ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски "избухна" на първата тренировка на носителите на Купата
Автор: Стойчо Генов 10:28 / 05.06.2019Коментари (30)13671
Футболистите на Локомотив Пловдив се събраха на "Лаута" днес след кратка лятна почивка, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Както вече съобщихме, "черно-белите" започват подготовка за новия сезон. На стадиона е и собственикът на отбора Христо Крушарски. Ето какво сподели пред журналисти той:

"Очаквам добро представяне. Има си хора, които се занимават със селекцията, аз съм само от страната на булката. Целите са ясни - първата шестица или Купата, няма друго положение. Разделихме се с няколко футболисти, но това е съвсем нормално нещо.

На някои им свършват договорите, други поискаха по-дълги договори - като Везалов например, на когото бе предложен контракт за една година, но той отказа. Яко им дупе на играчите - това им казах в съблекалнята. За участието ни в Лига Европа бях сложен на пързалката и сега трябва да олекна с около 100 000 лева за това удоволствие.

Надявам се обаче да направим поне два мача тук в Пловдив, което ще възстанови част от загубите. Вече започнах да плащам. Тук нещата ще станат за първия мач в Лига Европа, който ще е в Пловдив. Евентуално, ако се паднем с Манчестър, ще изберем националния стадион. Но тук правим съоръжение със 7000 седящи места и ще е добре. Иначе Манчестър нямат никакъв шанс срещу нас. Помните какво направи навремето ЦСКА - и с Нотингам, и с Ливърпул, и с Аякс. Моята дъщеря е зачената на мача ЦСКА - Нотингам. Толкова сме непредвидими, че можем да ги шашнем във всеки един момент".

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Абе, тия неподвластните никУмУ никУга нямаше ли да го гонят тоя по едно време? То не бяха плакати, бойкоти, заплахи?
+1
 
 
Крушарски си ги приказва едни и май много ядосва някои хора.Така и каза на Ботеу бием ви и купата е черно -бяла
на 05.06.2019 г.
0
 
 
Всеки средно интелигентен знае ,че Крушарски си ги плещи по интервюта ей така за единия му кеф,майтап да става. А който не го разбира си е негова работа. Не знам защо в нашите теми се пише и от фенове на другия отбор,много сме ви важни ей,Поздрав от Ожболт с пета :). Само Локо и само напред и нагоре!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 05.06.2019 г.
-1
 
 
тва зае*и, ами кажи от къде ше намерим 2000 мангала за новите седалки!
-1
 
 
Рекордьорите по бързо напускане на стадион - да не коментират.Гледайте си вашия треньор, президент, отбор, стадион и т.н.Какво казал, какво не казал... Каквото иска - това ще си казва.
+2
 
 
"Аз съм от страната на булката"??? Тото-локо-ку**ите кога станаха булката... До скоро бяха просто цигани, вече са малката булка - индийска класика...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 05.06.2019 г.
-3
 
 
а е кво го коментирате бай ви Крошарски - знаем си го каква тънка прежда е , цепи стотинката на 2 , а и отделнно е селски комплексар. ама добре чи го има и него и бат зуме
+2
 
 
Жълтури, само да ви питам, кой победи на финала за купата на България на 15.05?Какво стана с уж най-силно играещият ваш отбор? Какво стана с Белия, нИделИфф, Кайзер....Локото са трагедия. А вие? Локото взеха купата, а за вас остана супата! Айде у лево провинциалисти.
на 05.06.2019 г.
-1
 
 
Прост, по-прост, най-прост, крушарски е те това е новата превъзходна степен.
+1
 
 
Айде жълтите у лево,вие с кой се паднахте в ЛЕ...А забравих Ожблот ви изхвърли и уволнихте тренерите...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: