ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Венци Стефанов със свирепа атака към Акрапович: Прост човек! Пари можеш да му дадеш, но не и акъл!
Автор: Стойчо Генов 15:24 / 22.06.2020Коментари (28)13930
© Plovdiv24.bg
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов подхвана свирепа атака срещу треньора на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович. Повод за избухването на клубния бос бе изказването на босненския специалист след края на мача със Славия, спечелен от гостите с 1:0 на Лаута. Тогава Акрапович обяви, че не харесва отбора на Славия, а освен това от скамейката на "белите" постоянно провокирали играчи и треньори на Локо.

"Чух думите на Акрапович… Боже, боже… На прост човек пари можеш да му дадеш, но акъл не можеш. Който изпусне първите седем години, после няма шанс. С какво провокирахме Локомотив (Пловдив), за да не могат да уцелят вратата?! Фланелките ни ли пречиха на играчите на Акрапович, та не можаха да вкарат гол?! Той се мисли, че е началникът на света ли? Всички трябва да се съобразяват с него. Взел се е много насериозно, но всичко това ще дойде като бумеранг в гърба на Ицо Крушарски, защото Акрапович е напълнил отбора само футболисти от различни краища на света, сигурно има и от Амазония", заяви Венци Стефанов пред колегите от Спортал.

Ето какво още каза ексцентричният президент на Славия:

Мисля, че са поне 14-15 чужденците и не знам какво става с школата на Локомотив. Тази школа вече май отиде в забвение. Имат добри деца, но идват разни Перушич, Мерушич, бежанци… Ботев (Пловдив) видяха, че от чужденците нямат "зарада", както викат сърбите.

Бруно Акрапович да има "късмет" да не вземе Купата на България, виждам го как ще си замине за Германия. Хубаво е, когато един човек работи в чужда държава да показва поне малко възпитание. Акрапович само като го погледнеш, излъчва неприязън и неуважение към България. На негово място бих си ревизирал поведението, но е до възпитание.

Акъл трябва, акъл! У нас са работили Ратко Достанич, Муслин, Йешич, Люпко, Стевица Кузмановски, Жарко Оларевич, Загорчич, Наджи Шенсой, руснакът Тарханов и др. Никой от тях не си е позволявал подобно поведение. Да казва той кой мрази, кой не харесва. Кой мразиш ти бе?! Кой те пита теб какво мислиш за Славия. Това е клуб на 107 години, дойде Бруно Акрапович от Босна да си каже мнението какво е Славия.

Сърбите имат една приказва за това - да си троши главата! Кажете ми Загорчич да е обидил някого, да е казал, че не харесва този или онзи отбор. Трябва да имаш елементарно възпитание. Заги му подава ръка, той го отминава. Простотия! Чувам, че и Анте Аралица си отворил устата. Ял и той лайкучка. Обаче нека знае, че се намира в България, това не му е Хърватия", каза босът на "белите".
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
този тъпак Венци за втори път коментира какви футболисти играят в Локото а защо ти страхливецо един път не си коментирал играчите на Лудогорец мълчиш тъпако страх те е
-1
 
 
Този с нетърпение го чакам да умре. Грях ще ми е на душата.
0
 
 
Свиньо скрий се .Не само си прост а и простак дебел.
на 22.06.2020 г.
0
 
 
Свински ти и твоят помощник на вратарите сте главните причини никой да не харесва и уважава Славия.
на 22.06.2020 г.
+3
 
 
ТУЛУП ЧОВЕК, какво друго да каже.
+1
 
 
От този мач много се страхувах. Така и стана. Славия са ни много крив отбор. По-традиция играем много трудно с този коварен отбор. Ако не се лъжа най-голямата ни загуба е от тх с 8:0. Този мач трябваше да се вземе на всяка цена. Сега нещата стават доста трудни, но Акрапович е мъж на място и дано преодолее това разочарование.
-1
 
 
Тоя да вземе да прочете книгата на Атанас Узунов ахахха
-3
 
 
Акрапович не е казал нищо обидно спрямо тото-сикаджийския отбор с една маршрутка публика освен, че не ги харесва. Ако това е обида, ок.Относно неприятния дебелак Стефанов: Едва ли има по-вулгарен човек от него във футболните ни среди? Няма клуб , който да не е обидил и то неколкократно! Пълен простак!
0
 
 
Мутрите командващи българския футбол се опитват да дават наклон на хора живяли и работили в Германия! Простотия и неприрязън звучи от зловонната уста на дебелия плондер. Акрапович е възпитан човек, например никога, въпреки съперничеството не е обидил отбора на Ботев или публиката му! Жалкото е само, че когата преди време плюеше по Ботев , някой се подхилкваха и казваха" как само им сипа на жълтите". Ето, че сега плюе по вас, защото така му е удобно, но това не означава, че ние трябва да злорадстваме, а напротив , нека тази измет, този цирей на футбола си затвори устата завинаги!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: