ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Експериментален Локомотив дерайлира в Разград с мисъл за финала
Автор: Стойчо Генов 22:51 / 27.06.2020Коментари (36)8637
© Антон Узунов
Експериментален Локомотив Пловдив записа катастрофална загуба от Лудогорец с 1:6 в мач от 28-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Разград. Двубоят бе последен за черно-белите преди финала за Купата на България срещу ЦСКА-София, който е в сряда от 19,15 часа. Кенан Муслимович (66) вкара единственото попадение за пловдивчани, като това бе негов дебютен гол  с черно-белия екип.

Треньорът Бруно Акрапович бе направил цели 7 промени в титулярния си състав, а с поражението възпитаниците му останаха с актив от 50 точки на четвърто място във временното класиране.

Шампионите откриха резултата още в 40-ата секунда. След късо изпълнение на корнер последва остро центриране в наказателното поле, където Козмин Моци изпревари Лукас Масоеро и засече с глава в долния ляв ъгъл на капитана в този двубой Илко Пиргов за 1:0.

В 13-ата минута Лудогорец удвои преднината си. Това стана след бърза атака отдясно на Икоко. Последва центриране към малкия пеналт, където Вандерсон изпревари отбраната на гостите и засече с левия крак в мрежата за 2:0.

В 23-ата минута Чибота изведе с пета Вандерсон сам срещу Илко Пиргов и нападателят го прехвърли елегантно за 3:0.

В 37-ата минута Каули получи центриране отляво на Вандерсон в наказателното поле и стреля, но след рикошет в Милош Петрович топката се върна в него. Последва повторен опит и отново рикошет в Масоеро, но този път топката намери близкия ъгъл на Илко Пиргов за 4:0.

В 66-ата минута Николай Николаев се пребори за една топка пред наказателното поле на Лудогорец и подаде към Кенан Муслимович. Той отправи силен диагонален шут за 4:1.

Четвърт час преди крлая Жоржиньо от 2-3 метра засече подаване на Тауата за 5:1.

В 86-ата минута Чибота вкара красиво попадение за 6:1 с прехвърлящ удар от 12-13 метра.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Акинсола Акиниеми (85- Петър Петров), Лукас Масоеро (46- Диниш Алмейда), Милош Петрович, Петър Витанов (60- Парвиз Умарбаев), Миховил Клапан (46- Йосип Томашевич), Момчил Цветанов, Николай Николаев, Лукас Салинас (60- Бирсент Карагарен), Доминик Малонга, Кенан Муслимович.

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Една загуба от Лудогорец.Питам има ли отбор който ги победи.Иска се игра която направихме срещу Левски ,Цеца да има хъс .Не трябваше да ги пази толкова Бруно а само тези които висяха с картони.
-2
 
 
Сега видяхте ли колко струвате ве, цигани парцаливи. Няма да има нито медали, нито Купа, не разбрахте ли, чалми непоръбени. Само напъни, както гладен се напъва в кенефа, ама не ял от една седмица, та и вие така, начело с оня циркаджия, пияния Крушо. Вие сте срам цигани мангалски, срам и нищо повече. Нищо, ама едно голямо нищо, ето това сте вие, ама нещо много си повярвахте. Бруно голям, Крушо велик, сега видяхте ли ги как гледаха с Гонзо, като нас*ани. Е тва сте вие. Нас*рани мангали. И такива сте били винаги.
на 28.06.2020 г.
0
 
 
Наистина не е станало нищо фатално(все още) и миналата година губехте всички мачове и то във втората осмица,но на финала се видя,че си е струвало и победата ви бе заслужена напълно. Сега изглежда отново всичко е заложено на една карта и ако вземете купата ще си е струвало. Ако обаче литекс ви излъжат и първенството става бой на негри в тъмна нощ,защото загубихте два от най-лесните мачове със Славия тук и с ваканционният Лудогорец. Остава още един с Берое а с Левски и ЦСКА ще е патаклама на живот и смърт. Та най-важна разбира се е купата,но и евроучастието не е на по заден план. Дори ние които (засега) за нищо не ставаме още не сме се отказали от него.
0
 
 
Крюшо беше леко нервен, че 5+ си е труден план за всеки залог! Мач срещу ДПС Разград с нула значение. Успех на Пловдив на финала срещу комунистическите прасета!
+1
 
 
Чета резюмето за мача и се чудя това българско първенство ли е ,кой какво направил ,едно българско име не видях
-2
 
 
Единственото позитивно днес е че видехме че половината от резервите ни не стават и за Асеновец даже! Дано от новия сезон недоразумения,като Муслимувич ,Клапан ,Пулиезе, Аралица ,Акиниеми и още там 1-2ма да не ги видим повече
+1
 
 
захапаха парчето селяците нещастни
0
 
 
Бежанският лагер днес бе понатакован малко, без вазелин. Освен едно полувреме с лефки, аз футбол от тях не съм видял. Не си спомням и да са били някой от първите отбори в първенството, та дори и сегашната версия на Ботев. Тази схема с въртележка на изпаднали оттук и там футболисти, поизлъскването им малко и препродажбата им, явно върви в аборигентското първенство. Бошнякът е добър мотиватор и тактик. Още повече, че се знае, че се играе и без пари. Аз, както и 9 от 10 Ботевисти, ще бъдем за Локо на финала, въпреки, че разни утрепки по форумите правят напрежение. Успех.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: