ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Наставникът на Левски: Може би стана добре, че тази мъка свърши
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:42 / 12.07.2020Коментари (0)3675
©
Наставникът на Левски Георги Тодоров не пожела да каже какво е бъдещето пред клуба. Той призна, че "хората не искат да чуват истината" и решава да казва нещата по-завоалирано именно заради това. Тодоров смята, че е по-добре отборът на "сините" да не играят в Европа, тъй като тимът не е готов.

"Аз не мога да бъда доволен от играчите. Това е максимумът. Не стигна, за да направим победа и да объркаме сметките на другите отбори. Никой не иска да чува истината, по-добре да замълчим. Аз имам само три резерви. Имаше хора, които за пръв път ги виждам в игра, така че това е… И преди съм казвал, че нещата не отиват на добре. След всеки мач нещата се влошават. Може би е добре, че няма да играем бараж, тъй като нямаше да съберем 11 човека.

Това не приляга на Левски. Аз знам какво е, когато се захващах, за какво става дума, но каквото можах, постарах се да помогна, но аз съм от хората, които не обичат да падат и затова 50 години се бях отказал от мъжкия футбол, тъй като не искам да гледам резултати, които бяха днес. Сигурно са реални. Не коментирам неща с Наско Сираков. Като кажа нещо, се интерпретират нещата по различен начин. Докато съм нужен, ще помагам. Говоря, докато отборът стъпи на крака", каза Тодоров пред "Диема спорт".

"Надявам се да има светлина в тунела. Хората не са взимали заплати. Днес Робърта го заболя гърлото. Хората не обичат истината, затова по-завоалирано ще кажа и така. Това е положението и не само във футбола. Нека не мислим само за играта, не е. Ситуацията при нас е видима. Имаме 14 налични човека. Ако това не е видимо, здраве му кажи. Както виждате, Локомотив Пловдив след коронавируса са в по-добро състояние от нас. На този етап не знам дали е загуба, че няма да играем в Европа. Не е добре Левски да не играе в Европа, но ние не сме готови за нищо. Поне ще има време клубът да се стабилизира", завърши треньорът на Левски.

"Това са ни възможностите. Футболистите дадоха всичко по силите си. Виждате докъде стигнахме с 14 души. Може би стана добре, че тази мъка свърши. Дано започне да се гради нещо, което да е по-здраво. Тепърва ще има разговори. Виждате, че другите отбори правят селекция, а при нас не се чува нищо, защото първо трябва да оцелее клубът. Сираков има много по-важни разговори. Ако има нужда, ще продължа да помагам. Трудно някой ще се съгласи да дойде в тази обстановка. Няма какво да се заблуждаваме. Има футболисти, които биха дошли в Левски, но точно в тази ситуация не знам.

Още не знаем дали клубът ще съществува". "Може би Лудогорец са празнували много и затова не успяха да направят рекорд. Ние трябваше да победим. Няма как Насиру Мохамед да издържи цял мач. Това, че съм искрен, не е много добре. Затова си и патя. Истината не е много за предпочитане в България. Робърта не беше в групата, защото има здравословни проблеми. Гърлото го боли и не се чувства добре. Трябва да сме благодарни на тези момчета, защото можеше и да не съществуваме, ако не бяха коректни", допълни той отвън пред медиите.

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: