ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Купата пак ще е наша, този път заедно с второто място в шампионата!
Автор: Стойчо Генов 17:07 / 29.04.2020Коментари (17)6253
©
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски каза много интересни неща за предстоящия ремонт на стадиона в Лаута, за високите цели пред отбора и за подаръка, който очаква от футболистите и от треньорския щаб. Ексцентричният бизнесмен направи и смела прогноза за турнира за Купата на България.

"Локомотив Пловдив е пред финал на проекта за трибуните на стадиона. Аз не виждам причина да не се започне. При нас нещата са частични и при нас този проблем дали целият проект ще бъде готов, или не, не стои на дневен ред“, сподели Крушарски в интервю за dsport и Дарик радио.

"Естествено ще участвам в търга за строителството на тези две трибуни. За това казвам, че ще направя и трета с тези пари. Всяка фирма, която ще участва, ще сложи и печалба. Моята фирма ще работи без печалба и без никакви начисления. Само социални осигуровки и заплатите на работниците“, добави собственикът на черно-белите.

"Положението е спящо. Бруно Акрапович се прибира днес, утре се прибира Малембана. Ще изкарат карантина от 14 дни и дано до тогава се размърдат нещата.“

"Предполагам, че може да се разделим и с някои от чужденците. Сега, като си дойдат, ще седнем и ще вземем решение какво да правим.“

"Ние сме направили разчета и ще издържим. Ще приберем след това пари от Лига Европа. Тази година пак ще играем и ще играем с по-голям апетит. Ще се опитаме да стигнем до групите. Такъв е разчетът и разговорът с ръководството“, продължи Христо Крушарски.

"Вече съм казал, че второто място и Купата са наши. Това ще е поредният подарък за мен, защото в Локомотив от години това не е печелено по този начин. Това ще е един мой принос за петте години работа в Локомотив. За пет години ще направя нещо, което ще се види. То се вижда.“

"Локомотив ще защити Купата. Като гледам четирите отбора, ние сме най-добре. Запазихме си футболистите. Не се разделихме с никой. Имаме един нов нападател – Доменик Малонга, който предполагам, че ще се отчете за почивката, която изкара в тези два месеца и ще се напъне, защото той е най-свеж и най-бодър.“

"Боря коронавируса с много работа. Бях един месец в Стара Загора във фабриката. Там има хигиена. Има спирт, колкото искаш. Там короната не може да съществува. Сега отивам в другата фабрика в Гърчиново (обл. Търговишко), защото имаме зор, който е по-голям от футболният. Трябва да се изкарват пари, а времето ни притиска“, завърши Христо Крушарски.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Верно ли са го заредили с жълто.:-))) аз си мисля, че Крушарски ги кефи, само снимката към статията им навява някакъв спомен.
0
 
 
Крушарски, и да я вземем тази купа и да не я вземем, ние взехме най-важната в историята! Футбол е. Никога, нищо сигурно няма! Помниш папагалите, как се канеха, че ще ни разгромят на финала и чак шадравана бяха заредили с жълто...а накрая какво стана? Всички знаем. Затова, по-кротко с прогнозите.
-1
 
 
Тоя пък от къде изпълзя, да не са свалили карантината на столюпеново?
-1
 
 
Дядкаааа, дядка, отвсякъде си си пръд*ал в гащите.Голям смях си. Нооо, продължавай така, ще се спукам от смях.
+1
 
 
Дон Крушо от кога чаках тези думи.Каквото си казал е ставало.Само Локо пд.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 29.04.2020 г.
-1
 
 
Да не е минал на тежка дрога, в тия трудни месеци? Или просто е изпростял безкрайно. Лафове от селски вечеринки в Говедарци. Тук е Пловдив пич, не си вървежен с тия лакардии!
+2
 
 
Допитайте се до Тошко Славков, той ще ти реди за мярката
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: