ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Дали плащам на играчите? Това си е мой проблем, аванта не пускам на никого!
Автор: Стойчо Генов 09:18 / 22.05.2020Коментари (3)4541
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви в типичния си стил, че тимът му все още не се е пробудил от зимния си сън.

"Локомотив е в спяща ситуация. Още сме в зимен сън. Като започнем да играем, ще видите какво ще стане. Видяхте в Германия колко контузени има на старта. При нас няма да е по-различно, с изключение на няколко отбора, които са тренирали. Ако излязат двама болни и какво правим? Кой може да гарантира, че шампионатът ще завърши? Ние сме готови и за битката за купата, и за първенството. Сега ще играем без публика. Ние сме си или втори, или трети. Купата ще я борим до последно, няма да я дадем толкова лесно. А дали ще платя, или няма да платя на играчите, си е мой проблем. Най-важното е, че сложих ред в къщата. Имам си бащица треньор, който като каже "А", и всички почват да редят азбуката. И на мен ми доставя удоволствие да ги гледам как дрънкат отборите наред", каза бизнесменът пред БНТ.

За това кое го е накарало да купи от билетите на Левски за концерта на 24 май по повод 106-ата годишнина, той заяви:

"Срещна ме Тити и ми предложи да купя билети. Какво, да му откажа ли?! Това е един жест. На човек се помага, когато е в беда. А ние, българите, сме свикнали с приказката за Нане и Вуте. Трябва най-накрая да погледнем трезво и да тръгнем нанякъде. Дал Делян Пеевски пари, ами и на мен да ми даде и аз ще ги взема. Аз също винаги съм готов, стига да мога, да помагам. Затова съм навсякъде гонен и навсякъде приет. Аванта не съм пускал на никого. В спорта има спортсменство. Аз им помагам на Левски, но и сега ще ги бием за купата. Нещата имат две гледни точки, че имат нужда да им се помогне, а другата е, че ще играем мъжки и ще ги бием. Какъв е проблемът?", заяви в типичния си стил собственикът на Локомотив Пловдив.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Проблема е цхе ти ныамасх работа с това какво става в Левски. Ти си гледаы своыат отбор. Ныакоы друг да е изыавил йелание да им помогне? Ти единствен се намери. Сиракон, Мираков и всицхките им там легенди имат достатацхно пари. Нека помогнат на бивсхиыат си отбор. Тебе какво те засыага какво става в цхуйдиыат двор?
-2
 
 
Крушарски така си решил и си го направил С твоите пари боравиш ти .Не им давай отчет.
+3
 
 
Ще видим като си поръчат съдии за предстоящите мачове и ни лазят по нервите и какво ще реве тогава Тити.Както Пирин ,Ботев и ЦСКА , а и ние колко зле бяхме ,всички си изживяха мъката без реване и без обществено внимание.Сега да им дават пари за да купуват скъпи чужденци ,съдии,БФС и т.н далвери.Ами и на Бусманци да дадат 100мил. и те ще стават шампиони или поне вице шампиони.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: