ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Имам вътрешно предчувствие докъде ще стигнем в Лига Европа
Автор: Стойчо Генов 09:42 / 23.05.2019Коментари (82)11435
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разкри, че има предчувствие за представянето на тима в турнира Лига Европа. Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, черно-белите ще стартират от втория предварителен кръг в края на юли, но ще имат доста сериозен противник срещу себе си.

"По-скоро участието на Локомотив в евротурнирите е още един финансов разход. Надявам се, че ще се справим. Аз имам едно вътрешно предчувствие, че ще скочим две стъпала нагоре", каза Христо Крушарски в предаването "Домът на футбола" по Диема Спорт.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Понеже чета, че след финала, жълтите пуми още се питат "кой е отбора на Пловдив?". Отговира е един: този, който взе купата във финала на финалите! Просто е! Пълно е със жълто нещастие и немощ тук в темите за истинския клуб на Пловдив! Ама какво да правят завалиите? Срама след финала е грандиозен и селските им тикви нямат капацитета да го преживеят! Нещастници жълти.
0
 
 
Крушарски досега каквото си казал не си сгрешил нито веднъж.Дай боже и сега в ЛЕ да е така.На цървулите от Коматеу майната им.
Сподели какво ново....
на 23.05.2019 г.
0
 
 
Само ЛОКОМОТИВ ! Взехме им купата от ръцете. Винаги когато трябва си ги бием жалтъците.
0
 
 
Какво сте се загрижили за Локомотив жълти разпадате се в курника...
+4
 
 
Колко жълта злоба има тук..... ..ааааа.....не могааааа..... Голямо пърчене беше на 15-ти.....още много ще боли, а срама ще е вечен!
0
 
 
Ах жълтури, изскочихте си от дупките след резила? Правите и опити да се успокоявате!? Но историческото дерби и купата са за пловдивчани! Каквото и да стане занапред, това винаги ще е гордост за пловдивските фенове и срам за вас, селяндурите! Били ни "дали" финала::::))))), Дано все така ни давате!? То, че давате на всеки е ясно на цяла България, но щом и на Локото вече давате, значи сте стигнали дъното отдавна! Дерзайте нещастници!
+3
 
 
Жълти селяни, копайте си нивите, гледайте си прасенцата, разхождайте си потниците и джапанките на къра и не се занимавайте с Пловдив и отбора му Локомотив....дет се вика Красота, Вяра и Ожболт с петичка....!
+2
 
 
Крушарски,От втори и трети кръг имаш поне 500 000 евра от уефа,ТВ.права,реклама и тн.....разходите сигурно девет пъти по малко....та само от билети втори кръг имаш 10 000 х 10 лв.=100 000 лв. За трети кръг срещу Английски отбор,Аинтрахт или арис примерно, са двойно=пълен стадион и пореден жълт кошмар!!!
-3
 
 
Ботев не игра на финала. Защо, това е друг въпрос. Скоро ще се разбере. Факт е, че бяха заложени милиони евро в полза на Ботев, а отборът не игра така, както е показвал, че може. И приказките, колко голям треньор е боснякът и как са ни надиграли, минават само пред децата в детската градина.
0
 
 
Аве жълти плъхове какво сте се загрижели за нас дали ще паднем или ще бием.....важното е че гледахте като насрани в София и не знаехте на Земята ли сте или на Плутон.....това густо ще се предава от поколение на поколение как сме ва изпраскали в дербито на дербитата в мача на мачовете във финала на финалите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: