ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски пред Plovdiv24.bg: Страсбург са на нашето ниво! Защо да нямаме шанс в реванша?
Автор: Стойчо Генов 00:10 / 09.08.2019Коментари (18)8940
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се съгласи да говори специално пред камерата на Plovdiv24.bg след края на мача със Страсбург, който черно-белите загубиха с 0:1. Клубният бос призна, че е доволен от раздаването на футболистите и прогнозира, че Локо има шанс да елиминира съперника си в реванша след седмица.

Ето какво каза пред Plovdiv24.bg собственикът на Локомотив:

"Играта на отбора напълно ме удовлетвори. Видяхте, че и с 10 човека момчетата се раздадоха и направиха игра. Аз даже очаквах и по-добро представяне, но шансът не беше на наша страна. Защо да нямаме шанс в реванша? Те не са нещо повече от нас. Нищо, че бюджетът им е поне 10 пъти по-голям от нашия, горе-долу са на нашето ниво. Да се надяваме, че в Страсбург отново ще покажем мъжка игра.

Не искам да коментирам съдийските отсъждания. Делегатът каза, че ако имахме VAR-система, щяхме да си получим заслуженото. Аз тръгвам по чужбина на 17-и и дано футболистите продължават да ходят по Европа без мен.

Гледайте цялото интервю с Крушарски в прикачения файл!

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дайте да не се эаблуждаваме. Толкова са ни въэможностите. Страсбург са далеч от класата на ПСЖ, Лион или Монако, но все пак са клуб от елита на страната световен шампион.Пак ще го кажа.Груба грешка в эащитата ни доведе то тоэи нелеп червен картон и това реши мача.Освен чистата дуэпа ние иэтървахме поне две 100 процентови положения, а в такива турнирни мачове това се окаэва решаващо.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 09.08.2019 г.
+3
 
 
Години наред българските отбори приключват рано в ЕКТ. Отборите ни нямат класа, нямат и манталитет - гледаш, уж бойки мачове, с мерак играят, но липсва онова малкото, което да натежи на везните. Онова малкото се формира в силни школи като сръбската, хърватската, украинската. При нас не е така. Снощните мачове бяха показателни. И ЦСКА и Локо изпуснаха чисти положения за гол от т.нар.100%. То такива положения не влизат винаги, но в такива турнирни мачове - няма право на грешка, иначе - отпадане, докато в първенството има и следващ шанс. Не виждам как може да се промени това нещо, които го има и при Лудогорец. Страсбург отстъпиха инициативата след гола и това беше добре за буферите, но много брак в крайна фаза. Чорбарите бяха много зле - нищо хубаво не видях там, освен..... Флорина Иванова.
0
 
 
Абе? Тоя нали щяхте да го гоните по едно време, плакати му вадихте, бойкоти правехте? Неподвластнити никУму, никУга, така ли бешИ?
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 09.08.2019 г.
-1
 
 
кога тръгват рейсовете за Страсбурк? обищал съм да водя и мойто Айше .саде локо , юруууш
-4
 
 
Намали джина арътлик!Наздрави Крушииии!!
+1
 
 
Крушата, може да говори, майтапи, от време на време, но истината е, че благодарение на него изживяваме тези прекрасни моменти. Всяко начало е трудно, но в последствие доби представа за нещата и всико се получи. Взехме най-важната купа в историята, играем в Европа и се представяме достойно. Това ли бяха, прехвалените франсета?? Гаранция ви давам, че там няма да паднем. Резултата, ще е или 1:2 или, 2:3. Просто сме по--добри от тях и спараведливоста ще възтържествува.
-1
 
 
Как тъй ,вие сте две гърди и две мъда напред бе циркаджийче.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: