ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кошмарна нощ за играчите на Страсбург, фенска заря им прекъсна съня
Автор: Георги Кирилов 10:03 / 08.08.2019Коментари (37)12805
©
Футболистите на Страсбург преживяха кошмарна нощ в Пловдив преди днешния им двубой срещу Локомотив на стадиона в Лаута. Мощна заря пред хотел "Империал" прекъсна съня на французите, научи Plovdiv24.bg. Гърмежите започнали точно в 04:25 часа и смутили не само отбора на Страсбург, но и живущите в района на хотела.

От хотела са реагирали мигновено и са повикали полиция. Патрулна кола е пристигнала на мястото 10 минути по-късно. Тогава обаче феновете, които запалили зарята, вече се били разотишли, разбра още нашата медия.

Първият двубой между Локомотив и Страсбург от третия квалификационен кръг на Лига Европа е тази вечер от 20,30 часа. Реваншът е следващия четвъртък (15 август) в Страсбург.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Тиху, туху, чу ся някуй ут старити гадни буфири ши си спомни кък дикември месиц 1985 г., приди мачъ Тракийъ - Бирой, вичиртъ в хутел Триминциум в ристурантъ бяхми сложили слабитилну в хрънъръ нъ мърулити и нъ другийъ ден ни можиха дъ ходйът тъ ги бихми къту шкимбе в дувар с 8:1. Гаднуту й, чи дажи и тва ни ни пумогнъ и Биройту станъхъ шампиони. Ощи мъй яд.
0
 
 
Само да попитам неградските, от гледна точка на какви, критикувате пловдивчани за зарята тази нощ? Разбирам, вие да сте имали такава възможност и да не сте го правили? Но кога сте посрещали последно евро-мач на вашият стадион и в Пловдив въобще, че сега критикувате? Помня, че беше не по-рано от 27 години и то на градския?! Тогава обаче нямаше фойерверки! Дали и вашите ултраси нямаше да сторят същото, за да нарушат спокойствието на съперника, като по този начин помогнат на любимия отбор? Със сигурност щяха! Затова сега се приберете по дупките си и се молете Страсбург да ни разгромят тази вечер, че да ви поолекне малко след финала, пък и утре форума ще прелива от злоба и комплекси?! Ако Локото пък направи чудото, нищо. Ще отложите комплексите за следващия път! Спокойно, няма да издържим още много в ЕКТ, но това няма да ни направи нещастни, а вашата болка от финала няма да намалее!Успех на пловдивчани довечера срещу френският си съперник!
+5
 
 
Отново призовавам нашите да не се поддават на емоции и да пишат евтини коментари и глупости за Локо. Момчетата имат право да се радват така както и ние имахме право да го правим предни години когато участвахме в ЕКТ. Извоювали са си това право, също така имат право и да се радват и защитават отбора си. Нямаме никаква работа да плюем и да завиждаме. Колкото до феновете на Локо, не се чувствайте длъжни да обиждате всеки един фен на Ботев, който не ви е казал лоша дума. Неприятно е. Успех довечера !
+3
 
 
Успех на отбора,играйте и се забавлявайте...всеки мач е бонус!
-2
 
 
е*ати и злобата,майна!Нормално е Страсбург да победят,но толкова да се молите да загубим...Явно доста сме ви бръкнали в дивия.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 08.08.2019 г.
-2
 
 
Дори при 0:3 само някой да е спрял да пее, еййй! Ай Локо!
на 08.08.2019 г.
-1
 
 
Сега за сетен път убедихте ли се колко прости и ограничени са бетонните буферски чутури. Ами вижте ги даже и тук във форума одобряват тая простотия, при все че има толкова обикновени граждани засегнати от малоумщината им. Да не говорим че някои от тези граждани може и да са симпатизанти на отбора им, ама то буфер и нормално мислене са 2 противоположни неща.
+1
 
 
Циганите от ботив са изтрещели от злоба, ама нормално след Петата, няма сън, горките мангали :)))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: