ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Капитанът на Локо: Ако стадионът е пълен, шансовете ни се увеличават още повече
Автор: Стойчо Генов 19:47 / 19.06.2019Коментари (33)5976
© Plovdiv24.bg
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев направи коментар за жребия във втория предварителен кръг на Лига Европа, който изпрати неговия тим срещу победителя от двойката между Спартак (Търнава) и Радник (Биелина).

"Като се има предвид противниците, които можеха да ни се паднат, няма от какво да сме недоволни. Мисля, че ще играем срещу Търнава и там шансовете ще са изравнени. Със сигурност имаме по-голям шанс срещу тези отбори, отколкото срещу АЗ Алкмаар и Стяуа например. Ако са изпълнени всички препоръки, ще домакинстваме на Лаута. Нека на 25 юли феновете да дойдат. Ако стадионът е пълен, шансовете се увеличават още повече“, каза Димитър Илиев, цитиран от Спортал.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ще си направим густото излизаме играем пък каквото стане а селянките от Стряма да си гледат доматите защото ще ни трябват за салатка.
0
 
 
Действително е важно да напълните стадиона! На финала локомотивци бяха обезверени. И играта, и резултатите на отбора не им вдъхваха кураж. Това може да е причина за значително по-ниската им посещаемост на финала. Според мен има разлика в популярността на двата отбора, но не съм предполагал, че е толкова голяма. Сега приемате в първи мач на собствен терен в евротурнирите отбор от средноевропейска класа, при това след спечелена купа, срещу вечния съперник и ентусиазмът е много по-голям, отколкото след класиране на второ или трето място! Тази цел е важна, но не е лесно осъществима и ви е нужна мобилизация. Навремето всички фенове на футбола в Пловдив, а и не само, биха отишли на такъв мач. Сега вече не е така, причините не са една и две.
-2
 
 
Чудя се, кое е по велик момент. Да сташеш Шампион на България и в същия сезон градският съперник да изпадне от групата или Да спечелиш купата на България точно срещу градският си съперник, и след това да играеш за суперкупа и мачове в Европа на собствения си стадион, случващо се за първи път в историята на Локомотив. Вие как мислите.
-1
 
 
Аз немога са разбера индианците, какво ги вълнува толкова колко фенове ще бъдем за Лаута, чак и капацитета на стадиона пресмятат. Истината е, че всячески се опитват да забравят случелото се на финала. Това никога няма да стане. Това остава завинаги в паметта на всички. Това не е обикновен финал, въпреки, че няма обикновенни финали. Това е дерби финал, финала на финалите. Съжалявам за това поколение ботевисти, но те цял живот ще имат травма в главата от този мач. А Локомотивците преживели тази радост, могат спокойно да твърдат, че вече всичко хубаво са видели и ще им бъде супер в душите и сърцата до края на живота им. А мачовете за суперкупата и в Европа са още бонуси към спечелената купа.
0
 
 
Финал, пета, всичко е в историята, както е в историята от центъра, балтаново табло и т.н. Сега за мача. Едва ли ще можете да съберете 6 хиляди. А тук някакъв кретен пише за хиляди които ще останат без билети. Реалностите са други и само няколко прости глави не сте го разбрали.
-2
 
 
Много интересно от постовете на носителите на калъвката на купата, какво общо има представянето ни в ЕКТ и взимането на купата??? Значи, ако паднем в турнирите, купата са ни я дали??? Ако бием, значи сме я взели заслужено???::::))))И от там пак идва големия въпрос: Жълтури, в крайна сметка легнахте ли на финала на най-големия си враг, в най-важния мач в историята на дербитата в Пловдив??? И ако ДА, защо сте толкова пасивни, след като всеки нормален фен на голям клуб при подобни обстоятелства би изринал всички участници в подобен, срамен мач, особено срещу най-върлия противник???? Хайде отговорете.
0
 
 
Ако мача се играе на Лаута, стадиона не само ще е пълен, ами хиляди фенове ще останат без билети, заради ограничения капацитет на стадиина ни!!! Гаранция , стадиона ще се пука по шевовете!!!
-2
 
 
Нека селяндурите да си идат по родните места и да гледат тихичко мачовете на НОСИТЕЛЯ НА КУПАТА НА България. Ах колко е прекрасен града без миризливите им потни муцуни ! Всички знаем че 15.05 ще ви е комплекс до живот !!!
-3
 
 
Ааа да....вие играйте ганкината,както цялото първенство пък те ще се травмират от фейновите ви :)
+2
 
 
Ще бъде и ще е истински ад за гостуващия отбор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: