ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Уникален разширен видео репортаж от Черно-бялата Коледа 2019
Автор: Стойчо Генов 11:42 / 15.12.2019Коментари (3)4824
Отмина Черно-бяла Коледа 2019, четиринадесета поред. И отново, за поредна година летвата беше вдигната на още по-високо ниво. Спектакълът беше незабравим. А отличните представления изискват отлична сцена. И какво по-добро място от сцената на Драматичния театър на Пловдив, сърцето на Пловдив, както обяви водещият Драго Симеонов, направил своя убедителен дебют пред черно-бялата публика, написаха от фенклуба на Локомотив Пловдив.

Ето как още от фенската организация описаха вчерашната Черно-бяла Коледа:

Непосредствено преди началото беше представена изложба с ценни експонати и реликви на Локомотив Пловдив, като най-много погледи събраха фланелките на Аян Садъков и тази на Марадона, получена от нашата легенда след мача между Аржентина и България на СП’86 в Мексико.

За трета поредна година организирахме детска Черно-бяла Коледа, която донесе много усмивки и положителни емоции за най-малките черно-бели сърца!

Историческата част ни върна повече от половин век назад, в годините, в които треньор на отбора е Димитър Григоров. Днес сред нас беше неговата дъщеря, за която беше удоволствие да се види и разговаря за баща си с неповторимия Гочо Василев!

В единствен по рода си народен танц Ансамбъл "Тракия“, отбелязал 45 години на сцена, представи на сцената под светлината на прожекторите Купата на България. Коледно настроение привнесе Хорът на пловдивските момчета с диригент Стефка Благоева, които вдигнаха залата на крака с любим рефрен на черно-бялата торсида.

Със няколко песни бе представен новият Локо албум, който World Wide Lokos подариха на черно-бялата общност. С изпълнението си Спиридон Торбов в компанията на китариста Стойо Попов взриви препълнената зала на Драматичния театър.

Александър Тунчев, Иван Пасков, Георги Илиев, Ванче Траянов и Георги Петров се събраха 15 години по-късно отново пред зрителите, за да представят Шампионската купа, която, макар и със закъснение, намери своето единствено достойно място във витрината на Лаута.

Личността на фокус на събитието беше треньорът от шампионския сезон Едуард Ераносян. Поради работен ангажимент в чужбина наградата бе приета от дъщеря му Симона Ераносян. Отдадохме почит и на президента ни Георги Илиев, като в залата присъства неговата племенница Ивон Илиева.

Под аплодисментите на пукащата по шевовете си зала бяха представени женският футболен отбор и волейболният отбор на Локомотив, а изящната Габи Петрова разказа за посвещението си в черно-бялата идея, в което я е въвел нейният треньор още в първите и стъпки в Пловдив.

Треньорът Бруно Акрапович също взе микрофона и се обърна към публиката, за да разкаже своята гледна точка професионалната си кариера в Пловдив, като не пропусна да демонстрира завидно чувство за хумор.

Церемонията по награждаването на най-добрите играчи за сезона започна от най-малките, а серията кулминационни моменти започна с наградата за 100 изиграни мача с черно-белия екип на Парвиз Умарбаев. Последва наградата за най-красивия гол на сезона, отбелязан от Ален Ожболт във Финала за купата на България. Еуфория внесе специалната награда на скулптора Ангел Каравланов, направил отливка от златната пета на Ален, озаглавена "Катализатор за жълта тишина“. Нямаше как да бъде пропуснат и Георги Илиев, рекордьор по изиграни мачове в А група, реализирал впечатляващия успех, носейки екипа на Локомотив Пловдив през този сезон.

Естествен завършек на церемонията беше награждаването на призовата тройка – Георги Илиев, Ален Ожболт и нашия изключителен капитан Митко Илиев!

Под нестихващите аплодисменти на залата играчите от представителния отбор бяха изпратени на последна тренировка за предстоящия на следващия ден мач с Левски!

Искаме да изкажем своята благодарност на всички присъствали привърженици на Пловдивския любимец и най-искрено се извиняваме на стотиците останали извън залата –Черно-бяла Коледа 2019 надмина всички очаквания по отношение на посещаемост! Горди сме с това, което постигнахме заедно за поредна година, защото КОЛЕДАТА Е ЧЕРНО-БЯЛА, ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ!

ЧЕРНО-БЯЛА КОЛЕДА 2019 – ЗАСЛУЖЕН ЗАВЪРШЕК НА ПЛОВДИВ - ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА НА КУЛТУРАТА 2019!

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 15.12.2019 г.
+1
 
 
Красота! Първия фен клуб регистриран в България,първи честваме пледколедни празненства с почит към отбора,най-вярната публика,какво повече,респект шамки долу!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 15.12.2019 г.
-2
 
 
саде локо ! ава ний толкова не са сабирами на мач -от де дойде тоя калабалък . сигурно от главната сте събирали хора . аз с каруцата нямаши как да дойда на главната , затова ма нямаши .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: