ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Страхотен Локомотив в Разград! Услужлив съдия се постара да опорочи двубоя!
Автор: Стойчо Генов 19:24 / 23.11.2019Коментари (81)24213
Локомотив Пловдив загуби от шампиона Лудогорец с 1:2 дербито от 17-ия кръг на Първа лига, което се игра на стадиона в Разград. Ален Ожболт (11) вкара за пловдивчани, а Марселиньо (15) и Джоди Лукоки (32) бяха точни за домакините. Двата тима безспорно изиграха най-добрия шампионатен двубой през настоящия сезон. В няколко случая обаче тимът от Разград бе "подпрян" от главния съдия Драгомир Драганов, който направи всичко възможно да опорочи срещата. 

Поражението остави черно-белите с актив от 36 точки на второто място. Освен това бе спряна отличната серия на Локомотив от 9 поредни мача в Първа лига без загуба.

Още в 3-ата минута съдийската бригада направи подранил коледен подарък на домакините, след като спря със засада голова атака на Локомотив, при която Ален Ожболт бе изведен сам срещу вратаря Пламен Илиев. Повторенията ясно показаха, че нападателят на черно-белите е дори зад последния в "зелената" отбрана.

Три минути по-късно "смърфовете" стигнаха до още едно чисто голово положение. Капитанът Димитър Илиев изскочи срещу Пламен Илиев, но вратарят спаси. При добавката Томашевич отправи бомбен удар с левия крак, но не успя да уцели вратата.

В 11-ата минута тоталният атакуващ футбол на Локомотив доведе до резултат. Отново капитанът Димитър Илиев се озова в добра позиция, но ударът му бе блокиран. Топката обаче попадна в Ален Ожболт, който финтира един защитник и с техничен удар по земя насочи топката в долния ляв ъгъл на Пламен Илиев за 0:1.

Минута по-късно Бирсент Капагарен пропиля златен шанс да удвои, след като нахлу в наказателното поле и шутира, но за пореден път стражът на Лудогорец спаси.

Лудогорец имаше късмета да изравни резултата с първия си точен удар. След заучено изпълнение на корнер топката бе подадена към Марселиньо пред дъгата. Бразилецът изпревари Георги Илиев и с второто си докосване я прати в левия ъгъл, не оставяйки никакви шансове на Мартин Луков - 1:1.

В 30-ата минута черно-белите пропуснаха поредната си отлична възможност. След пробив отляво топката бе подадена към Георги Илиев, който от движения я засече с крак, но уцели напречната греда.

Две минути по-късно ужасяваща грешка в защита доведе до пълен обрат в резултата. Йосип Томашевич реши неразумно да връща една топка на вратаря Мартин Луков. Пасът обаче бе пресечен от Кешеру, който подаде към Лукоки и той почти на празна врата вкара за 2:1.

В 55-ата минута Лудогорец получи още един подарък от варненския съдия Драгомир Драганов. Ален Ожболт овладя една топка пред наказателното поле на гостите, след което Драгуш Григоре си помогна с ръка и я изчисти. Въпреки протестите на Ожболт, реферът даде знак играта да продължи.

Десет минути по-късно Томашевич навлезе в пеналта на домакините, където бе съборен, но съдията пак подпря Лудогорец, затваряйки си очите за това нарушение.

В 71-ата минута Ален Ожболт отправи силен изстрел от въздуха, който затрудни максимално Пламен Илиев, но все пак националният страж спаси. 

Към края реферската бригада сбърка един единствен път и във вреда на Лудогорец. Козмин Моци, който минути по-рано бе пожален от съдията и не получи втори жълт картон, прати топката в мрежата на Локо. попадението обаче бе отменено заради засада, каквато нямаше.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Диниш Алмейда, Йосип Томашевич, Милош Петрович, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев (60- Уирис Густаво), Момчил Цветанов (83- Един Бахтич), Бирсент КарагаренГеорги Илиев (66- Анте Аралица), Димитър Илиев, Ален Ожболт.

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Жълтите курвалета много активни нещо.Затова да мажат дивия с вълшебния крем от куромела и ша олабат дупарите и после дружно да издрусат самосвалите със сюргюна на говняжа.
-1
 
 
Сега си спомням за коментарите след мача Ботев - Лудогорец отпреди повече от месец. Тогава стиксове, миксове и вся остальная сволоч изписаха маса коментари, как е нямало дузпа за Ботев при туширането на Кристиян в наказателното поле на Лудогорец, как нямало червен картон за Форстър, а сега съдбата им го върна по същия начин!
+3
 
 
Бяхме 100 човека, даже 50 радвайте се селяни прости, бройте ни феновете. За пореден път се убеждавам че жълтия селянин е едно от най-простите същества на земята. Радват се че рязград ни били, завиждат че играем с тях като равен с равен, броят фенове пред екрана. Само че ще и вие ще играете с тях и ще има някоя съдийска тесла и ще ревете като мастии тогава, случвало се нали, ама отдавна. Вече сте делиормански подлоги и си ви тупат постоянно и без съдията и не се напъвате много срещу тях. Селски завистлив манталитет, вие сте хиляди, милиони,но сте далече от вярността и любовта на "шепата" локомотивци, 500-600 снощи викат като 1500;15000 заглушени от 5000. Иначе аз се радвах като ги бихте и взехте купата, но вие си злобейте това сте си вие...
0
 
 
Двойна радост за жълтите другарки.. Отборът майка победи, Домус ага ще е щастлив.. то мани ми и биха Буфирити.. двоен кеф!!! Утре на мача си да не забравите да изревете мощно/ колкото си можете де, никой няма големи очаквания от вас/ Моци, Моци, Моци!!! А до мача.. ми смазахме си ги, няма да се оплакваме от оня пе.еруга съдията, да е жив и здрав.. Дано поне синът му/или дъщеря му/ се научат що е това достойнство.
-2
 
 
И нещо много красиво, което се случи вчера. Ожболт плачеше след мача, Локомотив се раздаде на терена и за пореден път усети любовта по трибуните от черно-бялата агитка, той плачеше от любов! Това говори, че публика и отбор са едно цяло, дори чужденците в Локомотив милеят до сълзи за Пловдивския любимец! Това наистина е красиво... Нека споделя и нещо лично, аз сълзях в началото на мача, не можех да пея първите минути на двубоя, исках, но сълзите не позволяваха, защото аз усетих същото като Ожболт- публика и отбор едно цяло, с взаимна безгранична любов!...
-3
 
 
Докато жълтите надуват БАЛОНИ, вчера беше незабравимо В Разград - песни 90 минути на над 1000 Локомотивеца, раздаване на терена от Локо и силен мач- велико! След мача футболистите 4 минути стоят и пляската на агитката, а ние ги поздравяваме с песни. А на Петолъчката по нощите спря автобуса на Локомотив и аз хапвам в заведението и целият отбор отваря страничната врата минава покрай мен и се здрависваме, а на Бруно се и поклоних- уникален бонус, който направи и пътуването към Пловдив още по-красиво… САМО ЛОКО и ботевЪ с Бижуто на Бижутата ЗАВИНАГИ…
0
 
 
Услужливи съдии и Услужливи жълти глисти правят Дудуци на Домуса!
на 24.11.2019 г.
+2
 
 
Кой остана в ботевЪ, отборът в КЛИНИЧНА СМЪРТ??? Уди Кълвача, Феро Храста, ММолива и бултрасите... За кой от тях и странични хора са казвали ,че са отвртителни същества? ИНДИАНЦИ, това възкликна Илиан!!! И собствените ви фенове, жълтури, ви наричат индианци,но добавят и отвратителни! бултрас единствения виновник ботевЪ да е в КЛИНИЧНА СМЪРТ!Сами си бутнахте стадиона,защото трябвало да имате най-красивия и модерен стадион в България, тъй като ВАШАТА СЪДБА БИЛА ДА СТЕ НА ВЪРХА!!! Но съдбата я отрежда само Господ и той ясно посочва, СЪДБАТА НА БУЛТРАСА Е ДА ОБИКАЛЯ БЕЗДОМЕН, ДА Е НА ДЪНОТО В ТИНЯТА В КЛИНИЧНА СМЪРТ! Това е решението на самия Бог за съдбата на ОТВРАТИТЕЛНИ ИНДИАНЦИ, с криви глави и селяшко поведение!!! САМО ЛОКО И ботевЪ с Бижуто на Бижутата на Източен ЗАВИНАГИ!!!
+1
 
 
За тези които очакват селфита, за тези, които завиждат на играта на тези момчета, напредъка и класирането на Локомотив, за тези които още са в шок, дерзайте нещастници, знам ще помните вечно 15.05.2019
на 24.11.2019 г.
-1
 
 
Имах надежди че този мач може нещо да стане ала съм много наивен явно! Видя се че локото тази година ще прави шпалир на големия си брат. Взимат се победи над литекс и се точат на говедата а вчера осигуриха победа на братята резаци. Хубава обръщалка особенно втория гол е за прокуратурата. Съдията явно и той усети работата и затова отмени най-чистия гол в историята на футбола ! Само ме е яд че не даде онази дузпа (каквато нямаше защото стъпването беше на 20 санта пред ходилото на футболиста) за да видя после какво театро предстоеше. Имате хубав отбор,мачовете на който гледам с интерес,но вчера оставихте много лошо впечатление първото полувреме игра а второто страх да не стане някакво изравняване!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: