ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стефанов: Цяла България видя как ощетиха Локо Пловдив срещу ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:02 / 13.07.2020Коментари (2)5411
© Plovdiv24.bg
Босът на Славия Венцеслав Стефанов, бе доволен от развоя на последния кръг от шампионата, който осигури третото място в крайното класиране на тима. За "белите" предстои бараж за Лига Европа срещу Ботев (Пловдив), но Венци Стефанов отново се завърна на събития отпреди няколко дни. Той си поиска второто място в класирането, което според него е подарено на ЦСКА от съдията Ивайло Стоянов.

Стефанов визира победата на "червените" над Локомотив в четвъртък, когато реферът не зачете чист гол на пловдивчани, след което босът на Славия го нарече "помияр".

Днес нападките продължиха:

"Доволен съм от мача, разбира се. Спечелихме бронзовите медали, което не е малко, но можеше да бъдем и втори. Един съдия ни открадна сребърните медали! Даже днес говорят против мен - не им изнася, когато човек им каже истината в очите. Цяла България видя как ощетиха Локомотив (Пловдив) срещу ЦСКА. Излиза, че аз говоря против съдийството. Не, просто казвам истината. Такива като Костадин Стоичков, който сменя съдиите под давление на футболни президенти и на временно изпълняващи длъжността президенти на БФС, нямат място като председатели на СК.

И вчера им казах, че не бива да посягат на децата заради родителите. Ще изнеса много данни! Ще кажа много неща! За Костадин Стоичков и за съдийската компания.

Как така Ивайло Стоянов за три мача два пъти се среща със Славия? Как така се случва? Защо се случва? Казвам му 1000 пъти, че той и целият му екип е на Гриша Ганчев. Видяхте какво направиха на Локомотив (Пловдив). С нормално съдийство Локомотив щеше да победи ЦСКА, картината ставаше друга.

Костадин Стоичков се намеси пряко в определянето на класирането в "А" група. С действията си, с назначeнията на съдии. Като се прибера, ще разглася всичко! Българската общественост трябва да знае. Те ни откраднаха сребърните медали. Яд ме e на съдийската комисия и на шефа на съдиите. Той пряко се набърква в определянето на класирането в българския футбол. Кръгът "Царско село", Гриша Ганчев са добре известни как действат със съдиите. Преди години Стойне Манолов много държеше този съдия да му свири един мач. Сега Гриша Ганчев държи. Явно този съдия е удобен за поръчки. Учудвам се.

Дайте да видим как се определят съдиите. Нали казаха, че ще изкарат кои съдии са свирили на Славия. Хайде изкарайте ги! Защо не го направят?! Бившият шеф на съдиите беше изгонен от временния президент, защото не го бил поздравил четири дни от встъпването в длъжност. Изгони го и назначи този, който е добър послушник - сменя съдии, когато му кажат. Прави всичко, каквото искат.

Послушко е! На един мач ми смени съдията. Пак кръга "Царско село". И се оправдаваше, че Мишо Касабов... Аз му казах онзи ден: "Ако не можеш да бъдеш самостоятелен, подай си оставката". Искам нещата да бъдат ясни и прозрачни. За мен е нормално такъв човек да си подаде оставката. За Левски нямам какво да кажа. За Левски или добро, или нищо"...
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А видя ли как ощетиха Ботев Пловдив срещу Славия преди 2 години дебела свиньо
+2
 
 
Дебелият казва истината само като му отърва. Същият съдия даде дузпа за Славия срещу Локото за падане извън нак.поле и тогава беше добър съдия. Всъщност, ако не ни бяха ощетили срещу цецка, щяхме да сме втори, а Славия - четвърти.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: