ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Атомното нападение на Локо отново избухна
Автор: Стойчо Генов 21:47 / 30.09.2019Коментари (5)9846
Локомотив Пловдив отново демонстрира атомно нападение и победи Витоша (Бистрица) с 3:2 като гост в мач от 11-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Бистрица, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Диниш Алмейда (33), Георги Илиев (53) и Димитър Илиев (66-дузпа) се разписаха за пловдивчани. Атанас Кабов и Венци Бонев вкараха за "тигрите".

По този начин възпитаниците на треньора Бруно Акрапович останаха на трето място във временното класиране, но вече с актив от 23 точки и най-резултатна атака в шампионата (27 отбелязани гола).

Освен това "смърфовете" вкарват по 3 гола в четвърти пореден мач (3 от първенството и един за Купата на България).

Не бяха изминали и 10 минути от двубоя, а черно-белите пропуснаха 3 чисти ситуации за отбелязване на гол. Първата бе в 7-ата минута, когато Бирсент Карагарен проби добре отдясно и върна назад към Умарбаев. Таджикът овладя и шутира с левия крак от границата на наказателното поле, но бившият "смърф" Кристиян Кацарев изби в корнер.

Малко след това вратарят на домакините се намеси при удар на Ален Ожболт, а отбитата топка бе посрещната от Георги Илиев. След неговия шут обаче Румен Гьонов изби от самата голлиния.

Секунди след това капитанът Димитър Илиев засече с глава, но топката мина на сантиметри от гредата в аут.

Така се стигна до 33-ата минута, когато логичното се случи и Локомотив откри резултата. Георги Илиев получи топката по десния фланг и почти от тъчлинията я центрира в наказателното поле. Там португалецът Диниш Алмейда изпревари Лъчезар Котев и засече с глава в мрежата за 0:1. Това бе трети гол за защитника в официален мач за черно-белите - два за първенство и един за Купата на България.

В 53-ата минута "смърфовете" удвоиха преднината си след страхотно изпълнение на Георги Илиев. Шампионът от 2004 година овладя в наказателното поле с гръб към вратаря избита от защитник на Витоша топка и със странична ножица с левия крак я прати в мрежата за 0:2.

Само минута по-късно пловдивчанинът Атанас Кабов върна надеждите на домакините с красив гол от 20-ина метра за 1:2.

Интригата в двубоя приключи в 65-ата минута, когато реферът Георги Давидов отсъди дузпа за Локомотив. Тя бе спечелена от Бирсент Карагарен, който бе съборен почти на аутлинията от Атанас Кабов. Зад топката застана Димитър Илиев, който хладнокръвно отбеляза за 1:3. Това бе гол №6 за капитана на черно-белите в първенството, с който той се изравни с Бирсент Карагарен.

Буквално в последната секунда игралият преди много години в Локо (Пд) Венци Бонев засече с глава центриране от корнер за окончателното 2:3.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Дейвид Малембана, Диниш Алмейда, Стивън ЕзеМилош Петрович, Парвиз Умарбаев (64- Петър Витанов), Йосип Томашевич, Бирсент КарагаренДимитър ИлиевГеорги Илиев (82- Момчил Цветанов), Ален Ожболт (75- Анте Аралица).

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 30.09.2019 г.
+1
 
 
Честита победа машини! Имаме голям колектив,отбора играе като една машина,подкрепят се във всяка точка на терена.Браво момчета,само Локо и само напред и нагоре!
+1
 
 
Донякъде подкрепям критиките на колегите отдолу, но Езе и Луков спасиха по едно 110%-тово положение за гол в нашата врата!Не забравяйте и няколкото феноменални спасявания на вратаря на Кацарев, които допринесоха за драматичния резултат!Убедително по-добрият отбор бяхме ние и най-важното бяха 3-те точки!Следва още по-труден мач. В същност лесен такъв няма да има до края!САМО ЛОКО и честита победа на всички пловдивчани!
+1
 
 
Хубава игра.Нападението е страхотно но много грешки в защита.това е отпускане в края на мача.
+2
 
 
Езето толкова си може, но Луков трябва да си почине малко, да свали 4-5 килца и малко да се концентрира, понеже няма спасена топка от средна и къса дистанция.
на 30.09.2019 г.
+3
 
 
Видя се че Луков и Езе не са за този отбор.Езе с неубедителна(слаба)игра и Луков с фрапиращи грешки(двата гола са негова заслуга).Ако Акрапович не вземе мерки,ще продължаваме да треперим до последната минута всеки път.Иначе в нападение нямаме грешка
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: