ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Във Враца казват, че съм си купил мача. Е, как да стане?
Автор: Стойчо Генов 13:32 / 29.07.2019Коментари (5)6132
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски бе гост в актуално студио "Дерби" в столицата. Ексцентричният бос отговаряше на всякакви журналистически въпроси и както обикновено, бе доста изчерпателен.

Ето по-интересното от думите на Крушарски:

Във Враца, казват, че съм си купил мача. Е, как да стане? Аз ако имам пари, няма да ги дам за такива неща. Вие виждали ли сте черно тото? Какво е това животно? Как се говори, без да го докажеш?

За мен Георги Илиев е чист, но някой използва момента да ги натопи или да ги излъже. Аз с него не съм говорил на тази тема. Говорихме само за условията и въпросът беше изчерпан. Не ми се вярва да е правил такива простотии. Не вярвам на нищо за Георги Илиев, докато не се убедя сам. Не вярвам, че един футболист на тези години ще се подложи на такова унижение.

Бруно Акрапович е немски възпитаник. Моят успех е това, че успяхме да въведем ред и порядък в Локомотив. Не крия, че Ивайло Петев препоръча Акрапович. Поговорихме си 5 минути с него и ми стана ясно, че той може да отнеме функциите, с които се занимавах. Треньорът трябва да спазва политиката на собственика, защото той дава парите. Сега в школата на клуба има треньори, които спазват изискванията на Акрапович. Вчера имах разговор с Христо Колев - Бащата, който води техническата подготовка на школата, води 6 деца индивидуално. Не искам да потвърждавам неговите думи, той ми каза, че има само две момчета, които може да влязат в мъжкия футбол.

За да приемем мачовете от Лига Европа, ми отне много нерви. Парите ги оставям настрани. Проектът за "Лаута" е готов от три години. Трябва държавата да се намеси, за да се направи това, което искаме. Няма да говоря за концесията, защото няма да стане скоро. Не е въпрос на пари, а е въпрос на разбиране и влизане в проблема.

Ние колкото и да се събираме, никога няма да постигнем онова, което искаме. Един българин е хайдутин, двама българи са чета, трима българи са чета с предател. Това е. В Пловдив, например, най-важното е да биеш съперника, а после може и да изпаднеш, но тогава си най-великият.

Локомотив ми струва 4,5 милиона лева на година.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Драскайте си в темата с тиквените медали на ЛЪЧКО, бездомници прости!!!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 29.07.2019 г.
0
 
 
ава бай Крошарски ,остави ги тия жалтури и чурбари -ти не купуваш мачове. Обачи, лани май много мачове продадихме в Пловдив ,много ша знайш .не знам кой беше джамбазина ама много си личеши де .
+1
 
 
Явен факт ,че е тото Крюшо пак се пуснал във филми
+2
 
 
Круши, и аз не съм виждал боядисан в черно тото пункт, но това не означава, че не се редят мачове!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: