ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Напук на коронавируса! Локо почна тренировки, на Лаута спазват стриктни мерки!
Автор: Стойчо Генов 12:28 / 04.04.2020Коментари (15)6903
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив поднови тренировките на Лаута въпреки коронавирус пандемията. Новината разкри аржентинецът Лукас Масоеро в интервю за местното издание "Овасион 90“.

"Днес (б.р. интервюто е взето вчера, 3 април) започнахме да тренираме на групи по четирима човека с по един треньор. Преобличаме се в съблекалнята, но футболистите сме много отдалечени един от друг. Различно е, но в това отношение клубът ни влезе в положение и най-вече ни помогна психологически да не сме сами“, започна разказа си Масоеро пред аржентински журналист.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че доста европейски клубове в момента тренират по този начин, а от германския Шалке 04 дори публикуваха снимки.

"Вече сме в карантина от близо 4 седмици. Истината е, че се отегчихме максимално и очакваме някакво решение за първенството – не се знае кога ще завърши сегашният сезон, кога ще започне следващият“, добави аржентинецът. Той е сам в Пловдив, но призна, че е най-близък с друг чужденец в отбора.

"Имаме португалец в отбора (б. а. – Диниш Алмейда) и с него общувам най-много, тъй като той говори добре испански, защото е играл там“, добави Масоеро.

"Най-трудното в момента е изолацията, защото съм свикнал да споделям съблекалнята с 20 човека и да пия кафе с някои от тях. С говорещите португалски се събираме да тренираме заедно, като взимаме необходимите мерки и спазваме нужната дистанция“, разказва защитникът. (б.р. Освен Диниш Алмейда, Масоеро най-вероятно има предвид бразилците Уирис Густаво и Лукас Салинас, който е с испански паспорт и също владее испански език перфектно).

"Що се отнася до футбола, имаме система на игра в отбора и я спазваме много стриктно. Не я сменяме от един мач за друг. Анализираме играта на съперника, но ние се придържаме към нашата система. Повечето отбори тук играят 4-3-3, а ние използваме 3-5-2, което ни носи резултати“, смята аржентинският защитник на Локо.

"При адаптацията ми тук най-трудно ми беше общуването със съотборниците ми, защото те трябваше да свикнат с мен, тъй като не исках аз да се променям. Сега всички са станали малко латиноамериканци“, казва през смях Масоеро.

"Подходих с нужното уважение и научих достатъчно български, но когато пристигнах се оправях само с английски и дори и до днес го използвам, защото се чувствам по-сигурен. С новите попълнения също говорим английски, защото истината е, че българският е странен и много труден език“, смята южноамериканецът.

"Трябва да осъзнаем добре световната ситуацията, в която живеем и това, което се случва, не е шега. Трябва да се грижим повече един за друг и да приемем мерките на правителствата, каквото и да ни струва това. Ако спазваме карантината, ще излезем по-бързо и ще се върнем по терените“, завършва интервюто си Лукас Масоеро.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Ясна е картинката.Сигурно психоложките са причината за подготовката.Евала
-1
 
 
Още едно доказателство,че държавата не може и не иска да се справи с циганския проблем!Въпреки,че щяха за затварят гетото -ей ги-тия изпълзяли и-на тренировка уж-вижте ни кви сме професионалисти,вижте ни кви сме велики.Най-продажния отбор,посрещан на всички стадиони у нас с един и същи викове-ци-га-ни!Ние,пловдивчани,дори и теоретично да грешим-хората в България Не грешат! Иза кво се напрягате и тичате-нали с чичо Венци сте най-продажните...
-2
 
 
Тъпите селски пръчки, дето се мислят за футболяги, мама ви де**а циганска, много е важно се едно да тренирате, че вие и стренировки пак няма да ставате за нищо, тъпи чалгари
-2
 
 
селски плоски тикви...карантината е задължителна и неспазването и се инкриминира
0
 
 
Хубаво е да се раздвижите.Това с вируса взе да става вече досадно.Вече ви казах да ще умрат хора но това е закона на природата.Един умира друг се ражда.Вижте само как го е създала природата да запази децата .Майната му ,че ще си отидем някой друг старец.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: