ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Треньор с нищожен опит ще води ЦСКА срещу Локо на Лаута
Автор: Стойчо Генов 09:23 / 07.10.2019Коментари (4)5109
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета обяви кой ще е новият треньор на червените. След паузата в шампионата "армейците" гостуват на Локомотив Пловдив в дербито на 13-ия кръг.

"Знам, че всички очакват да научат кой ще бъде следващият треньор на отбора. Нашето решение е да продължим с Милош Крушчич. Той беше асистент на Люпко Петрович и има необходимите умения, за да води тима. Основното решение е на Гриша Ганчев. Всички важни решения идват от него", каза Джарета пред БНТ.

"Познаваме Милош от пет месеца, работим всеки ден. Назначаването му не означава, че предаваме сезона и нямаме амбиции до края на шампионата", добави италианецът.

Plovdiv24.bg уточнява за читателите си, че 43-годишният Милош Крушчич има нищожен опит като старши треньор. В досегашната си кариера той е водил само два тима - сръбските Металац и Земун, и то в рамките на една година. През останалото време той е бил винаги помощник, включително и на Литекс през 2015 година.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Един нов треньор няма как да промени нещо особено в даден отбор, нито за седмица, нито за месец! Който и да е той!Локомотив Пловдив си има прекрасен отбор, добра игра и наложен стил! Важното е, да успява да го показва във всеки мач. Всичко останало ще е без значение. Литекс не са нищо особено като отбор и игра и затова Локото има по-добри шансове за победа в този мач. Най-важното е, трибуните да са пълни! Вярвам че ще е така! Такъв отбор, с такава игра Локо не е имал от 2004-та! БФС, домус, съдии и шопи ще вземат мерки Локомотив да бъде спрян, но няма да им бъде лесно, ако публиката е на трибуните! Оранжевите да му мислят!
+1
 
 
В събота, Тръмп се обадил на Борисов и го заплашил с икономическа блокада ако веднага не спре Атомното нападение на Локомотив Пловдив! Потърсихме Крушарски за коментар :" Не можем да минем на въглища, защото видяхте, как жълто черните си цапат фланелките от тях и ги хвърлят по терена. В ЕС глобяват за вредни емисии. Путин ми се обади днес, да лобира за Г.Ганчев, да сключим договор за "не нападение"."
+3
 
 
За сметка на това пък съдията ще е с много богат опит!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: