ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Този Локомотив радва окото! Класика и "суха" мрежа за най-резултатния тим в елита!
Автор: Стойчо Генов 19:36 / 22.09.2019Коментари (11)12123
Георги Илиев блесна с гол и асистенция при победата над Берое с 3:0
Локомотив Пловдив изигра поредния си силен и резултатен двубой. Черно-белите удариха Берое с 3:0 в регионалното дерби от 10-ия кръг на Първа лига, което се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Георги Илиев (28), Бирсент Карагарен (39) и Ален Ожболт (85) бяха точни за домакините.

По този начин възпитаниците на треньора Бруно Акрапович имат вече актив от 20 точки и отново са на трето място във временното класиране. Пловдивчани постигнаха своята шеста победа от началото на сезона, а освен това спряха негативната  серия от 9 поредни шампионатни двубоя без "суха" мрежа. В същото време "смърфовете" отново са най-резултатният тим в елита с 24 отбелязани гола.

Локо можеше да открие резултата още в 5-ата минута. Георги Илиев финтира играч на Берое пред наказателното поле и бе препънат. Потърпевшият сам изпълни отсъдения фаул, като топката прехвърли стената, но рикошира в гредата.

Десет минути по-късно Александър Василев центрира към точката за изпълнение на дузпа, където Йосипович засече с глава в мрежата. Попадението обаче бе отменено заради засада на играча в зелено, каквато имаше.

Черно-белите откриха резултата в 28-ата минута след неуспешен опит на Ибрахима Конте да изнесе топката. Пасът му бе пресечен, след което Димитър Илиев напредна отдясно и центрира по земя към пеналта. Там Ален Ожболт не успя да стигне до топката, но това направи връхлитащият Георги Илиев, който засече с крак на празна врата за 1:0.

В 39-ата минута "смърфовете" удвоиха преднината си. Атаката започна от Парвиз Умарбаев, който намери Георги Илиев. Ветеранът задържа топката уверено и изчака включването на Бирсент Карагарен. Последва пас към него и крилото с премерен удар с десния крак вкара за 2:0. Това бе гол №6 за Карагарен от началото на сезона, с което той еднолично стана най-резултатният футболист на Локомотив.

След почивката домакините владееха спокойно топката и не оставиха много възможности на беройци да ги затруднят. Така се стигна до 85-ата минута, когато след перфектна контра Локо направи преднината си класическа. Диниш Алмейда овладя и напредна през центъра. Последва чудесен пас към Ален Ожболт, който бе изведен сам срещу Душан Перниш. Нападателят не допусна да бъде догонен и технично прехвърли вратаря за 3:0.

Секунди преди последния сигнал Един Бахтич подаде към Ален Ожболт, който вкара топката в мрежата, но попадението бе отменено заради засада.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Диниш Алмейда, Давид Малембана, Стивън Езе, Йосип Томашевич, Бирсент Карагарен (87- Момчил Цветанов), Парвиз Умарбаев (63- Милош Петрович), Петър Витанов, Димитър Илиев, Георги Илиев (83- Един Бахтич), Ален Ожболт.

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Малко за разведраване на обстановката сред феновете на Ботев:След поредният злополучен мач на Ботефъ в петък срещу Ч море, група отчаяни фенове в събота запалили коли и мотори и отпрашили към с. Светулка за да се срещнат с известният гадател и предсказател бай Стайко скенера. Към обяд те пристигнали зрелищно в селото като при това успели да изплашат до смърт две баби и три магарета..На въпроса на феновете " Кога все пак отборът на Ботев ще успее да победи някого бай Стайко с досада отвърнал: " Когато на коча му паднат мъд@те"След като този отговор не ги удовлетворил, те поели към село Търкулибуркан, където врачувала и пророкувала известната магьосница Фатма Розата. Те я попитали каква е съдбата на Ботевь. Тя ги накарала да и доведат една овца, една свиня и една патка. Нямало как - жълтите фенуи отворили оборите и докарали нужния добитък. Гледачката Фатма Розата ги строила пред тях и казала: Сега те ще ви кажат съдбата на Ботевь. Овцата казала: Бееее, свинята казала: Гру, патката казала: ПаЕ това е съдбата на Ботевь - Бе Гру Па :))))
+2
 
 
Честита поредна победа, локомотивци. Класа, стил, офанзивен футбол, достойни сме за топ 3. Лудогорец направиха в последния момент доста силна селекция. Тази година ще е страшно трудно да се преборим с тях за първото място, но докато имаме шенс, трябва да се борим. Този Локомотив е наслада за окото и душата, да се гледа, просто фантастика.
+5
 
 
Ами да жулним по две три водчици и някоя биричка.....густо майна Филибето.
+6
 
 
Браво! Като се остави треньора да работи на спокойствие и резултатите не закъсняват!
0
 
 
Честита победа пловдивчани! Гордея се с моя Локомотив!
на 22.09.2019 г.
+6
 
 
Честита победа машини! Само Локо и само напред и нагоре!
0
 
 
Честит Празник на всички Българи и жалко,че Пловдив не бе избран за Столица на България! Браво чудесна игра в атака и защита,заслужена победа!Само Локоооо!!!
0
 
 
Браво момчета страхотни сте.Крушарски каза че ще видим един друг Локомотив и наистина се случи.,Само Локо ПД.
0
 
 
Браво на Локомотив!Този отбор радва окото и е готов за тройката!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: