ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Наглост, цензура или нещо друго? Кой се уплаши от отменените голове за Локо?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:36 / 04.07.2019Коментари (38)19233
Странни неща се случиха около телевизионното излъчване на снощния финал за Суперкупата на България между Лудогорец и Локомотив Пловдив, завършил 2:0 за тима от Разград. Двубоят бе предаван пряко от Диема спорт, като единствено тази телевизия има право да показва след това с логото си репортаж от срещата.

Проблемът е, че въпросният репортаж бе така монтиран, че в него НЕ ПОПАДНАХА трите момента, в които топката влезе във вратата на Лудогорец след изстрели на черно-белите. В две от тези ситуации головете бяха отменени заради засади (каквито имаше). При третата обаче бе отсъдена игра с ръка на Бирсент Карагарен, което бе изключително съмнително решение на главния съдия Ивайло Стоянов - Сватбата.

И тук идва въпросът: Как така екипът на телевизията, собственост на Кирил Домусчиев, прецени да не включи тези 3 ситуации в репортажа си, който е с продължителност 7,43 минути? Това не е ли цензура? Или може би наглост? Или просто страх от големия бащица да не издърпа ушите на някой от журналистите, усъмнил се в редовността на отменените голове? Или може би липса на професионализъм?

Със сигурност това е ГОЛЯМ СРАМ!!!

Вижте по-долу разпространения от Диема спорт репортаж от мача и преценете дали правилно са подбрани интересните моменти в него!

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това да не ви е Ботев да млати Лудогорец за суперкупата. Друг отбор няма шанс, още по-малко почти изпадащи от А група тимчета.
на 05.07.2019 г.
0
 
 
Абе ей буфери нещастни. Нищо друго не ме яд а само че ви биха с 2:0. След 3-та минута до която Лудите ви шибнаха гол и изтърваха още 2 чисти мислех че ше си получите заслуженото 4-5 парцала. Да ама не, просто след първия хората спряха да играят, точно както ние през целия финален мач за купата/необяснимо за всеки разбиращ от футбол/, и вие простите буфери пак се помислихте че сте отбор който няма да има проблем даже и срещу Ман Ю/Справка откачения ви собственик/. Не мислите ли че това са смешни и налудничави приказки граничещи с шизофрения. Как може да паднеш 0:2 и да твърдиш че си бил по-добрия а? Замислете се.Ако си по-добър според баба Пена вкарваш даже и половин гол пвече
+1
 
 
Както се казва който плаща той си поръчва музиката.Момчетата играха добре и разбира се съдията си свърши работата.Идва ЛЕ и там е истината.
+1
 
 
Този мач е типичен, как като си по-мотивиран, заличаваш разликата в класите. Лудогорец бързо поведоха и още повече си повярваха!
+3
 
 
Голът който бе отменен в края на полувремето за засада всъщно си е доста редовен поне според обясненията на Боби Борисов от ДИЕМАТА където обясняваше защо няколко гола на Ман Сити от английското първенство са редовни.Според неговите твърдения след като футболиста на Лудогорец който нескупосъно се опитва да подаде на свой този от Локо ПД вече не е в засада и ситуацията си е 100 % редовна. Справка : едно от студията на диема в края на сезона въвъ Висшата лига.
-2
 
 
Кви отменени голове бе? Първия "отменен " гол бе от явна засада-много добре се видя.Втория-съдия бе свирил вече и вратаря на помаците не се напъна да плонжира.Помаците просто играха ходом,а цинганетата нещо много си повярваха.Айде по-спокойно- чичо Венци ви чака с любов да направите пак въргележката..
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 04.07.2019 г.
-2
 
 
Малцинство са гледали мача преекспонирани, затова им се струва, че много добре са играли. Всъщност, ясно си личеше, че горските играха без усилия и спокойно си взеха мача. Това, ча направихте 3-4 атаки не ви прави много добри. Айде, свалете розовите очила. Половината отбор са ви пълни дупки, вие си ги знаете кои са.
+3
 
 
Само ЛОКО и спирам да плащам за тъпата ДИЕМА!!! Да си я гледат ЛАИНОГОРЦИ, всички видяха в реално време кой е по добрия отбор.
+1
 
 
Този мач, нямаше как да бъде спечелен от по-добрият отбор на терена! Той беше Локомотив Пловдив! Генералните спонсори на властта, БФС и телевизията предаваща мача бяха взели мерки и резонно спечелиха. След броени дни обаче започват мачовете им извън България и там братята домуси нямат шанс! Всичко си има край и мотанта от Разград скоро ще свърши сили и ще изчезне! ... Важното е, че Локомотив Пловдив показа добра и смислена игра, а ние феновете му сме горди от видяното и затова не спряхме да подкрепяме отбора! Локомотив отново е жив, а от това по-важно няма!
+6
 
 
Буферите играха много добре срещу Лудогорец, спор няма. Засади при отменените голове имаше на 100%, голът на Карагерен е по-скоро редовен, отколкото нередовен. Личи си, че Лудогорец с всичките нови играчи още не са се сработили, отзад са гола вода и ще берат големи ядове поне в началото на сезона. За мен буферите ги надиграха физически и ако вместо Аралица играеше Камбуров, щяха да си ги бият спокойно. Друг е въпросът, че това май беше върхът на възможностите им, докато Лудогорец играха на 40%-50% от възможностите си.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: