ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гонзо: От малък съм от Локомотив! Ако кажа, че не мислим за титла, ще излъжа!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:42 / 17.02.2020Коментари (8)6298
© Plovdiv24.bg
Спортно-техническият директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов - Гонзо даде обширно интервю за Novinite.bg. В него шефът на черно-белите говори за амбициите на клуба, за работата си с треньора Бруно Акрапович, за Футболист №1 на България за 2019 година Димитър Илиев, както и за ситуацията в Левски.

Г-н Иванов, има ли шанс за титлата Локо (Пд), който към момента се намира на трета позиция?

- Осемкратният шампион Лудогорец е фаворит, но това не означава, че се предаваме. Ще излъжа, ако кажа, че не мислим за титла. Имаме засега шансове и това ни дава надежди да се борим. Нека обаче бъдем реалисти, защото фактите са такива, че Лудогорец е фаворит.

Допитва ли се до вас треньорът Бруно Акрапович и колко често си комуникирате?

- Говорим си почти всеки ден. Отношенията са ни нормални и коментираме всевъзможни теми. Както такива, които са чисто футболни, така дори и за живота извън терена. Добър екип сме сформирали.

На какво се дължи ренесансът в кариерата на Димитър Илиев, който дори стана Футболист на годината?

- По мое мнение оновното при Митко Илиев е, че той постепенно узря през годините. Натрупа опит и в чужбина и при завръщането си на Лаута показва качества, които много малко играчи у нас имат. Най-важното обаче е, че успява да се опазва от контузии. Най-добрият футболист е здравият футболист.

Защо клубът не успя да задържи титуляр като Стивън Езе, който дори беше нигерийски анционал?

- Причината е, че имаше прекалено завишени финансови претенции, няма друго нещо.

Има ли шанс България за Евро 2020 - знае се, че освен Унгария за класиране на шампионата е нужен успех и срещу някой измежду Исландия или Румъния?

- Аз се надявам, все пак всичко е възможно. Да си представим, че отидем там... И какво - ние нямаме подготвен, обигран и добър състав, че да се представим добре на голям форум. Това е мнението ми - нямаме място на Европейско или Световно засега.

Има ли нещо, за което Георги Иванов-Гонзо да съжалява през футболната си кариера?

- Няма! Постигнал съм много. Да, допускал съм грешки, но съм се стремял да ги превръщам в опит. Умният човек се учи постоянно и ползва провалите като опит, така че да не му са налага да попада 2 пъти в един капан.

Никога не сте крили, че именно Левски ви е на сърцето. Какъв е верният изход в тази ситуация, при която Васил Божков изведнъж се оказа зад борда и финансирането на "сините" се оказа проблемно?

- Нека да внеса първо важно уточнение. Не съм само от Левски, а и от Локо. Винаги е било така и така ще си остане. Не го казвам, защото сега съм на Лаута, просто от малък съм от Локомотив. Иначе, Левски не за пръв път изпада в тежка ситуация. Убеден съм, че клубът ще се изправи, винаги така става, това е Левски. Да, няма да има финансовата стабилност, която внасяше Божков, но "сините" имат в запас от най-големия си капитал - феновете. Точно тяхната вярност и любов ще спаси Левски. Не мога да говоря за "сините" в конкретика, защото не съм в кухнята.

Вие бихте ли помогнали с конкретна сума на Левски в този момент, какъвто е апелът от клуба към "синя" България?

- Аз милея за Левски и когато се е налагало съм помагал по различни начини. И сега ще го сторя, но не виждал смисъл да назовавам конкретни суми или да парадирам с подобно нещо.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 18.02.2020 г.
-1
 
 
тоя е локомотивец , колкото бай круши е бизнесмен
0
 
 
баща му игра в тракия но той си е локомотивец.....е като бе в левски псуваше локото...ама...това не значи че папагали ще скубят перушина по форума....
+1
 
 
Жълти какво ви е еня за Гонзо.Нещо да е казал за Коматеву.Да нека помогне на Левски щом може.
-1
 
 
гонзо,гонзо човек за една количка лайна да те трампи ,язък за количката
+1
 
 
Чета постовете на чалгаро-кючекчиите в жълто...В сравнение с всеки един жълтур, който е бил начело на селските , Гонзо е като гений на изказа и изявен ерудит!При жълтите провинциалисти думата "ум" е нещо непознато, както и качеството "морал"! Георги Иванов до момента е прекрасен ръководител, който има имидж, доказал се е като характер, както на терена, така и извън него! С опит и като ръководител! За селските-"молива" и "кривия"!
-2
 
 
Тъп, прост, див и неграмотен … някой да се е съмнявал че си фен на БДЖ ?
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 17.02.2020 г.
-2
 
 
Не лъжи хората. Ти си от тия, дето дават пари. Псува ли на Лаута феновете - псува ги. Псува ли на Герена говедата - псува ги! Не се прави на светица. Амсалак - прибараха ти паричките коврите - сега търчай по отборите за една заплатка.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: