ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Докато Ботев не си реши въпроса със стадиона, няма да има яснота за нашата концесия
Автор: Стойчо Генов 09:34 / 05.08.2019Коментари (40)11223
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски направи поредното си култово изказване пред медиите. Клубният бос бе в отлично настроение след равенството 1:1 срещу Лудогорец снощи, като призна, че е останал изключително доволен от представянето на младите футболисти.

Ето какво каза Крушарски на излизане от стадиона:

Следващият мач в Европа и той е наш. Ние вече имаме изграден отбор. Естествено, че вярвам, че можем да елиминираме Страсбург. Вие не вярвате ли? Ще ставаме като Бока Хуниорс - в Европа ще играят основните футболисти, а в първенството - резервите.

С Бруно Акрапович не сме говорили за нов договор. Той ще стои с мен до пенсия. Ще продължи да си изгражда отбора, докато стане това, което искаме и двамата.

Няма развитие относно новия договор на Стивън Езе. Чакам мениджъра му да се налудува и мисля, че всичко ще си дойде на мястото. Оферти за наши играчи няма, има оферти само за мен. Искат ме отвсякъде, защото казват, че съм бил най-добрият. До плейофите в Лига Европа ще играем на нашия стадион. Оттам нататък да му мисли Община Пловдив къде ще домакинстваме.

Докато Ботев не си реши въпроса със стадиона, Локомотив никога няма да го реши. Ботев има по-силна позиция. Ние продължаваме да си чакаме. Вече четвърта година си играем игрички.

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Клоун Крюшо е култов пияница.На джуджетата мегаломани все Ботев им е в празните главички
0
 
 
Инвестиционният план се предлага от кандидат концесионера. Спартак имат скромни инвестиционни намерения и затова тяхната концесия е срещу инвестиция от 5 милиона лева за 35 години, колкото е максималният срок. Никой не е задължил Локомотив да представи по-мащабен инвестиционен план за сума по-голяма от 5 милиона лева, това е намерение на клуба. Разбира се, че концесията на Локомотив не зависи от изпълнението на концесията нито на Ботев, нито на Спартак. Нещо повече, общинарите, независимо дали от Общинския съвет или от изпълнителната власт на Общината, нямат възможност да попречат на изпълнението на концесията на Локомотив, както и на Ботев и на Спартак. Относно фалитите на клубовете, това означава фалит на фирмата, развиваща дейността в клуба. Феновете не са ресурс на фирмата и затова нова фирма започва да развива същата дейност, като отборът започва от най-ниското ниво, ако няма някакви преливания и купуване на лицензи. Популярни клубове са фалирали и на Запад, но наличието на фенове мотивира нови собственици да се захванат с тях и да инвестират, въпреки че започват от най-ниското ниво.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 05.08.2019 г.
0
 
 
Буферлята философстват на изуст. Каквото поиска Спартак - това му дадоха като концесия. Каквото поиска говедарския - това му предлагат от Общината, но той се запъва като магаре на лед, защото няма кинти! Тошко Славков - да не мислите, че ей така ще хвърля пари от печалбата на ракетите, щото много ви обича. Тошката, като баща му е бохем и лайфаджия, та каквото му падне като финанс - обръща го в удоволствия. По това направление /завода за ракети/ пари няма да дойдат и затова Крушарски се чуди как да извърти работата, че общината му е виновна. А и от другаде - пари няма! Е, питайте Бонев - да даде той пари.
-2
 
 
Крушарски прав си но сега ще чакаме папагалите ли.Защо бяха отдадени тези 22декара в Тракия.Караибрахим им построи Коматеу.Както гледаш съд няма затова действай през просото ако трябва но детско юношеската школа трябва да се построи.Стадиона е на заден план.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 05.08.2019 г.
-3
 
 
ава нас никой не ни брои за живи -вий искати хубава концесия . най сми отбор с затихващи функций . сега като ни подбарат францетата и сми до тук. само устити са ни големи и тая година няма да сми в шистицата . пък и бай Круши никой не го евава в калабалъка .
+2
 
 
В България нищо не се прави по реда си, всичко е за да се угоди на всички и накрая нищо реално и стоим на едно и също място. Ботев имат много сериозни проблеми и докато не се "решат" стадиона им е невъзможен за реализация. Ако Локомотив започне нещо сега, половин Пловдив ще ликува, а другата половина ще е гневна. Крайно нестабилна предизборна ситуация и не само предизборна. За това намеква Крушарски и това държание ни държи на едно и също място. На всякъде по света е пълно с фалирали и дори изчезнали футболни клубове само в България не. Най-големите ни клубове са гниеща мърша, но всяка година са в топ четири, а едните даже се "бориха" за златни медали, защото имат най-много фенове.
-4
 
 
Прав е Крушарски. На Спартак концесията е дават срещу 5 милиона инвестиция за 35 год, а от Локо искат инвестиция за 75 милиона за 35 год, това какво означава, кой нормален ще вземе такава концесия. Така го направиха, че никой нормален няма да взема Лаута на концесия. Жълтурите в общината ни извиват ръцете, Крушарски е прав.
+2
 
 
И защо трябва община Пловдив да мисли къде ще домакинства на плейофа??? Ако беше общински клуб - ок, само че е частен. Или иска общината да му плати наема на друг стадион, както му плати ремонта на Лаута?
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 05.08.2019 г.
-2
 
 
Хахааааа - тоя дядка е наистина кОку, хахахааа.. Пак Ботев му в устата, прихвана и той от вас, лаутджамийци!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: