ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Злощастна загуба на Локо срещу ЦСКА, Сватбата също помогна
Автор: Стойчо Генов 22:21 / 09.07.2020Коментари (53)11231
©
Силно редуцираният откъм основни футболисти отбор на Локомотив Пловдив загуби злощастно с 1:2 от ЦСКА-София в мач от 30-ия кръг на Първа лига, който се игра пред празните трибуни на стадиона в Лаута. Двубоят бе и последен домакински за черно-белите през настоящия сезон.

Лукас Салинас (60) се разписа за пловдивчани. Тиаго (80-дузпа) и Али Соу (90+5) бяха точни за гостите.

Заради пандемията от COVID-19 от състава на "смърфовете" липсваха 9 футболисти.

Поражението бе четвърто поред за пловдивчани, които останаха с актив от 50 точки. В последния за сезона кръг възпитаниците на Бруно Акрапович гостуват на Левски в неделя от 21 часа.

ЦСКА стигна до голова ситуация още във 2-ата минута. Алмейда не успя да играе добре с глава и топката стигна до Али Соу. Той шутира, но капитанът Мартин Луков се справи.

Десетина минути Лукас Салинас опита далечен удар, но неточно. Малко след това Тиаго шутира от воле от 20-ина метра, при което топката удари напречната греда и след това бе уловена от Мартин Луков.

В 28-ата минута Локо също бе близо до отбелязване на гол. Лукас Салинас направи продължителен рейд през центъра на терена и стреля силно по земя, но вратарят Бусато изби в корнер.

В 60-ата минута пловдивчани откриха резултата, като това стана след груба грешка на съперника. Вратарят Бусато подаде към Петър Занев, който опита да му върне, но сбърка. Лукас Салинас се възползва от подаръка и с левия крак я прати в мрежата за 1:0. Това бе второ попадение за бразилеца с испански паспорт, като първото бе отново срещу ЦСКА, но на стадион "Българска армия".

Малко след откриването на резултата Локо можеше да удвои. Малонга отправи силен шут, при който топката удари ръката на защитник от ЦСКА и излезе в корнер.

В 80-ата минута Тиаго изравни резултата от спорна дузпа. Тя бе отсъдена, след като Петър Витанов закъсня с един шпагат и търсещият контакт с него Кристиян Малинов падна в наказателното поле.

Четири минути преди края съдийската бригада удари здраво рамо на ЦСКА. Малонга бе изведен зад отбраната на гостите и подаде към Валентино Пулиезе, който прати топката в мрежата. Реферът Ивайло Стоянов - Сватбата обаче отмени гола заради засада на Малонга, каквато не съществуваше.

В 95-ата минута Ахмед Ахмедов изведе Али Соу в наказателното поле и той със силен шут прати топката в мрежата, въпреки че преди това тя срещна ръцете на Мартин Луков - 1:2.

Локо игра в състав:

Мартин Луков (капитан), Дейвид Малембана, Акинсола Акиниеми, Лукас Масоеро, Петър Витанов, Валентино Пулиезе (87- Даниел Димитров), Йосип Томашевич, Николай Николаев, Лукас Салинас (90+4- Петър Петров), Доминик Малонга, Диниш Алмейда.

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Жълтите пайтаци изпаднаха в оргазъм заради това, че вторият състав на Локомотив загуби от Сватбата. Абе, мишлета, имате нов спонсор, обещал е за всеки мач кремвирш с питка, имате мач срещу юношите на Черно Море, който ако не спечелите, наистина ще станете за смях. Нашите футболисти си свършиха работата, макар и не на 100%. Притеснявайте се за жалкото си отборче!
-2
 
 
Щяха да стават втори или трети, да бият всички наред, да мелят, да мачкат, а те от пет мача имат един гол вкаран. Смяяяяяях, много смях, който ви хване и забавлява с вас, буфери нещастни.
+4
 
 
Мач, с който Локомотивци само могат да се гордеят! След спечелването на поредната купа, мачове като снощния бяха само контролни срещи. Въпреки това обаче играхме учудващо добре и този път категорично надиграхме Литекс, въпреки многото отсъстващи играчи. БГ реалността и клакьорското съдийство си казаха думата и....така. Всички сме горди с любимия Локомотив! Този отбор пренаписа историята завинаги!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
Голям Локомотив. Догодина шампиони. С 8 резерви разпорихме Литекс софия.
-5
 
 
играхми за нащи любовници от Герена ама са посрахми
+5
 
 
Точно такива боклуци като Сватбата правят Локо симпатичен! И не, не съм фен на Локомотив. На другия съм! Но съм се родил по време, когато се ходеше заедно на мач.
-4
 
 
Първия полусезон като Томашевич вкара от 2 метра засада нищо нямаше нали да**а ваща мама
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: