на днешната си пресконференция в София.

"В Пловдив остана единственото дерби. Другите две дербита не са истински. Аз съм "за" нов стадион на Пловдив, но за Ботев не знам. Чувам, че всеки е започнал да дърпа към себе си. Аз гледам моята паница. Стадион за 10 400 места е достатъчен за мач от шампионата, но за по-голямо мероприятие не става. Трябва да сме единни. Подкрепям вижданията на общината, говорим за градския стадион "Пловдив", но Ботев дърпа за техния стадион. Малко стадионче, бижу, добре, аз нямам против да играя на техния стадион, но той не отговоря на изискванията. Има някакви изследвания, закачки, но конкретно няма нищо. Ако не се намеси премиерът, няма да стане. Той командва парада, иначе няма да стане със стадионите", завърши собственикът на Локомотив.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Ботев може би,но не и той.Клоуни.Ти не правиш ли евростадион,парашутисте.
0
 
 
Вчера, Узунов и Бонев отново ходиха да просят пари от Б.Борисов за стадиона и базата на Локото, но той ги отряза, защото по закон не може да финансира частни проекти. Затова към края на разговора Узунов се направи на уж заинтересован за съдбата на стадион Пловдив, но премиера му каза, че и него няма да строи, ама не заради Ботев, Левски или Цска, а заради безхаберниците от националния отбор и БФС. Всички други интерпретации са в болните мозъци на няколко мразещи Ботев, дори не бих ги нарекъл локомотивци, които са силно притеснени от това, че Ботев може да има нов (дом)стадион, а те да си останат на старото срутище. Не ви прави чест да се месите в работите на Ботев, защото това не е ваша работа, а още по-грозно е да манипулирате обществото с твърдението, че едва ли не ние не искаме стадион Пловдив. Напротив искаме повече от вас да се построи от държавата, защото за големи и международни мачове нашият ще ни е тесен. Истината обаче е следната: Вие използвате темата за ст.Пловдив за да направите така, че ако може Ботев да остане без стадион под предлог, че уж нека да се строи ст.Пловдив, който стана вече ясно,че въобще няма да се строи, като това е много мръсно и долно от ваша страна. Или както казват шопите"Я не сакам я да съм добре, я сакам другите да са зле, т.е. (без стадион). Добре де, ще ви го го кажа по друг начин. Я си представете, че на Локо стадиона беше разрушен не по ваша вина и играехте в околностите на града (примерно Брестник), а ние си имахме стария ни стадион на който си играехме, нямаше ли да искате да се върнете час по скоро на Лаута, и ако ние настоявахме да не ви строят стадиона, а да се строи ст. Пловдив, който ако не спечелим домакинство, на някое първенство(а ние няма да спечелим), няма и да се построи. Тогава вие как щяхте да се чувствате ??? Отговора е ясен...
0
 
 
Крушарски в случая просто е казал самата истина!!!Това го знаят и жълтурите, но няма как да го признаят. Защо не пишете и тук жълтури, как сте ни дали купата, а ББ ви обещал че ще ви направи стадиона? Защото в други форуми сте доста смели в тези си изказвания!?Локомотивци ясно заявиха, че застават твърдо ЗА това, великия ни град отново да има градски стадион. И фенове и ръководство! Всеки пловдивчанин знае, че такъв стадион би бил истинско богатство за града ни, от всяка една гледна точка! Да не говорим за инфраструктурата около него, каквато няма не само в България, а и на балканите...Всеки, имащ се за пловдивчанин, неистово би подкрепил тази възможност и обещание, което премиера ни , както и министър Кралев заявиха преди около месец и половина и то не веднъж!Не сме чули такава позиция от феновете на Коматево? Или те може би се опасяват, че има ли градски стадион, техния копнеж губи шансове, за реализация?Може би, точно това е искал да каже Крушарски? И в това има доста резон. Но за жалост, ако е така, то в такова мислене няма грам грижа за Пловдив и градски шовинизъм! Ако Пловдив има един чисто нов градски стадион, то той ще е от полза на всички ФК, други спортни клубове. Ще бъде една реална арена за големи събития, не само спортни такива и още редица други ползи.Ако някой ден пак има мач от ранга на този от 15.05.тази година, няма да се гърчим от път по разни далечни градове, а ще си играем тук, в нашия град. Ако направим стадиончетата, които Локото и Ботев имат като проекти, такъв мач и подобни големи мероприятия (концерти) никога няма да можем да посрещнем!Няма как в Пловдив да има 4 клубни и един градски стадион. Не и в близките 100 години, но един градски би дал всичко на всички, както и на целият град въобще.И това го знаем всички, но явно някои си мислят само за себе си? Но това не е никак ГРАДСКО!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
0
 
 
Круше,ти си строй твоя стадион,и в същото време бъди "за" стадион Пловдив!Ти какво искаш,да кажат от Ботев че няма да правят стадион,и да чакат държавата да построи стадиона!Ти луд ли си,пиян ли си,може и двете.Наздрави Крушееее!
0
 
 
Тази глупост - и Ботев и Локото да играят на стадион "Пловдив" я пусна Властта , за да се измъкне от исканията на двата клуба за помощ , да си оправят клубните стадиони. Нарочно я пуснаха , защо знаят че жълто-черните никога няма да приемат такава глупост. Локомотивците също не са очаровани , и те си искат да играят на обновен "Лаута"... Властта интриганства. И не че е тръгнала да ремонтира "Пловдив" , това пък е пълна смешка с четвъртвековна давност.
+1
 
 
Съзирам едни циркаджилъци за да може да изклинчи от концесията и да играе на ст.Пловдив.Обаче като типичен цървул не си гледа своя гьол гледа да намеси Ботев,че са пречка за градския.Държавата ако иска да си строи градския ,защо и пречи частните концесии ? Да беше казал Кралев.Правим един стадион за двата отбора,но няма да си строите вашите.Не го казва щото ще е нелепо.А ако строят ст.Пловдив с държавни пари,какво я бърка държавата частните концесии на клубовете ?Ако я бърка да го каже.Ако не я бърка да не се създават интриги кой виновен и кой не и утре някой простак да каже ми те не се разбраха клубовете.А вие ясно казахте ли какво ИЗИСКВАТЕ от клубовете и какво точно са задължени ?Но е прав ,че от Борисов всичко зависи.И спуснатите президенти зависят от него.Тези дето не щяха да стават президенти на ФК сега са в ареста :)
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 12.06.2019 г.
0
 
 
стига сте драскали тука жалтури ! Бат Крушарски наистина е пълен лаик , дажи клоун . И феновете му се надсмиваме, ама само той дава пари за клуба . Е , сам се нахака да вземе на концесия стадиона . Така и няма да я започни, камо ли да я завърши. Саде Локо .
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 12.06.2019 г.
0
 
 
Крушата е гаднярче, само чопли и гледа да създава интриги. Само че всички знаят че няма кинти, а той продължава да чупи стойки.
+1
 
 
Крушарски всеки си гледа собствената паница.Ти направи Ст Локомотив пък за 9септември има кой да мисли.Тоя стадион бе изоставен 30г и е трудно да се ремонтира без пари.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Манол Георгиев: Изпуснахме уникален шанс да бием Спартак, те изравниха след карамбол
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Пуснаха на търг фланелка на Левски, средствата отиват за юноша на Марица
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: