ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Акрапович: Може да победим Ботев отново във финал за Купата
Автор: Стойчо Генов 18:21 / 24.05.2020Коментари (16)5934
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович обяви, че в момента мисли единствено за "черно-белите" и не го интересуват оферти от други клубове. Миналата година към специалиста, извел пловдивчани до Купата на България, имаше интерес от македонския Шкендия (Тетово), но тогава той подписа нов 3-годишен договор.

"Засега само едно ми е в главата - това е Локо (Пловдив)! Радвам се много, че свършихме хубава работа. Тук имаме още големи цели, които искаме да постигнем за тези фантастични фенове. Вярвам, че можем отново да спечелим Купата, защо да не победим отново Ботев на финала. Имаме огромни шансове и за медали от шампионата. Това ще донесе на всички много радост.", заяви Бруно Акрапович в предаването "Антена спорт" на Радио Пловдив.

"В момента работим трудно. Трябва да се справим за 3 седмици, вместо за шест, което не е толкова лесно. Опитваме се да направим всичко възможно да изглеждаме добре, да се подготвим физически. И трябва да започнем да играем и футбол, комбинираме нещата и засега вичко изглежда много добре.

Събудихме се. Момчетата имаха един труден период без футбол, без работа и трябваше първо да направим една хубава атмосфера. Казах на момчетата кое е важното и реакцията от тяхна страна бе много добра".

"Договорът на Мустафа Абдулахи изтече. Густаво Уирис не изпълни очакванията ни, трябваше да има по-големи качества, а нямаше и европейски паспорт, така че заемаше едно място на чужденец. При Мирза Хасанбегович нещата са съвсем други - на него му липсваше малко и семейството, така че и за двете страни бе по-добре да се разделим. С Томашевич се надяваме, че ще подпишем нов договор. Той е много важен за нас, за целия отбор, той е много качествен футболист и има важна роля.

Имаме набелязани и нови футболисти, но ситуацията е трудна. Ние сме един от отборите, благодарение на г-н Христо Крушарски, които са стабилни. Затова се надявам, че ще можем да привлечем един от футболистите, които ни предлагат", коментира Акрапович.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Пак ще ви бием с гол от центъра!!!Псздрави от Тошко Неделев!!
+1
 
 
Уф дано съдиити да пумогнат на гуведата заради кризъта щот буфирити пак ша на бият кат шкимбе в дувар
0
 
 
Всеки ден не е Великден! Миналата година ни потръгна и елиминирахме ЦСКА, сега това ако се повтори, ще е като да хвърлим дюшеш три пъти по ред. Нашият отбор не е балансиран, особено в дефанзивен план. Но пък последните години имаме купа, два финала, полуфинал, суперкупа, при все, че не сме били балансирани.
0
 
 
До всички, които не са Пловдивчани, запомнете едно-преди такива мачове НИКОГА ама НИКОГА не се говори, какъв ще е изхода от мача! Запомнете го и си го набийте в кратуните!
-2
 
 
Ти си много болен човек пий си редовно хапчетата малоумник смешен
+3
 
 
Сметки,прогнози,.....дали да не изчакаме полуфиналите първо?
-2
 
 
Вечно 2 ще си останете завинаги гости хахахаха
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: