ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Локо отново скочиха срещу (не)уважаемия кмет
Автор: Стойчо Генов 09:22 / 19.05.2020Коментари (30)6944
©
Фенове на Локомотив Пловдив отново изразиха несъгласието си с поредна идея на кмета на града Здравко Димитров - Зико. "Черно-белите" запалянковци смятат, че той опитва "тихомълком и по терлици" да прекарва идеи, които обслужват частни интереси. Става въпрос за признанието на Зико, че общината ще инвестира средства за изграждането на многоетажен паркинг на улица "Варшава", който да има топла връзка със стадион "Христо Ботев".

От фракцията "Бригада Пловдив" публикуваха гневна декларация на официалната си страница във Фейсбук.

Plovdiv24.bg представя на читателите си текста на "черно-белите" запалянковци без редакторска намеса: 

"Пир по време на чума“

(НЕ)Уважаеми г-н Здравко Димитров, след като внимателно изслушахме брифинга, в който говорихте за стадионите, забелязваме нещо много интересно и ще се наложи да го подчертаем, защото за всичките тези месеци, в които ви напомняхме, че в Пловдив се работи за общото благо на всички в града, вие отново показахте частна привързаност.

Как за толкова много време не разбрахте, че протестите на пловдивчани са свързани с това да има справедливост и равнопоставеност за всички в града ни?! Хора умират всеки ден заради вирус, който тормози цял свят, а (не)уважаемия, Здравко Димитров, прекарва тихомълком и по терлици идеи за паркинги, които да обслужват частни интереси. Защо не започнете да говорите за състоянието на Клиниката по инфекциозни болести към УМБАЛ "Свети Георги“ ЕАД, защото това място и хората работещи в него, са героите на 21-и век, спасили стотици животи през изминалите няколко месеца... Да, забравихме, не ви интересува хората в Пловдив да бъдат спасени от COVID-19(12), вие отново взимате решения като фен, а не като човек, управляващ хилядолетния ни град.

Нашата борба продължава и призоваваме всеки, който може, да дари средства за инициативата “Пловдив срещу COVID-19".

https://bg.helpkarma.com/cam…/plovediv-sreshtu-sovid-19-1355
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Всичките кметове на Пловдив от 1912г. насам са ботевисти!
+2
 
 
Браво, Зико!!! Пак ги пусна мангалите по пързалката. Пак декларации. Пак им даде тема по която да умуват на "Скобелева майка". Така се прави, кмете!!! Потници вмирисани, какво стана с предната декларация и оплакването до Прокуратурата (и до Арменския поп), че Общината си взе обратно стадиона в който БОТЕВ беше инвестирал над 10 млн.лв.???
+2
 
 
Джуджета мегаломани,осрахте тавана.Паркинга ще е общински и ще се ползва от всички,а приходите ще отиват в общината.Дори и по време на мач.Вие също ще го ползвате идвайки от етническите квартали.Само търсите повод да напомняте за себе си.
+4
 
 
В този коментар е казано точно и ясно: "Абе палячо, най-модерната ДЮШ и тренировъчна база в България вие ли ни я направихте? Въпросът е вие какво сте направили за толкова години на ОБЩИНСКИЯ СТАДИОН в Лаута??? Кои сте вие, че да казвате копче, цип, кройка, шев? Кои сте вие, решаваме НИЕ, не го ли разбрахте това бе, малцинство? Пак покрай нас намазахте пари, а какво стана с равноправието??? 27 > 15, но повечето от вас нямате и основно образование и няма как да го знаете. За да има Категория 4, Колежа трябва да има съответен брой паркоместа, но площта до стадиона е чисто физически недостатъчна, за това е нужен многоетажен паркинг. Този паркинг ЩЕ СЕ ПОЛЗВА ДОРИ КОГАТО НЯМА МАЧОВЕ ОТ ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ СВОБОДНО, а приходите от него ще отиват в Община Пловдив! С кое тук не сте съгласни бе, подлезурковци? Нали сте големи "пловдивчани"??? Какво по-хубаво от общински многоетажен паркинг до Центъра, за да не паркират по тротоари и зелени площи??? "
+5
 
 
А декларация за 100-те милиона кредит, който искат говедата КОГА?! Всъщност забравих, че вие сте просто едни евтини и лицемерни к**ви.
+3
 
 
А декларация за 100-те милиона кредит на Левски КОГА?! Жалки сте, цигани ЛИЦЕМЕРНИ.
-2
 
 
За паркинга да вземът в предвид и места за тракторити и каруцити с които идвами многохилядни от околнити села и най вечи любимият изгревбойс клуб
-3
 
 
Ний сми горди наследници на АФД Тракия.Можи да сми фатмаци ама се сми околу килипира като шопскити говедъ и прасета де саму Ботев
+3
 
 
Извънредното положение свърши, а вие пак сте си същите мърши. Ще ви го казвам цял живот - омразата ще ви погуби, мишки.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: