ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Първа домакинска загуба за Локо от началото на сезона
Автор: Стойчо Генов 20:38 / 20.06.2020Коментари (6)6084
Локомотив Пловдив загуби от Славия с 0:1 в мач от 27-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Срещата бе първа за черно-белите в плейофите от първата шестица. Радослав Кирилов (76) бе точен за гостите.

С поражението възпитаниците на треньора Бруно Акрапович останаха с актив от 50 точки, но вече са на 4-то място във временното класиране. Това бе и първа домакинска загуба за пловдивчани от началото на сезона.

Първият шанс за гол дойде след четвърт час игра. Парвиз Умарбаев центрира от корнер в пеналта, където Анте Аралица отклони топката с глава. Тя попадна право на левия крак на Лукас Масоеро, който шутира с левия крак от 7-8 метра, но в гредата.

Малко след това отново аржентинският централен защитник опита да обстрелва вратата, но също не уцели.

Славия имаше чудесна възможност да открие резултата към края на полувремето. Йомов проби отдясно и центрира на далечна греда към Галин Иванов. Той бе в чиста позиция и шутира, но Мартин Луков спаси отбора си от сигурен гол.

В началото на втората част над стадиона се изля проливен дъжд, а още в първите минути "смърфовете" сътвориха поредния си пропуск в мача. Анте Аралица навърза последователно трима бранители на Славия и се озова на стрелкова позиция. Последва силен шут с десния крак, но много неточно в аут.

В 60-ата минута Анте Аралица шокиращо повтори пропуска си почти от идентична позиция. Хърватинът бе изведен чудесно от Димитър Илиев, финтира технично Емил Виячки и точно когато се озова сам срещу вратаря, стреля с десния крак 10 метра встрани от вратата.

Четвърт час преди края Славия откри резултата. Диниш Алмейда загуби топката пред своята врата и тя попадна в Радослав Кирилов. Той финтира Акинсола, озова се в отлична позиция и шутира по земя покрай Мартин Луков за 0:1.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Диниш Алмейда, Лукас Масоеро, Акинсола Акиниеми (82- Кенан Муслимович), Йосип Томашевич (71- Момчил Цветанов), Бирсент Карагарен, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев (76- Миховил Клапан), Лукас Салинас (71- Доминик Малонга), Димитър Илиев, Анте Аралица.

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Взехме истински нападател Малонга,а ни тровиш нервите с Аралица....Салинас е най-добрия натерена втори мач го вадиш 15 минути преди края на мача...Биската нямаше въздух последните 20 минути и не даде един верен пас на Малонга.. Анте трябва да помоли Зума да му обясни с коя част на ходилото се рита топката за да се завърти и влезе в горния ъгъл...Два удара от дузпа в тъч!
0
 
 
Добра игра и себераздаване на целия отбор, за пореден път. Мъжка битка, която не всеки път мож да се печели. Митко и Умарбаев не бяха на нивото от което ги знаем в този мач. Бруно се опита да освежи отбора, но за мен изкара най-добрите Салинас, Томашевич и Умарбаев. След многото пропуски, допуснахме грешка и гол. Като не вкарваш ще ти вкарат. Нищо не е загубено за 2-3 място. Гледаме напред. Заслужаваме да сме в тройката. Славия ги спаси ръгането и късмета. Имаме 17 удара към вратата на Славия, 5 от които точни…..късмет.
+2
 
 
Крюшо?! Фатмаците, които натискаш да са титуляри обезсмислят целия успех на отбора. Ераносян учтиво ви го подсказва втора година: Да налагате яловите си “любимци” е подигравка с клуба.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 20.06.2020 г.
0
 
 
Продаден мач, вън Крушатата , продажник , няма пари да издържа клуба , вън боклук селски. Да са връща Коко и да ги почвами .Язък за лига европа . изпуснахми я .саде Локо
0
 
 
Антето е голямо футболерче ,голаджия от класа
0
 
 
Много пропуски и ни наказаха.Лошо ,че е срещу Славия.Мача на истината е с Левски.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: